دوستان سرعت اینترنت آلفا همراه اول که امروز بستش ارائه شد چنده ؟
دوستان سرعت اینترنت آلفا همراه اول که امروز بستش ارائه شد چنده ؟
همه دفاتر ارتباطی میدن یا فقط بعضی جاهای خاص میدن؟
انتن دهی که ربطی به usim نداره , حتما منطقه شما پوشش خوبی نداره
1مگ الماس راصد در شرایط بد جوی
سرعت کماکان روی دو مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خرمشهر که فقط یه نمایندگی میده
حالا مگه من گفتم به سیمکارت ربط داره؟
مشکل فقط منطقه ما نیست.تو کل خرمشهر اوضاع همینه
اینجا فکر کنم فقط arash59b سیمکارت 4g داره از اهواز , همیشه هم توی تاپیک ایرانسل تست میزاره
اما انگار نیستش بهمون بگه از کجا گرفته![]()
من از تپش نهایتا تونستم سیگنال 74 رو بگیرم. ساختمون دور و برمون خیلی هست. اکانت تست گرفتم ولی تایماوتاش زیاد بود که مثل اینکه ماله سیگنال بوده.
راصد همچنان عالیه. فقط پینگ 90 که قبلا میداد شده 170![]()
وقتی میبینم به چه چیزهایی دل خوشیم دلم واسه این ملت و خودم میسوزه . ببین چه قدر خوشحال میشیم سرعت اینترنت بالا باشه و بالا بمونه.هر دقیقه میاییم میگیم خوب خدارو شکر فارا هنوز خوب مونده یا راصد کماکان 2Mb مونده. در صورتی که کشورهای اروپایی و آمریکایی 10 - 15 سال پیش سرعت 2Mb میدادن به مردمشون. که به تناوب سال به سال بیشتر هم میشد. اخیرا هم کره جنوبی رتبه اول سرعت اینترنت تو جهان شده.
الان اگه لیست سرعت شرکتهای خدمات دهنده ی اینترنت تو امریکارو ببینید از 10Mb حداقل شروع میشه که اینهم واسه اقشار کم درامد جامعشون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by lifealley; 08-05-2015 at 09:53.
با حرفتون موافقم
اما دوست خوبم چیزی و چاره ای جز این نداریم دلخوشی ما اینترنته و وقتی اینترنت به نسبت اکثر روزا که بد باشه چند روز خوب باشه همه خوشحال میشیم
مثل این میمونه هوای اهواز توی چند روز از سال خنگ و بارونی و تمیز باشه. همه خوشحال میشن. ما هم دقیقا به همین شکلیم
در مورد سرعت اینترنت دوست عزیزم من رشتم مهندسی ict هست یعنی دقیقا حوزه کاریم مربوط به همین مسایل هست و پروژه هایی که ارائه میکردم در بعضی از موارد مربوط به سرعت اینترنت بود
بهترین منبع واسه سرعت حال حاضر اینترنت کشورهای دنیا چه از دیتای موبایل چه از پهن باند و کاربرای خانگی سایت زیر است
netindex.com
تستایی که از اسپید تست گرفته میشن میان اینجا و تجزیه تحلیل میشن.
پیشنهاد میکنم حتما یه سر بزنید به این سایت
Last edited by imanparsa; 08-05-2015 at 13:44.
سلام راصد سرویسی داره که دانلود رایگان داشته باشه؟
سلام.
بله طرح الماس 12ساعت رایگان داره. از ۷ تا ۷
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)