تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 752 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

با تشکر از نظر دوستان خوب این ex 700 رو به ie8 ترجیح میدید ؟ قیمتش چقدره ؟ ایران گیر میاد یا باید بگم بیارن ؟ اگه گیر میاد کجا گیر میاد ؟ در مورد اون ex300 چی ؟
    بستگی داره چقدر میخوای خرج کنی..
    ex300 با ex700 تفاوت قیمتش طرفای 200 تومنه!

من دارم ie8 رو میخرم...
    میخوای کمی صبر من بخرم،اگه راضی بودم توهم بخر!!!

2. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

راستی گفتید پایتخت... یه فروشگاه هست که مدل های fake این برند یعنی Monster Beats By Dr Dre رو میفروشه... در مورد این ادعام هم باید بگم که تحقیق کردم تو اینترنت در مورد تفاوت مدل اصل با fake چند تا از مدل هاش و بعد رفتم تو اون یکی از فروشگاه های پایتخت که هدفون های beats رو میفروخت و متوجه شدم که fake میفروشن مثلا یکی از تفاوت ها این هست که عکس Dr Dre در بقل جعبه هدفون solo یا solo hd یا حتی studio در مدل اصل کاملا واضح و روشن هست ولی در مورد مدل fake اون عکس تیره تر هستش و با کنتراست پایین!
    دوستان بهتره مواظب باشین چون جلوی چشم من مدل solo hd رو 300 تومن تو پاچه یه بنده خدایی کرد فروشنده!

بله خوب شد به مدل fake اشاره کردید همینطور هست ...
    البته من خودم دقیقا اسم فروشگاه رو نمیدونم ولی تو پایتخت هست و مدل هارو برای تست گذاشته و میشه باهاش
    تست کرد و همون مغازه به گفته ی یکی یکسری از مدل های Fake که قیمت ارزون تری هم نسبت به مدل اصلی داشته رو میگفته این ها مخصوص اسیا هستن(ورژن اسیایی) و به همین دلیل ارزون تره که خوب
    همچین چیزی وجود نداره !

*** در کل پیشنهاد میکنم اگه از این برند میخواید خرید کنید از ایران این کارو نکنید !
    * در مورد قیمت اگه شما پیگیر قیمت هدفون های این برند بوده باشید خواهید دید که حدود چند ماه پیش قیمت ها
    دوباره رفت بالا و بعد معلوم شد برای solo HD جنس بدنه مقاوم تر شده چون قبلا همچین چیزی تو اطلاعات نبود
    و یک فیلم هم تو قسمت اطلاعات این هدفون تو خود سایت beat by dre اضافه شده که طرف میاد هدفون رو کلی میپیچونه و در مورد جنس و مقاومتش حرف میزنه ...
    قیمتش قبلا تو سایت به 189 دلارم رسیده بود ولی باز شده 229$ برای solo HD ..
    البته اگه به سایت هایی مثل امازون یه نگاه کنی میبینی همون قیمت قبلی با کمی تخفیف هست که اون ها
    در اصل ورژن قدیمی solo HD هست ...

به این قسمت از اطلاعات هم توجه کن :

New Super-durable Headband
    Now constructed of super-durable and flexible material to virtually eliminate cracking and breaking

این هم فیلم مربوط به این داستان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    * در اخر اگه کسی میخواد این مبلغ رو برای این هدفون ها استفاده بکنه با همین پول میتونه مدل های خیلی بهتر
    و خیلی حرفه ای تری رو از برند های حرفه ای تر و بهتر تهیه بکنه !

4. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام ی هدفن برای فیلم دیدن و بازی کردن و البته آهنگ گوش دادن برای لپتاپم بگیرم.
    نمیدونم از این بزرگا بگیرم یا کوچیک!؟ چقدر باید خرج کنم!؟
    درکل من نمیخوام مثل بعضی از دوستان که 150 یا 200 بابتش پول میدن، خرج کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام ی هدفن برای فیلم دیدن و بازی کردن و البته آهنگ گوش دادن برای لپتاپم بگیرم.
    نمیدونم از این بزرگا بگیرم یا کوچیک!؟ چقدر باید خرج کنم!؟
    درکل من نمیخوام مثل بعضی از دوستان که 150 یا 200 بابتش پول میدن، خرج کنم
    یه مقدار بیشتر اطلاعات بدید ممنون میشم نیازتون همین ها هست دیگه چه انتظاراتی دارید تا چقدر میتونید پول بدید؟
    اگه حداکثر تا این بودجه میخواید خرج کنید باید بگم تمرکزتون رو باید روی برند های سونی و کریتیو بذارید ...
    و توصیه میکنم با توجه به نیازی که داری circumaural یا supra-aural بگیر !

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله خوب شد به مدل fake اشاره کردید همینطور هست ...
    ....

*** در کل پیشنهاد میکنم اگه از این برند میخواید خرید کنید از ایران این کارو نکنید !
    * در مورد قیمت اگه شما پیگیر قیمت هدفون های این برند بوده باشید خواهید دید که حدود چند ماه پیش قیمت ها
    دوباره رفت بالا و بعد معلوم شد برای solo HD جنس بدنه مقاوم تر شده چون قبلا همچین چیزی تو اطلاعات نبود
    و یک فیلم هم تو قسمت اطلاعات این هدفون تو خود سایت beat by dre اضافه شده که طرف میاد هدفون رو کلی میپیچونه و در مورد جنس و مقاومتش حرف میزنه ...
    ....
    ...

ممنونم از لطفت... من از موقعی که خریدم هدفونمو دیگه پیگیر قیمت ها نبودم ولی متوجه اون ویدیو تو سایت اصلی نشده بودم.
    من هم پیشنهادم همین هست که هدفون های beats by dr dre فقط از نمایندگی ها و فروشگاه های معرفی شده خود monster خریداری بشه و ریسک خرید از ایران رو نکنید.

* در اخر اگه کسی میخواد این مبلغ رو برای این هدفون ها استفاده بکنه با همین پول میتونه مدل های خیلی بهتر
    و خیلی حرفه ای تری رو از برند های حرفه ای تر و بهتر تهیه بکنه !
    آین نظر شماست و اگر هم بعنوان توصیه هست بهتره با دلیل علمی باشه... البته من مایل به بحث در این مورد نیستم چون بحث هایی که شده تو این فروم رو خوندم و متوجه شدم که کاملا بیهوده بوده بحث ها و همگی نظر های شخصی کاربران بوده.
    کمپانی Monster هم کمپانی نیست که با این حرف ها بخواد اعتبار محصولاتش رو ببره زیر سوال...
    من تو استودیو تجاری که کار میکنم و همینطور استودیو خونگی خودم از کابل ها و پاور کاندیشنر Monster استفاده میکنم که از اعتبار خاصی میون محصولات استودیویی برخوردارن و عالی هستند فقط کافیه یه مقدار در مورد محصولات Monster تحقیق کنید.
    Last edited by JayR; 01-03-2011 at 17:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من هرگز نگفتم Monster برند خوبی نیست ! ...
    به قول خودتون این برند که فقط این هدفون رو که با همکاری دکتر هست درست نکرده ...
    در مورد کابل های این برند بنده هم از us سال پیش سفارش داده بودم واقعا راضی هستم.
    * در مورد هدفون های دکتر نسبت به برند های akg و سن هایزر و ... چون اون برند ها از نظر هدفون تنوع بیشتری دارند و هدفون های سطح بالاتری نسبت به beats studio دارن با توجه به قیمتشون برای همین گفتم و این نظر شخصی من نیست ...

* در اخر باز هم بگم من در مورد این کمپانی حرف نزدم منظور من هدفون های beats studio و مدل pro و سری solo بود همین!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هرگز نگفتم Monster برند خوبی نیست ! ...
    من گفتم شما اینو گفتید؟ من گفتم هدفونی که شما در موردش صحبت میکنید و این نظرتونه تکرار میکنم نظرتونه، ساخت Monster هست.
    در مورد هدفون های دکتر نسبت به برند های akg و سن هایزر و ... چون اون برند ها از نظر هدفون تنوع بیشتری دارند و هدفون های سطح بالاتری نسبت به beats studio دارن با توجه به قیمتشون برای همین گفتم و این نظر شخصی من نیست ...
    واقعا متوجه نمیشم! الان تنوع بیشتر در محصولات از نظر علمی و عقلی دلیل قانع کننده ای تو برتری محصولات سازنده حساب میشه؟! از این جملتون نه من دلیل قانع کننده ای میبینم و نه دلیل علمی تو برتری اون برند ها... شما که دوست ندارید نظر کلی بدین در مورد Monster و فقط در مورد هدفون های Beats نظر میدین چطور الان برند رو با مدل مقایسه میکنید؟
    این مقایسه اصلا درست نیست که برند رو با مدل مقایسه کنید...مثل برند akg با مدلی از برند Beats. بهتره مدل رو با مدل مقایسه کنید.
    عرض کردم خدمتتون واقعا نیازی به ایجاد این بحث نیست چون از نظر علمی دنبال نمیشه و فقط نظر کابرها داده میشه.
    Last edited by JayR; 02-03-2011 at 00:06.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[JayRL] اصلا در این شک نکن که هدفون های dr.dre در مقابل sony .akg .senn .shur .uear ..... هیچ حرفی برای گفتن نداره فقط جنبه تزیینی داره همین من خودم به شخصه مدل استدیو اصلشو که 350 تومن بود رو با با sony xb500 مقایسه کردم کلا در برابر سونی اشغال بود واقا میگم اشغال بود و مدل تور هم که با ep650 باید مقایسه شه نه برند های گنده این درباره هدفون هاش ولی اطلاعاتی در مورد بقیه محصولات مانستر ندارم
    good luck

12. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه نوع بحث کردنه دوست عزیز؟ بخاطر همین نظرات هست که ترجیح میدم اصلا وارد بحث تو این انجمن نشم! اتفاقا شما از کسانی بودی که تو همون بحث هایی که در مورد هدفون های Monster شده نظر شخصی تون رو ابراز میکردین و از بحث علمی و منطقی خارج میشدی!
    شما هم موفق باشی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

[JayRL] اصلا در این شک نکن که هدفون های dr.dre در مقابل sony .akg .senn .shur .uear ..... هیچ حرفی برای گفتن نداره فقط جنبه تزیینی داره همین من خودم به شخصه مدل استدیو اصلشو که 350 تومن بود رو با با sony xb500 مقایسه کردم کلا در برابر سونی اشغال بود واقا میگم اشغال بود و مدل تور هم که با ep650 باید مقایسه شه نه برند های گنده این درباره هدفون هاش ولی اطلاعاتی در مورد بقیه محصولات مانستر ندارم
    good luck
    Skullcandy رو هم به این لیست اضافه کن.

15. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •