سلام دوستان مودم من ورژن 1 8968 هست و از پارس انلاین سرویس میگیرم لطفا وضعیت نویز خط من رو تو تصویر زیر بررسی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط تون مشکلی نداره و مقادیر همه مناسب هستند
سلام
همونطور که قبلا هم عرض کرده بودم خط شما SNR آپلودتون خیلی پایینه و Line Attenuation آپلودتون خیلی بالاست. باید سیم کشی و اتصالات رو کامل چک کنید چون SNR دانلود مشکلی نداره و خوب هست ولی برای آپلود خیلی پایینه که یکم آدم رو به اتصالات داخلی مشکوک می کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by bijandarbari; 06-06-2014 at 21:59.
SNR خوبی نداره دوست عزیز برای آپلود. SNR 6 به این معنی که خط بزور می تونه وصل بشه. ولی SNR دانلودش خوبه در ضمن Attenuation 56 و Snr 6 آدم رو به سیم کشی مشکوک می کنه. این دوستمون هم مثل اینکه اتصالات رو که بررسی کردند مشکلشون حل شده.
سلام
شما عدد 6 و 56 رو کجا میبینید؟؟!!
snr اپلود 9.6 و attenuation اپلود هم 24 هستش.
شما خطت خوبه فقط snr آپلودت 9.6 هست که اونم مشکلی نباید باشه. شما Mode مودم رو بذار روی G.DMT نتیجه رو بگو
دوست عزیز ایشون تو تاپیک دیگه هم سوال دیگشون رو مطرح کرده بودند:
و همونجا هم از مشخصات مودمشون عکس گذاشتند من از اونجا این اعداد رو دیدم.
ولی وتی که Line Attenuation فقط برای آپلود انقدر بالا باشه و برای آپلود پایین باشه به نظر من بیشتر می تونه از سیم کشی باشه که همونطور که عرض کردم ایشون هم با تغییراتی که تو نویز گیر و ... دادند مشکلشون حل شد.
اگر مساله فاصله از مرکز بود که باید برای دانلود هم Attenuation بالا می رفت. ولی وقتی فقط برای آپلود این اتفاق میفته دلیلش نمی تونه از فاصله باشه.
موفق باشید
درود
این وضعیت خط منه!
فکر کنم خیلی داغونه!!!
ولی خط در روز سرعت دانلودم روی 470 و شبانه از 200 کمتر نیست!
میخوام سرویسمو عوض کنم و 10مگ بگیرم.آیا مشکلی برای خطم پیش نمیاد؟!خطم به هم نمیریزه؟!(الان قطع و وصلی اصلا ندارم!)
ممنون
اینم تست:
Last edited by god.fsl; 08-06-2014 at 12:02.
سلام
آره وضعیت خط خیلی بده. بعید می دونم با این نویز خط 10مگ آپ بشه.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)