کرک ورژن جدید (5) رو تست کردم خیلی عالی کار کرد بالاخره یک بازی رو من تونستم به پایان برسونم...شماها هم تست کنید حتما مشکلاتش ظاهرا بالاخره حل شد![]()
کرک ورژن جدید (5) رو تست کردم خیلی عالی کار کرد بالاخره یک بازی رو من تونستم به پایان برسونم...شماها هم تست کنید حتما مشکلاتش ظاهرا بالاخره حل شد![]()
کرک مشکل اساسی داره. تو کریر تموم بازیکنا مصدوم میشن. من تا دقیقه 30 بازی کردم که از تیم حریف فقط دروازبون تو زمین مونده بود و از تیم من هم 5 تا بازیکن. اصلا دانلود نکنیییییییییییییییییییییی ییییییید.
با کرک ورژن 5 هنوز هم هوا پیش فرض برفیه ؟
مشکل هوای برفی نه،منتها بازیکنا سریعا مصدوم میشن...
یعنی 10 ثانیه ی اول بازی هم نگذشته سریعا مصدوم میدید،و سریعا در صحنه ی بعد هم بازم مصدوم و این داستان ادامه دارد...
همه ی کرکا مشکل داره و باگ داره بعد چطور بعضی از کاربرا میگن بی مشکل داریم بازی می کنیم؟!!!!!!!!!
مصدومیت ربطی به کرک نداره ..اصلا کرکر نمیتونه گیم پلی و سورس بازی رو دستکاری کنه... من بازی کردمو هیچ مشکلی نداشت...هوا هم پیش فرض افتابی بود.....
مشکل مهم کرک قبلی بیرون پریدن از بازی بود که کاملا این مشکل حل شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بچه ها کاش یه ذره رو دروازبانا بیشتر کار کنن هر چی شوت میاد گل میشه کرک 5 هم همینجوره ...اپدیتی چیزی نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
راستی پچی نیست که گرافیک چمنا و نورپردازی بهتر بشه.......دوربین هم اونجور که دوس دارم نزدیک نمیاد دوست دارم مثل فیفا 13 دوربینش نزدیک بیاد این دوربین انگار ثابت یه جا باشه ماله 13 خیلی جالب بود ....نور پردازیش تو شب اما انصافا بهتر شده
منم با کرک 5 بازی کردم مشکلی ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)