تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 258 از 328 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر شرایط ازدواج رو دارید،ازدواج کنید و فرصت رو از دست ندین؛
    منتظر فراهم شدن همه چیز هم نباشید؛سعی کنید از پایه زندگی خودتون رو دو نفره بسازید و پیش بروید؛

البته من .طبق تجربه خودم میگم؛نباید از ازدواج ترسید و منتظر ماند؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

2. 4 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

و کماکان بهترین و سالم ترین شیوه ازدواج در جامعه ما از طریق معرفی خانواده هاست و آشنایی که منجر به دوستی نشه مثلا از شخصی در محیط درس یا شغل خوشتون میاد رسما بخواهید آشنایی صورت بگیره .
    ازدواج دوست دختری / دوست پسری نه دوام داره نه اصولا زندگی خوبی خواهند داشت.
    الان به وضوح زندگی دوستانی که سنتی ازدواج کرده منجمله خودم یا کسانی که رسما از طرف مقابل خواستگاری کردن رو مقایسه میکنم با کسانی که دوست بودن و سالها رابطه عاشقانه داشتند خیلی زندگی گروه اول سالم تر و پویا تر هست .

4. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

و کماکان بهترین و سالم ترین شیوه ازدواج در جامعه ما از طریق معرفی خانواده هاست و آشنایی که منجر به دوستی نشه مثلا از شخصی در محیط درس یا شغل خوشتون میاد رسما بخواهید آشنایی صورت بگیره .
    الان به وضوح زندگی دوستانی که سنتی ازدواج کرده منجمله خودم یا کسانی که رسما از طرف مقابل خواستگاری کردن رو مقایسه میکنم با کسانی که دوست بودن و سالها رابطه عاشقانه داشتند خیلی زندگی گروه اول سالم تر و پویا تر هست .
    پس شما از روی زندگی دوستان، که دیگه تهش 10 خانواده بشن، به همچین نتیجه گیری رسیدید؟

منم یه عالمه رو دیدم که سنتی ازدواج کردن و سرآخر جدا شدن و دیدم کسایی رو که چندین سال با هم بودند و موفق شدند.

معیار اصلی ازدواج شناخت هست، شناخت کافی نباشه با شکست مواجه میشه، و ازدواج سنتی هم در زمینه شناخت ضعیفِ ...تو دو ساعت خواستگاری یا دو هفته آشنایی که نمیشه چیزی فهمید.

6. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر می‌رسه کسی که به شکل سنتی ازدواج میکنه، به طلاق هم به دید سنتیش نگاه میکنه و قاعدتا یک مشکل زناشویی در چنین فردی با احتمال کمتری به طلاق رسمی منجر میشه و صرفا طلاق عاطفی رو بوجود میاره که میدونیم در ایران آمارش بالائه. شما باید این رو در نظر بگیرید. مشاهده شما از اطرافیانتون درسته ولی فکر نمیکنم درست تفسیرش کرده باشید.

اگر بخوایم مستندتر و علمی تر حرف بزنیم سخته چون مطالعات انجام شده تو ایران در این زمینه زیاد نیست. یک مورد که حرف شما رو نقض میکنه این پژوهش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که در نتیجه گرفته :
    " بين زنان با ازدواج سنتي و زنان با ازدواج مدرن به لحاظ توانايي برقراري ارتباط، ايفاي نقش، پاسخ دهي عاطفي، آميختگي عاطفي و كنترل رفتار تفاوت معناداري وجود دارد. زناني كه ازدواج مدرن كرده اند، در اين ابعاد از كاركرد خانواده امتياز بيشتري گرفته اند. بنابراين ازدواج مدرن و آشنايي زوجين پيش از ازدواج، در تقويت كاركرد خانواده و ثبات و استحكام بنيان خانواده مي تواند موثر باشد "

8. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پس شما از روی زندگی دوستان، که دیگه تهش 10 خانواده بشن، به همچین نتیجه گیری رسیدید؟

منم یه عالمه رو دیدم که سنتی ازدواج کردن و سرآخر جدا شدن و دیدم کسایی رو که چندین سال با هم بودند و موفق شدند.

معیار اصلی ازدواج شناخت هست، شناخت کافی نباشه با شکست مواجه میشه، و ازدواج سنتی هم در زمینه شناخت ضعیفِ ...تو دو ساعت خواستگاری یا دو هفته آشنایی که نمیشه چیزی فهمید.
    شناخت بهانست برای ترویج بی بند و باری زن و مردی که از لحاظ فیزیکی و سنی و اجتماعی تقریبا هم کفو باشند بهم جذب میشند ، بقیه اش همون زمان نامزدی رسمی شناخت پیدا میشه ولی روابط خارج از عرف اصلا شناخت مطرح نیست فرصتی هست برای فساد.
    مثلا رفیقت در جریان کارای قبل از ازدواج تو و همسرت باشه روت میشه شما؟
    به نظر می‌رسه کسی که به شکل سنتی ازدواج میکنه، به طلاق هم به دید سنتیش نگاه میکنه و قاعدتا یک مشکل زناشویی در چنین فردی با احتمال کمتری به طلاق رسمی منجر میشه و صرفا طلاق عاطفی رو بوجود میاره که میدونیم در ایران آمارش بالائه. شما باید این رو در نظر بگیرید. مشاهده شما از اطرافیانتون درسته ولی فکر نمیکنم درست تفسیرش کرده باشید.

اگر بخوایم مستندتر و علمی تر حرف بزنیم سخته چون مطالعات انجام شده تو ایران در این زمینه زیاد نیست. یک مورد که حرف شما رو نقض میکنه این پژوهش هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که در نتیجه گرفته :
    " بين زنان با ازدواج سنتي و زنان با ازدواج مدرن به لحاظ توانايي برقراري ارتباط، ايفاي نقش، پاسخ دهي عاطفي، آميختگي عاطفي و كنترل رفتار تفاوت معناداري وجود دارد. زناني كه ازدواج مدرن كرده اند، در اين ابعاد از كاركرد خانواده امتياز بيشتري گرفته اند. بنابراين ازدواج مدرن و آشنايي زوجين پيش از ازدواج، در تقويت كاركرد خانواده و ثبات و استحكام بنيان خانواده مي تواند موثر باشد "

من طرفدار ازدواج بدون رضایت و کاملا سنتی هم نیستم اتفاقا به نظرم ازدواج مدرن هم خوبه شما در محل کار یا تحصیل از خانمی خوشتون میاد بهشون رسما پیشنهاد ازدواج میدید نه پیشنهاد دوستی و کثافت کاری .
    به گفته بزرگان همسر صالح بعد از اسلام از بزرگترین نعمات هست که نصیب مرد مسلمان میشه ایضا برای زن مسلمان هم همینطور.
    -------------

من خودم عشقای پنهانی و روابط خارج از چارچوب و همه رو تجربه کردم ولی الان میفهم نعمت یک ازدواج سالم رو.
    Last edited by Captain_America; 10-03-2017 at 14:02.

10. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شناخت بهانست برای ترویج بی بند و باری زن و مردی که از لحاظ فیزیکی و سنی و اجتماعی تقریبا هم کفو باشند بهم جذب میشند ، بقیه اش همون زمان نامزدی رسمی شناخت پیدا میشه ولی روابط خارج از عرف اصلا شناخت مطرح نیست فرصتی هست برای فساد.

من طرفدار ازدواج بدون رضایت و کاملا سنتی هم نیستم اتفاقا به نظرم ازدواج مدرن هم خوبه شما در محل کار یا تحصیل از خانمی خوشتون میاد بهشون رسما پیشنهاد ازدواج میدید نه پیشنهاد دوستی و کثافت کاری .
    به گفته بزرگان همسر صالح بعد از اسلام از بزرگترین نعمات هست که نصیب مرد مسلمان میشه ایضا برای زن مسلمان هم همینطور.
    -------------

من خودم عشقای پنهانی و روابط خارج از چارچوب و همه رو تجربه کردم ولی الان میفهم نعمت یک ازدواج سالم رو.
    اینکه یک خانم رو در محل کار ببینید و بعد بهشون بگید میخوام باهاتون ازدواج کنم و درخواست کنید خانواده برن برای خواستگاری یه پله بالاتر از اون ازدواج سنتی هست که شما فرد رو ندید و خانواده بعنوان گزینه براتون ارائه میدن، ولی همچنان بسیاری از المان های اون ازدواج سنتی رو داره. قطعا متوجه هستید که منظور از مدرن، صرفا این نیست که خودتون فرد رو اول پیشنهاد بدید یا خانواده!

نکته ای که به شدت باید در موردش تجدید نظر کنید مساوی قرار دادن دوران دوستی با فساد هست!... اول از همه من کسی رو میبینم بهش احساس علاقه میکنم، ازش میخوام مدتی باهم دوست باشیم و اگر این دوستی به هر دومون احساس خوبی بده و مناسب هم باشیم به مرور به مرحله عشق عمیق و درخواست ازدواج میرسه و به ازدواج ختم میشه. اگر هم فرد منطقی و فهمیده باشه از این روش برای شناخت بهتر استفاده میکنه و اگر درست عمل کنه قطعا انتخابش تاثیر مثبتی تو زندگیش میذاره.
    در ازدواج سنتی ما با یکسری فاکتورهای کلی تصمیم میگیرید. ظاهر، وضعیت خانوادگی، باورهای کلی و امثالهم. بعد عقد یا صیغه انجام میشه برای آشنایی بیشتر تا ازدواج رسمی و زندگی مشترک. خیلی ها تمایل دارن دوران عقد رو همون نامزدی در روابط مدرن بدونن که به نظر من اشتباه فاحشیه. بخاطر اینکه وقتی دو جنس مخالف با هم شروع به ارتباط میکنن تا یه زمانی درگیر هیجان این ارتباطن. بخصوص اگر رابطه جنسی وجود داشته باشه. عین اون هیجانی که دوست دختر و پسرها اوایل دارن. اونجا بعد یمدت هیجان فروکش میکنه و نگاهها منطقی تر میشه ولی معمولا تو ازدواج سنتی تا این هیجان فروکش کنه دو نفر همدیگر رو زیر یه سقف میبینن و گاها با یه بچه تو بغلشون!

من صددردصد مخالف یا ضد ازدواج سنتی یا نیمه سنتی نیستم. از نظر من اگر فرد عاقل و منطقی باشه میتونه تو ازدواج سنتی هم شانس موفقیتش رو بالاتر ببره. ولی معتقدم ازدواج مدرن فضای بهتریه برای انتخاب و آدمهای بیشتری هستن که تو این روش زندگی سالمی رو تجربه میکنن تا روش سنتی. مدعای من تو پژوهشی که لینکشو گذاشتم هم تائید شده.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

12. 8 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

-------------

توضیحات رو آقای امیرحسین دادند و من تکرار مکررات نمیکنم ولی در همین حد بگم که شما دیدتون خیلی محدود هست و مخالف با یافته های علمی... امیدوارم تجدید نظر کنید.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

هنگام قضاوت در مورد ازدواج مدرن باید یک نکته رو در نظر داشت، زندگی باهم زیر یک سقف فرق میکنه با زندگی با هم در هنگام دوستی، شناختی که از این دو زندگی هم بدست میاد یکسان نیست، طلاق ناشی از عدم تفاهم که در اینجور زندگی ها اتفاق میافته موید این مطلب هست

15. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

هنگام قضاوت در مورد ازدواج مدرن باید یک نکته رو در نظر داشت، زندگی باهم زیر یک سقف فرق میکنه با زندگی با هم در هنگام دوستی، شناختی که از این دو زندگی هم بدست میاد یکسان نیست، طلاق ناشی از عدم تفاهم که در اینجور زندگی ها اتفاق میافته موید این مطلب هست
    فکر نمیکنید وقتی دوتا آدم رفتن زیر یه سقف دیگه قبل باید همدیگرو شناخته باشن؟
    اگه به روابط تو غرب نگاه کنیم میبینیم مراحلش خیلی جالبه... اول دو نفر دوست میشن. دوست دختر و پسر جدی. تعهدات کمی به هم دارن و همدیگرو میشناسن. بعد از مدتی عشقشون به هم رو ابراز میکنن بصورت جدی. بعد از مدتی یکی از طرفین پیشنهاد میده یمدت همخونه بشن. خود این مرحله رفتن زیر یه سقف قبل ازدواج تو غرب کاملا یه مرحله جدا قبل ازدواجه. بعد هم مرد تقاضای ازدواج میکنه و باقی ماجرا...

اینجا زیر یه سقف رفتن مرحله آخره!!
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 10-03-2017 at 19:07.

17. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

فکر نمیکنید وقتی دوتا آدم رفتن زیر یه سقف دیگه قبل باید همدیگرو شناخته باشن؟
    اگه به روابط تو غرب نگاه کنیم میبینیم مراحلش خیلی جالبه... اول دو نفر دوست میشن. دوست دختر و پسر جدی. تعهدات کمی به هم دارن و همدیگرو میشناسن. بعد از مدتی عشقشون به هم رو ابراز میکنن بصورت جدی. بعد از مدتی یکی از طرفین پیشنهاد میده یمدت همخونه بشن. خود این مرحله رفتن زیر یه سقف قبل ازدواج تو غرب کاملا یه مرحله جدا قبل ازدواجه. بعد هم مرد تقاضای ازدواج میکنه و باقی ماجرا...

اینجا زیر یه سقف رفتن مرحله آخره!!
    پست من در مورد ازدواج در ایران بود، در ایران هنوز امکان زندگی زیر یک سقف قبل از ازدواج رسمی وجود نداره ... از طرف دیگه باز در همون کشورهای غربی هم، بعد از طی تمام این مراحل میبینیم باز طلاق اتفاق میافته ... باید تحقیقی مقایسه صورت بگیره در مورد طلاق در ازدواج های سنتی در ایران و طلاق در ازدواجهای مدرن در غرب ... که آیا طلاق در ازدواج های سنتی ایران بیشتر هست یا کمتر ... البته متغییرهای بسیار زیادی دخیل هستن در موفقیت/عدم موفقیت ازدواج که خیلی سخت میکنه یک نتیجه گیری جامع و مانع رو ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •