منظورتون رو متوجه نمیشم
وقتی روی جزئی ترین چیزها کار شده که مواردی رو خودتون هم اشاره کردین پس موارد بزرگی مثل این اسلحه قطعا تصمیم سازنده است نه سوتی
آره سخت شده اما هیجانش هم بیشتر شده، این شکلی شدن پلیساش
![]()
منظورتون رو متوجه نمیشم
وقتی روی جزئی ترین چیزها کار شده که مواردی رو خودتون هم اشاره کردین پس موارد بزرگی مثل این اسلحه قطعا تصمیم سازنده است نه سوتی
آره سخت شده اما هیجانش هم بیشتر شده، این شکلی شدن پلیساش
![]()
مواردی که گفتید اصلا سوتی نیست یه سری چیزا هست که از قدیم الایام با جی تی ای بوده و نمیشه اونارو تغییرش داد مثلا همین سیستم مردن و زنده شدن در بیمارستان چیزی غیر واقعی است یا مثلا شما میاین یه سری آدم بیگناه می کشید و بعدش که دستگیر میشین از زندان آزاد میشین و اینکه چندتا اسلحه قابل حمل وجود داشته باشه هم درسته غیر واقعی است ولی از قدیم بوده دلیل اینکه اینجوری است اینه که راهی غیر این وجود نداره.اون اول شخص هم من از اول مخالف بودم چون قرار نیست که کانتر بازی کنیم و جی تی ای بازی کردن با دوربین سوم شخص به نظر من بیشتر حال میده
بنزینم اصلا حرفشو نزن فکرشو بکن وسط بیابون داری با ماشین میری یهویی بنزین تموم می کنی خیلی ضدحال میشه و اینکه داری رانندگی می کنی هی چشت به عقربه بنزینت هست که تموم نشه و بعد مدتی که هی بنزین میزنی به شدت خسته کننده میشه برات
Last edited by neon_91; 24-03-2015 at 07:40.
ملت ته دیگ این بازیو هم خوردن تموم شده شما تازه دارین نقدش میکنین!!!!!![]()
اتفاقا براي خيلي ها كه كنسول ندارن و مثل من منتظر نسخه pc هستن نقد كردنش خيلي هم جالبه .![]()
Last edited by CV30; 24-03-2015 at 17:25.
فکر کنم و منطقی هم هست که نسخه PC از لحاظ داستان و محیط کمی با کنسول ها تفاوت داشته باشه ...
دوستان يه سوالي داشتم اونايي كه بازي رو انجام دادن جواب بدن لطفا
هنوزم مثل سري هاي قبل زود به زود شب و روز ميشه يا طولاني تر شده زمانش.![]()
دوستان یه سری کلیپ جالب از GTA V تو آپارات آپ کردم که اینجا شلوغ نشه و دیدنش هم راحت باشه
aparat.com/j4h4n
چرخه شبانه روز در بازی 48 دقیقه است، به عبارت دیگه هر دقیقه در بازی 2 ثانیه در زمان واقعیه، دقیقا یادم نیست نسخه های قبلی رو اما این نسخه به نظرم خوب بود، نه زوده نه دیر
من خودمم تازه این بازیو گرفتم اما فک کنم نسخه پی سی خیلی تفاوت داشته باشه با این نسخه نسل ۸.اما در هر صورت این بازی واقعا معرکس بخصوص با کنسول علی الخصوص پلی ۴ که بعضی صداهای بازی از دوال شوک میاد![]()
Dualshock 10 هم اگه بیاد توی GTA به پای موس و کیبرد نمیرسه![]()
من همیچن نقدی توی این تاپیک ندیدم
در ضمن این بازی روی کنسول نسل ۷ با ۸ زمین تا اسمون فرق داره از امکانات دول شاک ۴ بگیر تا....
شاید کسی بخواد نسخه اورجینال این بازی رو بخره بالاخره خیلی سوال براش پیش میاد که بهتره بدونه سوالاتی که برای خودم بی جواب موند و ریسک خرید رو پذیرفتم و الان پیشمون نیستم ای بازی فوق لعاده هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)