تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 301 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آرش افشین: شرمنده هواداران استقلال هستم

آرش افشین اولین خرید لیگ برتر استقلال! یک هفته است که این خبر را می‌شنویم اما افشین هنوز با استقلال قرارداد نبسته است. یکی از نزدیکان باشگاه استقلال از قطعی بودن حضور افشین در این تیم خبر داد و اینطور که خود آرش هم حرف می‌زند به زودی با استقلال قرارداد می‌بندد اما تا حالا که حضور مهاجم باشگاه فولاد خوزستان در استقلال قطعی نشده است. افشین اما هنوز به استقلال نیامده از محبوبیت خاصی میان هواداران این تیم برخوردار شده است. اتفاقی که برای کمتر بازیکنی رخ می‌دهد. این فعل و انفعالات بهانه‌ای بود تا سراغ مهاجم فولاد برود.
    _انگار قرار است دوباره به تیمی برگردی که یک سال برای تیم جوانانش بازی می‌کردی؟
    بله، من یک سال در تیم جوانان استقلال زیر نظر آقای لب جویی بازی می‌کردم. بازی در تیم جوانان استقلال تجربه خوبی برای من بود اما هنوز بازگشت به تیم سابقم قطعی نشده است. من الان در اهواز هستم و اگر بخواهم با استقلال قرارداد ببندم باید به تهران بیایم.
    _هنوز با استقلال قرارداد نبستی هواداران استقلال روی برخی شبکه‌های اجتماعی برایت پیغام‌های زیادی می‌گذارند. به نظر می‌رسد قبل از اینکه قراردادت را با استقلال منعقد کنی هم از محبوبیت خاصی میان استقلالی‌ها برخورداری.
    من خودم را دور از استقلال نمی‌دانم که این هم به خاطر سابقه‌ای است که در این تیم داشته‌ام اما درباره هواداران و محبت‌هایشان باید بگویم که واقعا شرمنده‌شان هستم و از همین جا از آنها تشکر می‌کنم. دوستانم به من گفته‌اند که هواداران در برخی سایت‌ها برایم پیغام‌های جالبی گذاشتند. بدون شک اگر قرار باشد روزی پیراهن استقلال را بر تن کنم مسوولیتم خیلی سنگین‌تر می‌شود.
    _سرانجام با استقلال به توافق می‌رسی؟
    من مذاکراتی داشتم اما هنوز قطعی نشده است. اگر به استقلال نروم در همین فولاد می‌مانم. البته دوست ندارم با این حرف‌ها خدای نکرده برای هرکدام از این باشگاه‌ها بازار گرمی کنم. اهل این کار‌ها نیستم و معتقدم که هر چه قسمت باشد همان می‌شود.
    _قلعه‌نویی هم علاقه خاصی به تو دارد. ظاهرا اولین بازیکنی هستی که در لیست قلعه‌نویی وجود داری.
    امیرخان به من لطف دارد. هر بازیکنی آرزویش پوشیدن پیراهن استقلال و کار کردن با امیر قلعه‌نویی است. قلعه‌نویی مربی بزرگی است و خودم هم خیلی دوست دارم زیر نظر ایشان به فوتبال ادامه بدهم اما قبل از آن باید تکلیفم با باشگاه استقلال مشخص بشود. امیرخان مدت‌ها است به من لطف دارند و اگر خدا بخواهد در استقلال شاگرد ایشان می‌شوم.
    _ظاهرا چند تیم خارجی هم تو را می‌خواهند.
    پیشنهاد خارجی هم هست اما باید تصمیمی بگیرم که به درد آینده فوتبالی‌ام بخورد. فکر می‌کنم نهایت تا آخر هفته تکلیفم مشخص بشود.
    _با توجه به تعداد زیاد مهاجمان در استقلال از همین حالا خودت را آماده رقابت با هم پست هایت کرده‌ای؟
    رقابت در استقلال سخت است. حتی اگر این همه مهاجم خوب در استقلال هم نبود بازهم کار دشوار می‌شد چون اصولا بازی کردن در استقلال سخت است. من اما با جو استقلال بیگانه نیستم. در تیم جوانان استقلال بازی کردم. آنجا هم فیکس شدن خیلی سخت بود اما با اراده و تمرین مداوم می‌شود هرکاری را انجام داد.
    و فکر می‌کنی از کی تو را در تمرین استقلال خواهیم دید؟
    هرچه خدا بخواهد همان می‌شود. اجازه بدهید اول قراردادم را ببندم بعد درباره حضور در تمرین‌ها حرف بزنم.

پرچم استقلال در فینال باشگاه های اروپا

Abieteh

پ ن :
    تفاوت را احساس کنید :

سید صالحی وقتی تو استقلال بود : استقلال رو با هیچ چیز عوض نمیکنم
    سید صالحی قبل از دربی : پرسپولیسم تیم عاخه که بخواهیم برای کری بخوانیم؟؟
    سید صالحی وقتی رفت سپاهان : برای گرفتن پولم از استقلال لازم باشد شکایت میکنم .
    سید صالحی به پرسپولیس پیوست
    ================================================== ====
    امین منوچهری وقتی در استقلال بود : من عاشق استقلالم
    امین منوچهری یک روز قبل دربی : برای پرسپولیس کری نمیخوانم چون د حد ما نیستن
    امین منوچهری وقتی در نفت تهران بود : شرایط مالی استقلال خوب نیست . عجله ای برای گرفتن پولم ندارم .
    امین منوچهری با نفت تمدید کرد و گفت : روزی به تیم محبوبم بر میگردم . با پرسپولیس فقط ۲ دیقه مذاکره کردم و گفتم نع چون خودم را استقلالی میدانم !!!

سایت fifa بخش آسیا و سایت afc در مورد استقلال نوشتن

"غول آسیا بیدار شد"

آندو از الخریطیات جدا شد به نظرتون بر میگرده استقلال؟؟؟

از اون جا كه امير قلعه نويي گفته اگه نكونام دلش با استقلال نيست
    اسرار نكنين بهش به نظرتون اندو مياد استقلال ؟؟

Last edited by Nasser_ZRE; 04-06-2013 at 14:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به لیست بالا باید میثم حسینی رو هم اضافه کرد . چند روز پیش من مصاحبه ای ازش خوندم که گفته بود معروف شدنش از استقلال میدونه و امیدواره بتونه به استقلال برگرده اما دیشب رفته پرسپولیس! واقعا فوتبال ایران خیلی کثیف شده. کدوم کشور رو میبینید که همچین بازیکن های پول پرستی داشته باشه؟ نگید فوتبال حرفه ای یعنی این، مگه ماریو گوتزه نبود که هوادارای دورتموند با اینکه تیمشون تو نیمه نهایی اروپا با رئال بازی داشت لباس گوتزه رو آتیش زدن؟ اونا حرفه ای تر هستن یا ما ؟ حرفه ای بودن شده بهونه ای واسه بی غیرتی و بی تعصبی برخی بازیکنای ایرانی.

اصلا به نظر من وقتی بازیکنی میگه من استقلالیم چه دلیل داره که بخواد با پرسپولیس حتی مذاکره کنه؟ وقتی مذاکره میکنه یعنی بدش نمیاد بره اون تیم دیگه؟

3. 5 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ساعت 20:00 شبکه الجزیره 5
    مهمان برنامه: فرهاد مجیدی!

5. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فرهاد عربی حرف میزد؟ کلیپی ازش ندارید؟

7. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا خسرو حیدری تو استقلال یه چیز دیگست و اونم به مربی گری خوب قلعه نویی برمیگرده ..
    متاسفانه تو تیم ملی خیلی اصرار بر سانتهای بیهوده داره ( بر میگرده به دستور کیروش احتمالا ) .. اصلا از بازی خسرو تو تیم ملی خوشم نمیاد .. دقت کنید ضریب سانتهای خطا و زیر توپ زدنش خیلی بالاست تو بازیهای ملی ...

9. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

واقعا فوتبال ایران خیلی کثیف شده. کدوم کشور رو میبینید که همچین بازیکن های پول پرستی داشته باشه؟
    همه جا آسمون همین رنگیه!!
    چندتا نمونه:
    اسپانیا(لویز فیگو انتقال از بارسا به رئال)
    آلمان(گوتزه و لوا انتقال از دورتموند به بایرن)
    ایران(مهدی هاشمی نسب انتقال از پیروزی به استقلال)
    انگلیس(فن پرسی انتقال از آرسنال به منچستر)
    این ها قطره ای از دریای خروشان بازیکنان پول پرست هستن که فقط پول براشون مهمه وبس!

پ ن:ایران ما توی کثیف بودن بی همتا نیست رفیق.

11. 12 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همه جا آسمون همین رنگیه!!
    چندتا نمونه:
    اسپانیا(لویز فیگو انتقال از بارسا به رئال)
    آلمان(گوتزه و لوا انتقال از دورتموند به بایرن)
    ایران(مهدی هاشمی نسب انتقال از پیروزی به استقلال)
    انگلیس(فن پرسی انتقال از آرسنال به منچستر)
    این ها قطره ای از دریای خروشان بازیکنان پول پرست هستن که فقط پول براشون مهمه وبس!

پ ن:ایران ما توی کثیف بودن بی همتا نیست رفیق.
    آره حرفتون رو کاملا قبول دارم. اما هیچکدوم اینجوری نبودن که امروز مصاحبه کنن و بگن من عاشق تیمم هستم ولی فردا برن توی تیم رقیب! من میثم حسینی رو مثال زدم که 2 هفته پیش میگفت من عاشق استقلالم و امیدوارم برگردم به استقلال الان رفته پرسپولیس و گفته از همون زمانی که تو استقلال بودم عاشق علی دایی بودم!!! اینا تناقض نیست؟ کی دیدین فیگو ، گوتزه و حتی همین هاشمی نسب همچین حرفی بزنه؟

13. 6 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو ف ی س ب و ق خوندم که با آرش افشین قرارداد داخلی بسته شده و همچنین فرشید طالبی قرداد رو امضا کرده تا روز شنبه ثبت خواهند کرد

حالا ببینیم واقعیت داره یه نه

معاون استقلال: با دو بازیکن بزرگ قرارداد بستیم/ کناره گیری فتح الله زاده شایعه است

معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت: بازیکنانی بزرگی را به استقلال می آوریم.
    امیر عرب درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال اظهار داشت: مذاکرات بسیار خوبی را انجام داده ایم و با دو بازیکن مطرح به توافقات اولیه دست یافته ایم و قرارداد داخلی بسته ایم. انشاءالله ظرف یکی ، دو روز آینده قرارداد آنها را در هیات فوتبال به ثبت می رسانیم.
    وی ادامه داد: من نامی از بازیکنی نمی برم. هواداران خیالشان راحت باشد. آنهایی که می گویند در نقل و انتقالات خوب کار نکرده ایم، با ثبت قرارداد بازیکنانی که مدنظر داریم، می فهمند که اشتباه فکر کرده اند.
    معاون اجرایی استقلال درباره شایعه کناره گیری فتح الله زاده تاکید کرد: چنین چیزی صحت ندارد. او در استقلال هست و مشغول بستن تیم است و چنین بحثی شایعه ای بیش نیست.

Abieteh
    Last edited by Nasser_ZRE; 05-06-2013 at 16:27.

15. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آره حرفتون رو کاملا قبول دارم. اما هیچکدوم اینجوری نبودن که امروز مصاحبه کنن و بگن من عاشق تیمم هستم ولی فردا برن توی تیم رقیب! من میثم حسینی رو مثال زدم که 2 هفته پیش میگفت من عاشق استقلالم و امیدوارم برگردم به استقلال الان رفته پرسپولیس و گفته از همون زمانی که تو استقلال بودم عاشق علی دایی بودم!!! اینا تناقض نیست؟ کی دیدین فیگو ، گوتزه و حتی همین هاشمی نسب همچین حرفی بزنه؟
    نمیخوام بحث رو کش دار کنم.
    فقط چون گفتی مثال بزنم بزار بگم:
    گوتزه گفته بود که من به هواداران دورتموند قول میدم توی بوندس لیگا به غیر از دورتموند پیراهن تیم دیگه رو برتن نکنم.
    فیگو گفته بود من هیچ وقت بارسا رو ترک نمیکنم و اون رو خیانت به هواداران میدانم.
    هاشمی نسب هم داستانش رو همه میدونن..
    خون خودت رو کثیف نکن رفیبق رسم روزگار پول پرستان این گونه است.

17. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمد قاضی در استقلال؟ / اخبار پشت پرده از توافق قاضی با آبی پوشان

به گزارش آبیته و به نقل از ایپنا، اخبار پشت پرده حکایت از آن دارد که محمد قاضی، مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس، در آستانه توافق با مسئولان باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با آبی پوشان پایتخت است.
    حال باید منتظر ماند و دید که علی فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، توانایی جذب این مهاجم گران قیمت سرخپوشان را دارد یا خیر.

19. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •