اقا یعنی بچه هاش حزب الهی هستن یا کلا جوش اینجوریه ( مسئولین و نوع برخورد و ... ) ؟
اقا یعنی بچه هاش حزب الهی هستن یا کلا جوش اینجوریه ( مسئولین و نوع برخورد و ... ) ؟
ببخشید سوال می کنم
رشته تجربی دبفرانسیل داره؟
جای این که خوشحال باشی ناراحتی؟ سرت به کار خودت باشه درستو راحت بخون بین بهترین و بدترین دانشگاه ایران از نظر جو اجتماعی اندازه یه بند انگشت فاصلست ، عوضش فضای علموص عالیه ، عین یه پارکه ، بقیه دانشگاهای تهران فقط آجر و سیمان میبینی ، و یه نکته مهم اینه که محل دانشگاهت واقعا خوبه ، نارمک کلا محله باحالیه (ربطی به این که خودم نارمکیم نداره ها!)) برو تو میدوناش هر کاری میخوای بکن
![]()
نه دوست عزیز.سری درس های تخصصی پیش ریاضی حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی و جبر خطی و ریاضیات گسسته است که شخصا دیفرانسیل رو به سختی گذروندم
پیش تجربی باید زیست و زمین شناسی و...داشته باشه
شاید 5 سال اونطوری حال می کردی ولی آخرش چی ؟ یه تعادل برقرار باشه خیلی خوبه ، درس ت جای خودش تفریحشم جای خودش . حالا بعضی ها ترجیح میدن اون 4-5 سال رو فقط درس بخونن نتیجش میشه همونی که میره MIT و آینده و زندگیش تا همیشه تامین میشه ، یکی هم نه ، ترجیح میده بیشتر خوش بگذرونه . اما شما الان شرایط خیلی خوبی داری (شاید منم بودم ترجیح می دادم برم خواجه نصیر تا علم و صنعت) ، نکته ای که اکثر بچه ها بهش توجه نمی کنن بعد از لیسانس هست شاید زود باشه واسه این صحبت ها اما واقعیت همینه با این شرایط اقتصادی و کار و بیکاری ، شما به ارشد که برسی قدر دانشگاهت رو می دونی و شاید یه روزی مثل امروز که اینجا اینطوری داری می نالی آرزو داشتی برگردی و بگی کاش بیشتر درس می خوندم و کمتر خوش گذرونی .
اما به شخصه میگم نه همش درس نه همش تفریح ! همه چیز رو بذار جای خودش و مطمئن باش موفق میشی .
یه کم زمان بگذره با بچه ها بیشتر برخورد داشته باشی شاید شرایط و نظرت عوض بشه . حالا کمی زوده واسه تفکری اینچنین . بالاخره پیدا می کنی چندتا دوست و رفیق مثل خودت
موفق باشی![]()
من نگفتم برم خوش گذرونی. من میخوام تریپ رفاقت باشه. که نیست...
تامین بودن آینده هم من نظرم فرق میکنه. من آدم قانعی هستم و پول زیاد واسم اهمیت نداره.
کارم گیر میارم بالاخره. داشم زیر کت و کولمو میگیره.
اینجا بیشتر به کودکستان شبیه تا دانشگاه.
حالا اگه بخوام تغییر دانشگاه بدم چی کار باید بکنم؟
مثلا برم خواجه نصیر یا شهرستانی جایی؟
شدنی هست؟
یکی به من گفت اگه تو انتخابای پایین ترت آورده باشیش راحت میتونی بری
Last edited by xerxes again; 20-09-2012 at 23:16.
قاعدتا تغییر دانشگاه به یه دانشگاه پایین تر کار سختی نیست ولی بری اونجا به دید "جذامیا" نگاهت میکنن![]()
منم تمام حرفای xerxes رو تایید میکنم
واقعا این همه درس خوندم جدی الان حس میکنم خواجه نصیر میرفتم بهتر بود
حتی بیشتر ازون دارم به طور جدی به خودم فوش میدم چرا علوم پایه شریف رو نزدم . به ریاضیش که خیلی علاقه داشتم .
چیز ضایع تر اینه که من رتبه ام از هرکی که دیدم بهتر شده بود . افتادم جایی که تا رتبه ی 2200 هم داریم !! و من اصلا نمیدونم چطوری افتادیم با هم
کلا الان به نظرم اصلا ارزششو نداشت . میموندیم شهر خودمون عشق و حال دنیا![]()
این اردوئم که جو شدید دپرس کننده ....
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه آزاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته-محل قبلی که توی کنکور آزاد قبول شدیم؟؟
دوستان خواهشاً جواب بدید، تا فردا بیشتر وقت ندارم
Last edited by Hossein_128; 21-09-2012 at 02:29.
رئیس دانشکده عمران اومده کلی فلسفه به هم بافته که همه آخرش میمیرن و اینا بعد میگه به خاطر همین من در مسائل شرعی حساسم مثلا دیروز چند تا پسر داشتن تو دانشکده یه چیزی میخوردن رفتم تذکر جدی دادم.منم تمام حرفای xerxes رو تایید میکنم
واقعا این همه درس خوندم جدی الان حس میکنم خواجه نصیر میرفتم بهتر بود
حتی بیشتر ازون دارم به طور جدی به خودم فوش میدم چرا علوم پایه شریف رو نزدم . به ریاضیش که خیلی علاقه داشتم .
چیز ضایع تر اینه که من رتبه ام از هرکی که دیدم بهتر شده بود . افتادم جایی که تا رتبه ی 2200 هم داریم !! و من اصلا نمیدونم چطوری افتادیم با هم
کلا الان به نظرم اصلا ارزششو نداشت . میموندیم شهر خودمون عشق و حال دنیا![]()
این اردوئم که جو شدید دپرس کننده ....گفتم اینجا رستوران نیست.
حالا این کجاش به مسائل شرعی میرسید من نمیدونم. والا ما تو دبیرستان که هیچ تو راهنمایی هم همچین چیزی ندیده بودیم. احتمالا باید روپوش هماهنگ بپوشیم. ناخنامونم صد در صد چک میشه.
خاک تو سر من با این دانشگاه اومدنم.
چرا؟قاعدتا تغییر دانشگاه به یه دانشگاه پایین تر کار سختی نیست ولی بری اونجا به دید "جذامیا" نگاهت میکنن![]()
اصن به دید جزامی به آدم نگاه بشه بهتره تا به دید بچه دبستانی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)