^^^
ممنون بخواطر وقتی که گذاشتید لینک پست در پست سوم این تاپیک گنجانده شد.
^^^
ممنون بخواطر وقتی که گذاشتید لینک پست در پست سوم این تاپیک گنجانده شد.
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
سلام
من یه آیپاد تاچ 4 دارم.یه in-ear میخوام تا 150000.تقریبا همه سبکی گوش میدم ولی سبکایی که بیشتر گوش میدم بیشتر پاپ و موزیکهای ایرانی و باس بالا.یه سری از تاپیک ها هم خوندم چند تا مدلی به چشمم خورد.ولی راهنمایی دقیقتری نسبت به شرایطم دارم.خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید![]()
سلام
بین 2 تا ایرفون موندم
MDR-EX100LP از سونی و CX 175 از سنهایزر
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سلام
براي چه سبكي از موسيقي مي خواين؟و سورس پلير تون رو بفرمايين تا دوستان بهتر راهنماييتون كنن.
اين دو هدفون صداي نزديك به هم دارن با اين تفاوت كه cx 175 بيس قوي داره كه باعث ميشه صداي گرمي داشته باشه ولي صداي سوني بيشتر رو به فلت هست هر چند پاسخ فركانسي v شكل داره ولي نسبت به cx175 صداي سردي داره.
ممنون از شما جناب سالار عزیز
با نوت2 و گاهی با PC گوش میدم و اغلب سبک الکترونیک گوش میدم.
به سایتی که در امضاتون قرار دادید هم سری زدم و چیز های خیلی خوبی یاد گرفتم ، ممنون
توی رنج قیمت حدود 200 تومن و با شرایط من ، بهترین ایرفونی که میتونید پیشنهاد کنید ، چه مدلی هست؟
چون راستش من تجربه در این مورد ندارم و اگر فکر میکنید میشه ایرفون بهتری خریداری کرد و بگید ، ممنون میشم.
دوستان عزیز تا قیمت 100 تومن و 200 تومن هدفون IN EAR برای سبک های ترنس و امبینت چی پیشنهاد میکنید ؟![]()
چرا Ex-1000 نسبت به بقیه هدفونا ارزون تره؟ چطوری وقتی تقریباُ 450$ میشه 590 تومن؟؟!
یه سوال دیگه: با Cowon j3 آمپلیفایر می خواد؟
مرسی
سلام دوستان
یه هدفون in ear برای گوش دادن به همه سبک های موسیقی مخصوصا" ترنس های حرفه ای (بیس قوی مهم)
سورس پلیر هم HTC ONEx با سیستم صوتی Beats و PC ...
تو گوش کیپ باشه چون گاهی, موقع ورزش هم استفاده میکنم...
قیمت هم حدود170000 نهایتا" 200000
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون...
Last edited by sami-cyrus; 18-05-2013 at 01:28.
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)