راستشو اگه بخوام بگم ، حاضر بودم 128 نامحدود با سرعت دانلود 16 داشتم اما محدود نمیگرفتم !
شما الان ، ماهی 24 تومن داری برای 6 گیگ میدی ( 3 ماه میشه 72 تومن + 18 گیگ ) ، برات کفایت میکنه؟
تو تصویر مشخص که داری بازی با حجم 900 مگ دانلود میکنی![]()
راستشو اگه بخوام بگم ، حاضر بودم 128 نامحدود با سرعت دانلود 16 داشتم اما محدود نمیگرفتم !
شما الان ، ماهی 24 تومن داری برای 6 گیگ میدی ( 3 ماه میشه 72 تومن + 18 گیگ ) ، برات کفایت میکنه؟
تو تصویر مشخص که داری بازی با حجم 900 مگ دانلود میکنی![]()
من محدود برام بیشتر صرف میکنه...حاضر نیستم 24 ساعته سیستمم روشن باشه با سرعت زیر 100 دانلود کنم!
اگر شبانه سرعتش برام خوب باشه به اندازه چند روز 128 نامحدود دانلود میکنم!
ولی باز بالاخره هر کسی شیوه خاص مصرف خودش رو داره
من خودم نامحدود میخوام ولی دوست دارم سرعتش حداقل بالای 150 و پینگش زیر 200 باشه
اه....این مشکل نویز هم ما رو سرویس کرد!!
از صبح تا حالا بیش از 15 بار در مورد نویز تماس گرفتم!!
نمیدونم چرا وقتی بیش از نیم ساعت از اینترنت استفاده نمیکنم snr میاد زیر 10!!!
هر چی میگم مرکز مخابراتی مشکل داره زیر بار نمیرن!! من با اسیاتک نویزم انقدر بالا پایین نمیکرد
طرف میگه یه مقدار پینگ مرکز مخابراتیتون بالاست بخاطر همین نمیتونین به نت وصل بشید:
![]()
شاید باورت نشه من با چه وضعیتی از نوین سرویس میگرفتم(ولی با این حال دریغ از یه بار DC شدن- من کلا تا الان هر سرویسی که گرفتم SNR زیر 12 بوده ولی همیشه بهترین کیفیت رو داشتم
-خودم به شخصه به اون اعدا نوشته شده هیچ ارزشی نمیدم، چون همیشه خلاف اونا برام پیش اومده
)
تازه این مال زمانیه که 4 مگ بود سرعت !!!
وقتی 8 مگ بود کلا دان استریم 0 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتنیشن خط منم که همیشه حدود 60 میچرخه(فکر کنم 3.5 تا 4 کیلومتر از مرکز مخابراتی فاصله دارم)
اینم مال الان که مخابرات دارم(البته صبحا SNR میاد بالای 13)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 28-07-2013 at 04:07.
یکی به من بگه مشکل نویزو چطور حل کنم؟
من هر چی دارم بررسی میکنم مشکل از خودمه یا نه چیزی پیدا نمیکنم!! snr تا چند دقیقه پیش 18 بود یه دفه این شد:
مدام نوسان داره!! مشکل از مرکز مخابراتی میتونه باشه؟
الان دوباره درست شد:
از موقعی که وصل شده مدام داره بازی میکنه!!
پشتیبانی قبول نمیکنه که نمیکنه
با توجه به اینکه upstream شما مشکل نداره،مشکل از اسپلیتری هستش که سمت مخابرات رو خط شما وصل شده،باید بگید اونو عوض کنن داخل مخابرات
اینم سرعت من:
![]()
منفی تا حالا ندیده بودم
راستی دانلود شبانه چی شد؟
فک کنم ترکید نوین نتیه 15 دقیقه قطع شد الان که وصل شده دیگه کلا رفته تو کما هیچی باز نمیکنه
![]()
دسوتان این طرح دینامیت دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ساعتاش چطوریه؟ سرعت شب و روزش یکیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)