ولی واسه فیلم دیدن فکر نمیکنم مناسب باشه آخه الان فبلت هواوی میت اومده 6 اینچی...
ولی واسه فیلم دیدن فکر نمیکنم مناسب باشه آخه الان فبلت هواوی میت اومده 6 اینچی...
من خودم به جای گوشی نکسوس هفت گرفتم همه چیزش عالیه ولی اینا را من مد نظر نگرفتم که تبلت با اینکه هفت اینچیه معلوم نیست کجا باید جاش بدی :sly: تو خیابون همش تو دستت هست اگه از دستت بیفته دیگه فاتحش خونده هست حتی سری 3G هم کلی دنگ فنگ داره اگه سری وای فای بگیری هر جایی دسترسی به نت نداری مگه اینکه وایمکس جیبی داشته باشی و اونم مشکلات خودش را داره و باید مودم هم همراه خودت الاخون والاخون بکشیولی از قابلیتای تبلت هم نمیشه چشم پوشی کرد پردازنده های خیلی قوی گرافیگ های خوب و حتی همون صحفه نمایش بزرگ تو وبگردی خیلی جوابگو هست
خلاصه اگه دلت پیش تبلت هست یه دونه سیم کارت خور بگیر که مکالمه هم داشته باشه و بهتره هفت اینچ بگیری تا حملش راحتر باشه ولی اگه مینونی با چهار اینچ کنار بیای حتما گوشی بگیر من تو کار گوشی نیستم که یه مدل پیشنهاد بدم ولی نوکیا ۹۲۵ خیلی خوبه (۴.۹ اینچ نمایشگر) ولی قیمتش را نمی دونم رو نوت هم میتونی حساب باز کنی
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
لطفا پاسخ من را هم بدهید . باتشکر.
سلام دوست عزیز شرمنده نتونستم این چند روز بیام نت , دوست عزیز خود کلمه application به معنای کاربرد هست , در تبلت ها به نرم افزار و بازی های مربوط به اون سیستم عامل application گفته میشه که این فایل ها با پسوند فایل های اجرایی هستند .
jailbreak به معنای گریختن هست , در این جا به معنای فرار از محدودیت به منطور نصب application های کرک شدست .
اگه jailbreak کنید نیازی به خرید نیس و میتونید بازی های Crack شده نصب کنید . دوست عزیز این قضیه در مورد سیستم عامل اندروید هم صدق میکنه با این تفاوت که در اندروید نیازی به jailbreak کردن نیس , این یکی از ضعف های امنیتی اندروید به شمار میرود .
دوست عزیز بله بهتره اما فقط به خاطر سیستم عامل iphone ! (همین مزیت سیستم عاملش باعث برتری تبلت در بقیه موارد میشه .) در بقیه موارد huawei محشره !
دوست عزیز سیستم عامل iphone هیچ مشکلی در اجرای بازی ها و نرم افزار ها حتی در اون resolution نداره و کامل پشتیانی میکنه همه application ها رو به خوبی .
دوست عزیز ipad 3 تا اونجایی که من میدونم هیچ مشکلی تا بحال نداشته در هیچ موردی ! به گفته کارکنان شرکت apple آیپد 4 , 2 برابر از آیپد 3 قویتره . , فرض کنید آیپد 4 چقدر میتونه قدرتمند باشه . و همچنین آیپد 5 که در راهه !
دوست عزیز خرید گوشی ها نوکیا (مدل های بالا lumia) در حال حاضر عین این میمونه که یه موبایل 100 تومنی رو 2 میلیون واسش پول بدی ! چون سیستم عامل windows phone خیلی خیلی ضعف داره و اصلا تنوع نداره در هیچ مواردی !
چون سیستم عامل اصلی ترین چیز محسوب میشه در دیوایس ها و اینکه چرا نوکیا پافشاری میکنه رو Windows phpne من نمیفهمم چرا !
Last edited by sajjad_doost; 08-06-2013 at 14:27.
از لحاظ آپدیت این دستگاه هم اصلا نگران نباشید تا ios 7 صد در صد واسش میاد !
در مورد این سوال هم اگه کسی اطلاعات داره جواب بده ممنون میشم
و این هواوی حدودا آپیتش تا چند سال دیگه میاد؟
این جیلبریک رو باید چه جوری و یا در کجا انجام بدیم؟
فقط یک بار باید جیلبریک کنیم یا چند بار ؟
و تقریبا تا چند سال دیگه این آیپد 3 همه بازهارو پشتانی میکنه؟
تبلت Xperia Tablet Z LTE از هواوی بهتره؟ Samsung Google Nexus 10 P8110 چطور ؟
Last edited by محسن cr7; 08-06-2013 at 15:26.
دوست عزیز این دستگاه اصلا نمیتونه حتی win 7 نسخه ultimate زو پشتیبانی کنه , cpu این لپ تاپ فوق العاده ضعیفه و اصلا حتی 1 کار سنگین نمیشه باهاش انجام داد (با 1 mb cache !) و اینو بهتون بگم که multi tasking رو باید تو خواب ببینید با این لپ تاپ !
دوست عزیز شما اگه میخواید فقط تو کار multimedia باشید به نظرم بهترین انتخاب خرید تبلت هستش !
دوست عزیز من اینو تایین نمیکنم بلکه این شرکت هواوی هست که تصمیم میگیره ! شما اصلا نباید نگران آپدیتش باشید , چون این تبلت جدیده ! تبلت ساخت 4 سال پیش نیس که ! مطمئنا تا 3 یا 4 سال دیگه آپدیت میشه بازم بستگی به شرکت هواوی داره ! درزم عزیز فقط نیاز به offical rom نیس که
! رام غیر رسمی همیشه میاد واسه تبلت های معروف !!!
دوست عزیز شما هر موقع دلتون خواست می تونید جیلبریک کنید و هر موقع دلتون خواست retrieve کنید به حالت اولیه !
همان طور که هنوز آیپد 1 الان کم نمیاره و هنوز قدرتمنده ! خودتون میتونید حدس بزنید آیپد 3 تا چند سال دیگه پشتیبانی میشه .
تبلت xperia z محشره البته اگر بتونید تهیه کنید ! من در مورد نکسوس 10 چند صفحه قبل توضیح دادم !
Last edited by sajjad_doost; 08-06-2013 at 16:46.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)