همه اینکارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی نشد یه مشکل دیگه ای هم که هست زمانیکه نرم افزار netsupport معلم رو که میبندم و دوباره باز میکنم دیگه یستم هایی رو که قبلا شناسایی کرده دیگه شناسایی نمی کنه دارم دیوانه میشم لطفا کمک کنید![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
همه اینکارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی نشد یه مشکل دیگه ای هم که هست زمانیکه نرم افزار netsupport معلم رو که میبندم و دوباره باز میکنم دیگه یستم هایی رو که قبلا شناسایی کرده دیگه شناسایی نمی کنه دارم دیوانه میشم لطفا کمک کنید![]()
راهنمایی لطفا
یه سوال دیگه هم دارم
اگه یه محیطی رو بخوایم توش شبکه وایرلس راه بندازیم اگه اونجا 2 طبقه باشه و مجبور بشیم از 2 تا اکسس پوینت استفاده کنیم چطوری ارتباط بین اون 2 تا اکسس پوینت رو برقرار مکینیم؟
Last edited by hexman; 17-12-2011 at 22:26.
سلام
من لب تاپم رو از طریق وایرلس مودمم ( TD-W8901G ) به PC وصل کردم
الان سرعتش خیلی پایینه و یک فایل رو با سرعت 3.30 Mbps انتقال میده
راهی هست برای افزایش سرعتش .... ؟؟؟ ( مثلا تنظیمات مودم )
سلام دوستان !
اینترنت وای فای که از طریق مودم های وایرلس معمولی منتشر میشه رو چطور رو تقویت کرد ؟
مثلا بردی که الان داره شعاع حدود 50 متری هست !
چطور میشه بردش رو تا 1000 متر افزایش داد ؟
سلام.
ببین باید فرستنده قوی باشه! مثلا برد وایرلس رو میشه با آنتن تقویت کرد اما نه 1000 متر! اون موقع باید یه چیز خفن تر بگیری که قدرت داشته باشه سیگنال رو تا 1000 متر بفرسته.
شما مطمئنی از این برنامه استفاده میکنی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مودم 54 رو ساپورت میکنه . مشکلی که گفتی میتونه از عدم هم خوانی مودم و گیرنده باشه . پهنای باند ، فرکانس و ...
مودم رو ریست کن . شاید تنظیمات خاصی انجام شده که باعث بروز این مشکل شده .
امنیت وایراس رو هم روی open تست کن . ببین فرقی میکنه یا نه .
همون طور که امیر گفت باید فرستنده قوی تری استفاده بشه . بودنش هست ولی قیمتش گرونه .
از access point repeater ها هم میتونی استفاده کنی .
بله من ازین نرم افزار استفاده میکنم و همه مشکلاتش با کمک شما رفع شد حالا یه سوال دیگه اینکه سیستم ها خیلی دیر به access point وصل میشن یعنی وصل میشن اگه تو سرور نرم افزار net support رو سریع باز کنی هیچ سیستمی رو نمیاره حداقل 2دقیقه باید منتظر بشم بعد نرم افزار رو باز کنم تا سیستم های بقیه رو شناسایی کنه
هم ip دستی و هم اتومات دادم بازم مشکلش حل نشد
مدل access point : zyxel nbg 460n می باشد
تنظیم خاصی باید رو access point انجام بدم ؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
ما در محل كار يك شبكه داريم. بر روي سرور يك web service تعريف شده است كه ip آن بصورت All unassigned تعريف شده است و با ip 192.168.5.202 سايت مي شويم. حل من مي خواهم يك web service جديد بر روي سرور تعريف كنم ولي هر ip كه تعريف مي كنم web service تعريف شده استارت مي شود ولي از طريق browser نمي توانم وارد سايت تعريف شده بشوم. (خيلي اطلاعاتي از شبكه ندارم)
سيستم عامل سرور Windows Server 2003 است
دوستان چطوری میتونم محدودیت سرعت اینترنت رو توی شبکه بردارم
من به تنظیمات مودم دسترسی دارم
مودم
TP-link WR741N
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)