تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 258 از 269 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه خبره 7 میلیون دلار
    چه خبره مگه . تازه واسه تمدید بیشترش هم میکنن
    هیچ خبری نیست!
    از همون اولم معلوم بود قرار داد چند میلیون دلاری هست

تنها حرکت مثبت (!) فدراسیون فوتبال که یه مسکن یکی دوساله رو به فوتبال تزریق کرد و با کپی برداری از عربها (ببینید کارمون به کجا رسیده!) دلارهای نفتی رو به یه مربی تراز اول دادن تا بلکه نتیجه بگیرن
    بماند که نزدیک بود مریض مورد نظر سکته کنه!

کلا چیز عجیبی نیست ...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام,

والا من نظرات بقیه رو نخوندم ولی خدایی اصلا این برد اصلا حق ایران نبود. خیلی مذخرف بازی کرد ایران. واقعا از روی شانس. این حق کره بود که چهار تا گل بزنه.

اینا با این بازی مذخرفشون چقدر هم به خودشون افتخار میکنن. یعنی حتی نمیوتن 20 ثانیه توپ رو بین خودشون نگه دارن. سریع لو میدن. کره ای ها رو نگاه کن. مخصوصا اون دقایق آخر چقدر زیبا تو اون شلوغی موقعیت خطرناکی به وجود آوردن.

3. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فوتبال ایران سرشار از احساسات کنترل نشده ست که باعث میشه در هر مقطعی هرکس یه چیزی بگه و اینطوری دورویی کنه

حتی خود ما هم خیلی وقتا اسیر احساسات میشیم و ...

بقول یکی از دوستان در روز صعود به جام جهانی: تحلیل فنی نیمه اول کاملا در بین پیامهای تبریک دوستان گم شد !!!
    نه داداش من...بحث احساسات نیست!!
    وگرنه یکی مثل امیر قلعه نویی؛سالی چند بار احساساتی میشه؟!!!
    من خودم استقلالی هستم؛و عاشق امیر خان؛
    ولی اگه به اون لیست یه نگاهی بندازی؛متوجه میشی؛خیلی هاشون؛دندون تیز کرده بودن واسه جایگاه کارلوس کیروش!!!
    و خیلی هاشون؛حسادت میکردن که چرا فدراسیون اینقدر از کارلوس کیروش حمایت میکنه؛
    به قول جواد نکونام؛کاری که با برانکو کردیم؛با کیروش نکنیم!

والا من نظرات بقیه رو نخوندم ولی خدایی اصلا این برد اصلا حق ایران نبود. خیلی مذخرف بازی کرد ایران. واقعا از روی شانس. این حق کره بود که چهار تا گل بزنه.
    این سبک ارائه بازی؛(دفاع اتوبوسی) که ما بیشتر؛از مربی های بزرگی چون گاس هیدینگ و ژوزه مورینیو دیدیم که موفق به اجرای اون باشند؛و انصافا کار هر کسی نبوده؛همچین هم کار آسونی نیست؛و شدیدا ریسک پذیره؛
    به نظر من که فوق العاده بودیم؛
    آره؛یک موقعیت گل داشتیم؛
    ولی چی شد؟!!اون یکی رو تبدیل به گل کردیم!!!
    آره؛
    کره کل بازی صاحب اختیار بازی بود؛
    ولی چی شد؟!!
    بازی رو تو خونه باخت!!

این سبک ارائه بازی به اصطلاح دفاع اتوبوسی؛کاری هست که از بزرگانی چون گاس هیدینگ و ژوزه مورینیو بر میاد؛ولی میبینیم که کارلوس کیروش با تجربه(استاد دانشگاهیه ژوزه مورینیو)؛چقدر خوب؛این سبک رو در فوتبال ایران جا انداخت در مدت کم؛
    درسته که بازی های زیبایی رو از تیم ملی شاهد نیستیم؛
    ولی نتیجه اش همون تنها 2 گل خورده ای هست که داشتیم این دوره؛

البته اگه یادتون باشه؛کیروش زمانی که تو تیم ملی پرتغال بود هم همینطور بازی میکرد تیمش؛
    حتی وقتی عناصر هجومی بزرگی چون کریس رونالدو رو در اختیار داشت؛

بدون گل زده و گل خورده اومد جام جهانی؛بدون گل زده و فقط با یک گل خورده هم برگشت!!!

به نظرم تنها سبکیه که تو فوتبال ایران میتونه نتیجه بده با توجه به اینکه ما کلا کم گل میزنیم سالهاست؛ولی مدافعین خوب و خوش استایلی داشتیم عموما !!
    Last edited by S0R3N4; 21-06-2013 at 11:20.

5. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنبیه ادامه دارد/ رحمتی و عقیلی شانسی برای جام جهانی ندارند /کی روش: این عبرتی است برای جوانها

سایت گل – کارلوس کی روش در برنامه ورزش و مردم ، تلویحا اعلام کرد که هادی عقیلی و مهدی رحمتی شانسی برای تیم ملی و حضور در جام جهانی ندارند .
    به گزارش گل ، کی روش در پاسخ به سئوال بهرام شفیع درباره احتمال بازگشت سید مهدی رحمتی بعد از ابراز ندامت و عذرخواهی وی ، گفت : جواب این پرسش دشوار است اما چیزی که مهم است این است که در فوتبال بین المللی هیچ کس نمی تواند خودش را بالاتر از تیم ملی بداند.
    من از بازیکنانم انتظار دارم با تعهد کامل کار کنند و خودم ناظر این مسئله هستم . دیسیپلین در تیم ملی مهمترین اتفاق است و من باوجود احترامی که برای رحمتی و عقیلی قائلم ، توجه خودم را معطوف به 25 نفری می کنم که در تیم ملی حاضر بودندو به تیم متعهد ماندند.
    او ادامه داد : این یک تصمیم شخصی نیست . آنها از فرصتی که بهشان دادیم استفاده نکردند. ضمن اینکه این باید یک عبرتی باشد برای بازیکنان جوان و آنها باید بدانند که هیچ شرطی برای تیم ملی نباید گذاشت ...
    کی روش تاکید کرد : پس برای ما مهمترین چیز ادامه کار با بازیکنانی است که به تیم متعهد ماندند.
    او درباره بازگشت علی کریمی هم گفت: هرکس در این فصل شرایط خوبی داشته باشد در تیم ملی حاضر خواهد بود .

7. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال:
    زمانی که رحمتی از تیم ملی کناره گیری کرد همون روز یا فرداش 90 بود و اومد روی خط و گفت الان چیزی نمیگم ولی بعدا حتما دلایلم رو میگم

بعدش من پیگیری نکردم چیز خاصی گفته؟

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام,

اینا با این بازی مذخرفشون چقدر هم به خودشون افتخار میکنن. یعنی حتی نمیوتن 20 ثانیه توپ رو بین خودشون نگه دارن. سریع لو میدن. کره ای ها رو نگاه کن. مخصوصا اون دقایق آخر چقدر زیبا تو اون شلوغی موقعیت خطرناکی به وجود آوردن.
    من واقعا از برد تیم ملی خوشحالم و در پوست خودم نمیگنجیدم.بعد از بازی هم هیچ شکایتی نکردم و یاس درست نکردم. حق مردم بود که خوشحالی کنند و شاد باشن ؛ جشن بگیرن.نه بخاطر اینکه تیم ملی فوتبال خوب بازی کرد بلکه به این دلیل که جایگاه کشورمون ؛غرور ملیمون حفظ شد.الان فوتبال جنبه ملی داره ؛مهمه. خوشحالی مردم از برد تیم ملی کم از برد نامزد مورد علاقشون نبود.
    چند موقیت گل روی دروازه کره ایجاد کردیم؟
    اون گلی که زدیم آیا ما موقیت ایجاد کردیم؟
    بازی ژاپن رو تو جام بین قاره ای ببینید از صمیم قلب براشون آرزوی موفقیت میکنم.فوتبال امروز ما فوتبال زمینهای خاکیه نه آکادمیها و مدارس فوتبال.آیا رییس فدراسیون در حد این مردم و خواسته هاشون هست؟
    ای بابا حرف تو این دل زیاده!اینا رو نمیگم که مایوس بشیم باید تدبیر کرد.

10. 2 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا؛یه سوال...
    تیم ملی عربستان ؛ به موازات ما که کارلوس کیروش رو آوردیم؛فرانک ریکارد رو آورده بود !!!
    چی شدن اونا ؟!!!
    چرا اینقدر راحت اووت شدن؟!!
    دیگه هرچی باشه فرانک ریکارد بزرگ رو سر این تیم بود !!!!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه کیروش از حرفش برمیگشت جای تعجب داشت کسی که دستیار سر الکس فرگوسن کبیر باشه سرمربی که بازیکنای نسل طلایی فوتبال پرتغال و امثال کاسیاس- رونالدو زیر دستش بودن دیگه نمیاد منت 2-3 تا بازیکن بکشه خواهش کنه بیاین تیم ملی که

13. 15 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من واقعا از برد تیم ملی خوشحالم و در پوست خودم نمیگنجیدم.بعد از بازی هم هیچ شکایتی نکردم و یاس درست نکردم. حق مردم بود که خوشحالی کنند و شاد باشن ؛ جشن بگیرن.نه بخاطر اینکه تیم ملی فوتبال خوب بازی کرد بلکه به این دلیل که جایگاه کشورمون ؛غرور ملیمون حفظ شد.الان فوتبال جنبه ملی داره ؛مهمه. خوشحالی مردم از برد تیم ملی کم از برد نامزد مورد علاقشون نبود.
    چند موقیت گل روی دروازه کره ایجاد کردیم؟
    اون گلی که زدیم آیا ما موقیت ایجاد کردیم؟
    بازی ژاپن رو تو جام بین قاره ای ببینید از صمیم قلب براشون آرزوی موفقیت میکنم.فوتبال امروز ما فوتبال زمینهای خاکیه نه آکادمیها و مدارس فوتبال.آیا رییس فدراسیون در حد این مردم و خواسته هاشون هست؟
    ای بابا حرف تو این دل زیاده!اینا رو نمیگم که مایوس بشیم باید تدبیر کرد.
    به نکات درستی اشاره کردی !!!
    فدراسیون اونا یه سیاستی رو تنظیم میکنه که هر کی میاد رو راس کار؛موظف به انجام اون قوانین هست !!! (مثل قانون اساسیه ایالت متحده ی آمریکا؛که هر رئیس جمهوری میاد روی کار؛موظف به انجام اونه؛نه هر سیاستی که دوست داره)
    ولی به گفته ی خودت؛فوتبال اونا اکادمیه ؛ و این یعنی روز به روز پیشرفت!!
    ولی فوتبال ما چیه؟!!
    به نظرت به جز این تاکتیکه علی اضغری و بکش زیرش؛میتونستیم به جام جهانی بریم؟!!!!

رئیس فدراسیون ما؛تا چند سال پیش؛نمیدونست لیورپول واسه کدوم کشوره !!! پس کلا اونو بیخیال شید لطفا !! آوردن کیروش هم نمیدونم تز کی بود ؛ ولی هر کی باعث و بانیش بوده؛خدا خیرش بده !!!
    ولی میدونم این رئیس فدراسیون نبود که ایشون رو میشناخت !!!
    بعدش انتظار داری فوتبالی که ژاپن ارائه میده رو ما ارائه بدیم؟!!

15. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اگه کیروش از حرفش برمیگشت جای تعجب داشت کسی که دستیار سر الکس فرگوسن کبیر باشه سرمربی که بازیکنای نسل طلایی فوتبال پرتغال و امثال کاسیاس- رونالدو زیر دستش بودن دیگه نمیاد منت 2-3 تا بازیکن بکشه خواهش کنه بیاین تیم ملی که
    من خودم؛هنوز باورم نمیشه بدون حضور سید مهدی رحمتی و اشکان دژاگه تونستیم به جام جهانی صعود کنیم (با اینکه اعتماد 100 درصد به کارلوس کیروش داشتم)
    ولی دیگه به اندازه ی کافی سید مهدی رحمتی تنبیه شد با بازی های خوب رحمان احمدی !!
    همه فهمیدن اگه رحمتی نباشه ؛ اونقدر ها هم تیم ملی به بحران بر نمیخوره با توجه به تاکتیک ها متمرکز کیروش روی خطوط دفاعی !! (هرچند نقش رحمتی در این صعود واقعا زیاد بود)
    همین یه تنبیه بزرگ واسه رحمتیه !!
    و دیگه کیروش چی بیشتر از این میخواد ؟!!

بسته دیگه....
    نمیشه که رحمتی بشینه خونه و علیرضا حقیقی بیاد رو نیمکت بشینه !!
    میخواد رحمتی رو خورد کنه؟!!
    خو بیاره رو نیمکت بشونه رحمتی رو !!
    اینطوری بیشتر خوردش نمیکنه؟!!!

بحث هادی عقیلی رو هم اصلا نمیارم وسط !!
    کارش واقعا زشت بود !!!
    و اونقدر مدافع خوب داریم که اصلا نبودش احساس نشه !

ولی درخشش رحمان احمدی یه معجزه بود که فکر نکنم دیگه تکرار شه !! (یعنی دوست دارم رحمتی برگرده!! )

هر چند شاید کیروش میخواد از بیخ و بن جلوی این بازیکن سالاری رو بگیره ! که کاری بس شایسته ی تقدیره ! البته اگه در دوران بعد از کیروش هم ادامه داشته باشه ؛ وگرنه ما فقط از حضور موثر سید مهدی رحمتی درون دروازه ی ایران در یک دوره ی مهم محروم میشیم و کار کیروش بی فایده میمونه ...

17. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •