تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 280 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سردار باید هر چه زودتر ی هافبک دفاعی خوب رو هم بگیره ضمن تمدید با کریمی و روشن شدن تکلیف دنیزلی

2. این کاربر از 2000mehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

گل.پژِمان نوری هافبک سابق تیم فوتبال پرسپولیس با مسئولان این باشگاه تهرانی به توافق رسید.

در روزهای گذشته بحث بازگشت نوری به ملوان به شکل جدی مطرح بود ولی این بازیکن در نهایت پس از مذاکراتی که با محمد رویانیان داشت تصمیم گرفت به پرسپولیس بیاید.نوری برای دو سال با پرسپولیس به توافق رسیده و حتی می گویند یک اتوموبیل گران قیمت هم به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به نوری پرداخت خواهد شد.

4. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی که بعد از آخرین مسابقه پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان به ترکیه رفته بود پس از بازگشت، جلسه ای را در روز یکشنبه با سردار رویانیان برگزار خواهد کرد.
    همچنین بناست اولین کنفرانس خبری فصل جاری پرسپولیس نیز به زودی برگزار شود.

6. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

گل-گزینه خارجی پرسپولیس در پست هافبک دفاعی وارد ایران شد. پس از سفر رویانیان به خارج از کشور و مذاکره با چند بازیکن خارجی، یک بازیکن برزیلی که سابقه حضور در لیگ پرتغال را دارد صبح امروز وارد ایران شد. این بازیکن فردا مذاکرات نهایی را با پرسپولیسی‌ها انجام می‌دهد و در صورت تایید نهایی با پرسپولیس قرارداد می‌بندد.

8. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

يك مصاحبه امروز از كريم باوي ستاره سابق پرسپوليس خوندم خيلي خوب وجالب بود پيشنهاد ميكنم بخونيد

فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟

ني بعد از اين همه سال آقاي فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟

سايت باشگاه پرسپوليس: مهاجم سابق تيم پرسپوليس و تيم ملي که پاي تلويزيون نشسته بود و اظهارات فتح الله زاده را در برنامه ورزش و مردم شنيده مي گويد: من براي فتح الله زاده و باشگاه استقلال احترام زيادي قائلم و حتي يک بار گفته بودم او را وزير ورزش کنند اما امروز حرفهايي از وي مي شنوم که با رفتارهاي قبلي اش منافات دارد.

کريم باوي افزود: به قول معروف يا چنان نما که هستي يا چنان باش که مي نمايي. يکي از افرادي که بازار نقل و انتقالات را در سالهاي قبل دچار التهاب کرده و در رشد کاذب قيمت ها نقش زيادي داشت همين آقاي فتح الله زاده بود.

کريم باوي ادامه داد: او حرفي که زد شايد مي خواست شکسته نفسي کند يا به کنايه ديگران را مورد خطاب قرار دهد اما عين واقعيت در مورد خودش بود. همين که امروز مي گويد يک عمر به خاطر سکوها ستاره گرفتيم و به جوانان فرصت رشد نداديم عين واقعيت است.

شما نگاه کنيد همه اين سالها تا شنيدند يک بازيکن در راه پرسپوليس او را جذب کردند آن هم با قيمت بالا تا بگويند فلان بازيکن را از دهان شير بيرون کشيدبم. بالاخره دست بالاي دست هم بسيار است. يکي مثل رويانيان که من به عملکرد او هم نقد دارم مي آيد و بيشتر از تو پول مي دهد. آن وقت جالب است که کساني عليه او موضع مي گيرند که خودشان اين رويه غلط را باب کرده اند. سپاهان و استقلال در همه اين سالها چگونه بازيکن مي گرفتند؟ فتح الله زاده که چک شخصي مي کشيد با آدم امروزي که رويانيان را نقد مي کند فرق دارد؟ غير از اين است که امروز ديگر بمب افکن نيستي و بايد جور ديگري حرف بزني؟ اگر خود او سيد جلال و بنگر و ... را جذب کرده بود تا 6ماه مصاحبه مي کرد. اين واقعيت است و نبايد کسي ناراحت شود.

وي افزود: يعني بعد از اين همه سال آقاي فتح الله زاده تازه فهميده بمب ترکاندن خوب نيست؟ استقلال او چند تا جوان و پديده رو کرده؟ رويانيان اگر ستاره گرفته 5-6بازيکن تيم ملي جوانان را هم به خدمت گرفته. با خيلي از متخصصان فوتبال پايه هم در تعامل و مشورت است. شايد کارش را نتواند حتي آغاز کند اما همين که نشان داده به پايه ها توجه دارد ومي گويد اگر پايه ها خروجي مناسبي براي بزرگسالان نداشته باشند بايد تعطيل شوند نشان مي دهد درد را مي داند. تازه اين آدم يک سال نيست به فوتبال آمده. اما آقاي فتح الله زاده با سالها سابقه در فوتبال چه کرده؟ غيراز اين بود که ماجراي تيم هاي پايه او و استقلال و مسائل منفي آن در فصل قبل از ماجراي 11سپتامبر هم بيشتر سر وصدا کرد؟ خود ايشان در مصاحبه اي گفته بود من به رضا رجبي گفتم تيم هاي پايه هزينه هاي خودشان را تامين کنند. عاقبت اين ايده همان هياهوها و ادعاهايي مي شود که حسن روشن مطرح کرد و باشگاه هم با تغيير در راس آکادمي خود نشان داد خبرهايي بوده است. همين تيم چون سازندگي ندارد با رفتن مجيدي دچار آسيب مي شود يا به قول خودشان ناچارند لي لي به لالاي بازيکن معترض گذاشته و بازيکن سالاري را به اوج برسانند. غير از اين بود که خودشان گفتند تيم با مظلومي يک جام بگيرد خوب است و او مي ماند اما هيئت مديره بدون اجازه و هماهنگي با او رفتند منزل امير قلعه نوعي که دوست وهمبازي من بوده و موفق ترين مربي ايران هم به حساب مي آيد و نشان دادند جايگاه مديريت در استقلال کجاست؟ بياييد شعار ندهيم. مردم از اين رفتارها خسته شده اند.حرفهاي آقاي رسولي نژاد که از حرفهاي فتح الله زاده هم جالب تر است و انگار مدير باشگاه ملوان است و خودشان تا حالا خريدهاي سنگين نداشته اند.

باوي در پايان گفت: اين ها واقعيات فوتبال ماست. من رويه کنوني پرسپوليس را هم تاييد نمي کنم اما رطب خورده هم نمي تواند منع رطب کند. کسي بايد از رويانيان ايراد بگيرد که خودش اين شيوه را نرفته باشد.اين را بايد مدير عامل فجر سپاسي بگويد که 12سال ستاره ساخته و ديگران حاصل دسترنجش را برده اند و همين امسال هم براي رضاحقيقي آنها، پيشنهادهاي ميلياردي مي رسد. اين فوتبال با اين پول ها نابود مي شود.اين امر با مديراني که از ترس اخراج و برکناري دکان سازندگي را سه قفله کرده اند، دير وزود دارد اما سوخت و سوز ندارد چون به قول خود فتح الله زاده مديرها براي سکوها بازيکن مي خرند. اين فوتبال 5تا بازيکن 200ميليوني دارد و بقيه زير اين مبلغ بايد بگيرند اما خودتان را به ارقام نگاه کنيد تا همه چيز دستگيرتان شود. آيا اگر قرار بود از جيب شخصي هم خرج کنند اين پول ها را مي دادند؟همين است که تيم ملي مقابل قطر لنگ مي زند و ما کي روش را مقصر مي دانيم انگار او بازيکنانش را از پرتغال با خودش آورده.او بد، چرا تيم هايمان با مربي ايراني و خارجي در ليگ قهرمانان آسيا به جايي نمي رسند؟ خانه از پاي بست ويران است.

10. 9 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونم چرا حس بدی نسبت به انصاری فرد دارم و فکر میکنم سردار تو این خریدش اشتباه کرده .

ما تیممون مهاجم های خوبی داره و لزومی برای خرید انصاری فرد دیده نمیشد !!!!

در ضمن معمولا بازیکن هایی که انقدر پولکی باشن ، خوب از آب در نمیان .

موفق باشید.

12. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

اینکه الان این بازیکنای خوب رو گرفتیم خیلی خوبه ولی من میترسم همون بلایی که سره استیل آذین اومد سر مام بیاد...

14. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

منم زياد با اومدن انصاري فر موافق نيستم
    اگه قرار بود انصاري فر و خلعتبري بيان ديگه نبايد با كاظميان و نوروزي تمديد ميكردن يا قاضي رو نميگرفتن

خوب كريمي هم كه به توافق رسيد و موندني شد

الآن مهمترين كار روشن شدن قضيه دنيزليه. هرچي ميگذره شايعات رفتنش بيشتر داره جدي ميشه. اومدش به تهران و شروع تمرينات تيم هم هي ميوفته عقب
    تو اين 2-3 روز آينده ديگه همه چي مشخص ميشه

ايشالا اين هافبك دفاعي خارجي رو هم باهاش قرارداد ميبندن و يكم خيال ما رو راحت ميكنن از اين پست
    اين آقا زماني هم نميدونم چرا باهاش دوباره تمديد كردن!!
    خوشبختانه تا الآن فشنگچي تمديد نكرده و اميدوارم اين اتفاق هم نيوفته. پژمان نوري رو بهش ترجيح ميدم

16. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سرمربی پرسپولیس دنیزلی یا متسو ؟

درحالی که خبرگزاری ایران و بسیاری از رسانه های دیگر خبر از بازگشت دنیزلی در روز یکشنبه داده بودند اما این احتمال وجود دارد که پیرمرد ترکیه ای دیگر به پرسپولیس برنگردد . او که مشکلات جسمی اش با مشکلات خانوادگی اش در هم گره خورده ، دیگر علاقه ای برای دوری از استانبول ندارد. پیرمرد دوست داشتنی ترک تبار که فصل قبل هر آنچه در توان داشت ، گذاشت تا کشتی بحران زده پرسپولیس را نجات دهد ، یکشنبه به تهران می آید اما این جلسه برای تمدید قرارداد و شروع به کار نیست و بر اساس آخرین اخبار رسیده ، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد ، او می آید تا شاید قراردادش را فسخ کند و به ترکیه برگردد .

به نوشته خبرورزشی : به همین دلیل هم هست که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده تمرینات تیم به تعویق افتاده و فعلا برگزار نخواهد شد تا جلسه یکشنبه دنیزلی با رویانیان برگزار شود.

مذاکرات نمایندگان پرسپولیس برای شناخت جایگزین دنیزلی هم انجام گرفته و تقریبا به طور قطع این برونو متسوی فرانسوی است که در صورت جدایی آقا مصطفی ، روی نیمکت پرسپولیس بنشیند. متسو آخرین بار مربی تیم الغرافه و فرهاد مجیدی بوده که قراردادی ۵ میلیون یورویی را با حق فسخ از این تیم گرفته بود و حالا باید دید ، او در صورت حضور در پرسپولیس ، می تواند با تیم کهکشانی سردار رویانیان موفق باشد؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوري: نيامدن دنيزلي به ضرر پرسپوليس است
    هافبک پرسپوليس همچنين اظهار داشت : تا آنجا که من مي‌دانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود
    در حالي که پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عملکرد موفقيت‌اميزي داشته است، حالا نيامدن مصطفي دنيزلي يک شوک بزرگ براي اين باشگاه است که مطمئنا پرسپوليس را با دردسرهاي زيادي مواجه خواهد کرد.

محمد نوري هافبک پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد نيامدن دنيزلي مي‌گويد:«‌ دنيزلي حدود 7 ماه با پرسپوليس کار کرد و در اين مدت با نقاط ضعف و قدرت تيم آشنا شد. حتي جذب بازيکن هم زيرنظر او انجام گرفت و نمي‌دانم چرا حالا اين اتفاقات افتاده و او نمي‌خواهد برگردد. تا آنجا که من مي‌دانم دنيزلي آدم متعهدي است ولي گويا مشکلات او باعث شده که همه چيز عوض شود.»

نوري در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد:«‌ دنيزلي خيلي خوب با شرايط پرسپوليس و فوتبال ايران آشنا شده بود و مطمئنا مي‌توانست شرايط را براي فصل جديد تغيير داده و تيم را مدعي قهرماني کند. به نظر من نيامدن دنيزلي اتفاق خوبي نيست و به ضرر پرسپوليس خواهد بود. اين موضوع براي ما دردسر درست خواهد کرد و آمدن مربي جديد مشکلات خاص خودش را دارد.»

از نوري در مورد احتمال حضور برونو متسو در پرسپوليس سوال مي‌کنيم که او اينگونه جواب مي‌دهد:«‌من نمي‌توانم در مورد متسو نظر بدهم چون زياد او را نمي‌شناسم و فقط مي‌دانم که در کشورهاي عربي کار کرده است. اگر مربي جديد بيايد مشکلات خاص خودمان را خواهيم داشت چون چند ماه زمان مي‌برد تا با شرايط فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا شود.»
    ورزش3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •