تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 339 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول سال نو رو به همه دوستان استقلالی تبریک میگم. به امید قهرمانی در آسیا در سال 91...
    امیدوارم امروز استقلال بازی خوبی انجام بده و توی اولین روز سال عیدی خوبی به مردم بده
    همچین برای پرسپولیس و سپاهان هم که فردا بازیشون رو انجام میدن آرزوی موفقیت می کنم

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لیگ قهرمانان آسیا
    ترکیب استقلال برای بازی با نسف‌قارشی اعلام شد
    خبرگزاری فارس: ترکیب تیم فوتبال استقلال برای دیدار با نسف‌قارشی مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال از ساعت 19 امروز در دومین بازی مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی میزبان نسف قارشی ازبکستان خواهد بود.
    استقلال در این بازی با ترکیب سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، مهدی امیرآبادی، علی حمودی، میثم حسینی، خسرو حیدری، جی لویدساموئل، فریدون زندی، آرش برهانی و گوران یرکویچ به میدان می‌رود.

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    همونطورکه انتظار میرفت بد بازی کردیم و برخلاف انتظارمون نتیه نگرفتیم
    این فصل برامون خوب بازی نکردن عادی شده ولی خب معمولا با وجود بازی های ضعیف بد نتیجه نمیگیریم
    کاش دوستان بجای اینکه منو مثه یه دشمن استقلال تخطئه کنن کمی به این مساله فکر کنن که چقد این فصل هزینه دادیم. بدترین نتیجه ها رو تهران گرفتیم و دیگه حضور تماشاگران رو نداریم. این خودش بدترین چیزه که حتی از نتیجه نگرفتن همه بدتره
    من مطمئن از گروهمون صعود میکنیم ولی نگرانی من بابت این روند بد نتیجه گیریمون تو تهرانه
    ضمن اینکه متاسفانه اصلا خوب بازی نمیکنیم
    میتونید هرچقد دوس دارید با من مخالفت کنید و منو متهم کنید ولی این حقیقتیه که حتی اگر همه آبی ها متفقا انکارش کنن اذهان و نگاه های بی طرف پرده ازش برخواهند داشت

متاسفانه همونطور که قبلا هم گفتم و پستم حذف شد کشیدن بازی با شاهین به وقت اضافه یه کار کاملا جاهلانه بود. باید تو 90 دقیقه کارو تموم میکردیم تا تیم بیش از این خسته نشه.
    متاسفانه نسخه "زندی قهرمان" هم دیگه دوای درد استقلال نیست. ایراد جای دیگس

6. 2 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

کل تبم ضعیف

زندی : پاس صفر
    برهانی : نمیبود بهتر بود
    میداوودی : فکر کرده کرستیانو رونالدوست ، مثل اینکه بعد از مصدومیت فوتبال یادش رفته ، هر چی توپ بود خودش رو میدید ، نمیدونم چرا این گزارشگرها میگن شوتش خوبه ؟؟؟؟

شریفات : خدا بکشدش تا من از دستش راحت بشم ، مرتیکه اصلا فوتبال بلد نیست
    حالا خوبه تماشاگرها هم بهش اعتراض کردن ، والا این در حد استقلال نیست
    شمردم 5 توپ بهش رسید ، 2 شوت به اسمان ، 2 توپ لو دادن ، 1 خطا گرفت
    پرویز خان ، این بازیکن در حد دسته دوم هم نیست ! چرا میذاریش تا ... به اعصاب ما
    بازی حذفی هم تیم رو بهم ریخته بود
    خسرو : اونم مثل اینکه فوتبال یادش رفته بود ، ضعیف ترین بازی بود که تو عمرم ازش دیدم
    حمودی : واقعا ضعیف و صفر بازی کرد

یک هافبک مثل تیموریان و رحمتی جاشون خالی بود
    تشکر از مدافعان به خاطر دوندگی و بازی خوبشون

8. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال اون اوایل فصل که خوب نتیجه می گرفت به این خاطر بود که با دو هافبک دفاعی تخصصی بازی می کرد ولی حالا هر دوشون مصدومن و یه دفاع چپو گذاشتیم هافبک دفاعی
    و بنظرم مهم ترین پست توی 11 نفر مال هافبک دفاعیه !!

در مورد امروز هم من از دقیقه 35 به اینور دیدم که اصلا خوب بازی نکردن ، معلوم نبود کی می خواد برای اون تیم بازی سازی کنه کی گل بزنه دلمونو به حرکات کی خوش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش کمی هم در مورد نداشتن تاکتیک میگفتید
    کاش میگفتید که چرا حتی دقایق آخر هم هیچ بازی یه تهاجمی ای نشون ندادیم و مسئول این موضوعم مربیه
    بچه ها بخاطر برئه کردن یک نفر همه تیم رو زیر سوال نبرید
    قبول کنید مظلومی آدم ترسوییه و دفاعی میچینه

یاد اون بازی خاطره انگیز 3 بر 2 بخیر
    پیروز قربانی که یه مدافع است دقیقه 93 اون جلو اومد و گل زد
    من این استقلال رو استقلال میدونم نه استقلالی که سایپا مهر کرج رو تو 120 دقیقه اونم با گل بخودیه مدافعش میبره
    بنظر من استقلال فقط تو چند تا بازی هاش واقعا استقلال بوده
    بازی های با سپاهان، پرسپولیس و یکی دو تای دیگه. تو بقیه بازی ها خدا وکیلی اون برتری محسوس رو نداشتیم

صحبتهای مظلومی پس از بازی:
    پرویز مظلومی پس از تساوی بدون گل مقابل نسف قارشی ضمن تبریک سال نو گفت: بازی بسیار سنگینی بود و ما با یک تیم قدرتمند بازی داشتیم که فضا را بسته بود. فراموش نکنید ۵ روز قبل ۱۲۰ دقیقه بازی کردیم و توان بازیکنان ما کم شده بود. در نیمه دوم حریف فشار آورد و موقعیت هم ایجاد کرد اما آنها برای مساوی آمده بودند و به هدفشان هم رسیدند.

وی افزود: فیلم بازی اول آنها را دیدیم. بازیکنان نسف قارشی موقعیت های زیادی را از دست دادند. در گروه ما تیم های قدرتمندی حضور دارند و پیش بینی می کردیم که بازی سختی داریم. راه های مختلفی را امتحان کردیم و اگر در نیمه اول یک توپ به دروازه می رفت با توجه به کندی مدافعان آنها بازی بازتر می شد و بهتر به مسابقه ادامه می دادیم.

مظلومی در خصوص خروج برهانی از بازی و فرصت بهتر برای حریف گفت: امروز روز خوب برهانی نبود و شریفات را آوردیم تا از سرعت او استفاده کنیم. شریفات اگر در ارسال یکی دو پاس دقت می کرد شرایط بهتر می شد. ما از یکی دو نفر انتظار داشتیم گلزنی کنند ولی باید نیروهایمان را طوری تقسیم کنیم تا ضربه نخوریم. از حسینی در میانه میدان استفاده کردیم. خصوصیات او باعث می شود سرعت تیم ما کم شود و امروز سرعت تیم استقلال پایین بود.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که چرا از محسن یوسفی در دقایقی پایانی استفاده کرده و آیا این بازیکن نمی توانست زودتر به میدان بیاید، تصریح کرد: تعویض سومان را باید با احتیاط انجام می دادیم و به همین خاطر دستمان بسته بود.

وی ادامه داد: بازیکنان ما عصبی بودند چون کنار خانواده هایشان حضور نداشتند. ای اف سی کاری به این برنامه ها ندارد که ما عید داریم یا نه اما تعجب می کنم که چرا ای اف سی اینگونه برنامه ریزی کرد و برای اولین بار است که دو بازی را پشت سر هم در ورزشگاه آزادی می اندازند و بدین ترتیب ما از تمرین در زمین اصلی محروم شدیم. شاید اگر در پلی آف حضور نداشتیم این گونه برنامه ریزی نمی شد و شاید مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا فکر نمی کردند ما از پلی آف به مرحله بعدی صعود کنیم.

منبع ورزش 3
    Last edited by Ezel; 20-03-2012 at 23:14. دليل: ادغام

12. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درباره بازی :
    اصلا خوب نبودیم ... خستگی کاملا توی ساق پای بازیکنان مشخص بود ... از مصاحبه بازیکنان بر می اد که فشار های زیادی هم بهشون امده از جانب انسان هایی خاص!
    پ ن : توی پست قبلیم که پاک شد از خداحافظی م از تاپیک استقلال نوشتم به دلایلی که خب بازنویسیشون احتمالا موجب پاک شدن پست بشه پس گفته نمی شن ..
    اما حالا که بیشتر فکر کردم ترجیح می دم خداحافظی نکنم و فقط به "ایگنور لیست" اکتفا کنم ... !
    به امید موفقیت استقلال ...
    Last edited by Ezel; 21-03-2012 at 09:55. دليل: حذف سطر اول

14. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

درسته سید میخواد تا دوماه دیگه بره ؟

16. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا راضی نبودم...خیلی بد بودیم
    یه جورایی انگار زورمون بهشون نرسید
    شاید دلیلش خستگی بچه ها بوده باشه....
    نه هافبکا درست حسابی بازیسازی میکردن و نه مهاجما از فرصتهایی که گیرشون میومد استفاده میکردن
    نمیدونم چقدر باید بگذره تا میداودی یه ذره به روز اوجش برگرده....من اگه به جاش بازی میکردم حداقل اون موقعیتیو که توپو قل داد رفت بیرونو گلش میکردمامادگیه میلاد از روی شوتهاش مشخص میشه......اصلا به هیچ عنوان اماده نیست
    در کل هیچکس به جز حنیفو پژمانو سید خوب نبود
    ما اصلا نمیدونستیم میخوایم چیکار کنیم!!!!! از موقعیتامونم استفاده نکردیم چند تا موقعیت خوبو از دست دادیم 2.3 تا گوران از دست داد یکی دو تا ارش یکی هم میلاد.با اینکه بد بودیم باز هم میتونستیم به گل برسیم دقایق اخر باید هجومی تر کار میکردیم اما واقعیتش تیم قدرت حمله کردن نداشت تا میتونستیم توپ لو میدادیم
    وضع تیم خیلی خرابه خسرو زندی میلاد(مخصوصا میلاد)اصلااا اماده نیستن ارش چند بازیه افت کرده.....اندو هم بهمون اضافه بشه به جمع بقیه نا اماده ها میپیونده....مگر اینکه خیلی شانس بیاریمو خیلی زود به اوج برگرده

دوستان توجه کنید تیم مظلومی اون تیمی بود که در پایان نیم فصل اول با 6 امتیاز اختلاف قهرمان شد و با سپاهان 9 امتیاز فاصله داشت
    ادم این تیمو میبینه یاد بیمارستان میفته.....ببینید دیگه در چه وضعیتی گیر افتادیم که هوادارا یوسفیو صدا میزنند یعنی امیدشون به یوسفیه ستاره تیم قرار محسن یوسفی بشه بازیکنی که در اول فصل با وجود کرارو زندیو ولیدعلی اصلا فکرشم نمیکردیم روی نیمکتم جاش باشه
    با این شرایط یه جام گرفتیم و باید دعا کنیم که دیگه مصدوم ندیمو این 4-5 تا بازیکن کلیدیمونم به امادگی برسن

این قسمت از مصاحبه سیدو بخونید
    وی اضافه کرد: مسئله دیگری را هم میخواهم بگویم که مردم بدانند. آقایانی که میخواهید به استقلال برگردید و ظاهراً پوشیدن ناصر حجازی در فینال جام حذفی به شما برخورد و زورتان آمد، خدا را شکر میکنم که در آن بازی روسفید شدم اما بعضیها آتش گرفتند که من در آن بازی سربلند بودم. همین برای من مهم بود و بس. از تمام هواداران استقلال معذرت میخواهم و آنها در قلب من جا دارند اما همین هواداران بدانند که یک عده نمیخواهند من در استقلال باشم. دروازهبان ملیپوش استقلال تأکید کرد: آقایان من میروم و اینقدر پیغام و پسغام ندهید. دو ماه دیگر با استقلال قرارداد دارم و مطمئن باشید بعد از قراردادم یک روز هم در استقلال نمیمانم تا شما اینقدر به من پیغام ندهید.
    یه بازیکن دیگه به جمع اونایی که قلعه نویی بیاد از تیم جدا میشن اضافه شد
    فرهاد مجیدی
    مجتبی جباری
    سید مهدی رحمتی

جانشین

سیاوش اکبرپور
    ........؟
    وحیدطالبلو

بی انصافیه اگه یه سال دیگه به مظلومی زمان ندن....مارو بگو دلمون خوش بود این تیم تقویت میشه و میریم واسه قهرمانی اسیا و ستاره سوم اما انگار قرار هستش که تیم کلا تغییر کنه
    درسته سید میخواد تا دوماه دیگه بره ؟
    جدا از بحث اینکه قلعه نویی میخواد تیمو به هم بزنه من این حرفهایه سیدو اصلا نپسندیدم..مخصوصا اخرش که گفت تا چکم پاس نشه تمرین نمیکنم..یکی باید بهش بگه اقای رحمتی کاش به جایه پوشیدن لباس ناصرخان یه مقدار اخلاق و معرفت ناصر خانو داشتی نه فقط لباسشو....اگه سر تمرین نریو فصل بعد هم از استقلال بری اتفاق خاصی نمیفته فقط هوادارایی مثل من که دوست داشتن و فکر میکردن یه حجازیه دیگه هستی میفهمن چه اشتباه بزرگی کردن...دیگه محبوبتر از فرهاد که نیستی....فرهاد وقتی رفت هوادارا نشون دادن براشون فرد مهم نیست فقط و فقط استقلال....ما همیشه گلرایه بزرگ داشتیمو خواهیم داشت حجازی ظلی رشیدی عابدزاده غلامپور طباطبایی برومند....این استقلاله که میمونه هوادارای استقلال بازیکن با تعصب میخوان مثل حجازی مثل علی منصور.... نه کسایی که برای خودنمایی از نام ناصرخان سواستفاده میکنند در اینکه قلعه نویی با جام گرفتن مظلومی احساس خطر کرده باز هم شکی نیست اما بهونه خوبی شده برای قرمزپوش شدن بعضیا
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-03-2012 at 12:35.

18. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2 میلیون به ما داده‌اند، انگار با گدا طرف هستند
    رحمتی:‌ از فردا تمرین نمی‌کنم، آخر فصل هم می‌روم/پیراهن حجازی را پوشیدم برخی آتش گرفتند
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان استقلال گفت: آقایانی که می‌خواهید به استقلال برگردید، اینقدر پیغام ندهید چون به محض پایان قراردادم یک روز هم نمی‌مانم.

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدمهدی رحمتی پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل نسف‌قارشی ازبکستان گفت: بازی خوبی انجام دادیم اما حریف‌مان چغر بود. آنها عقب بازی می‌کردند و با وجود اینکه در بازی قبل نتیجه را ۴ بر ۲ باخته بودند اما ۲۵ موقعیت گل ایجاد کرده بودند. دوست نداشتیم نتیجه را از دست بدهیم و می‌خواستیم هواداران‌مان را خوشحال کنیم.
    وی افزود: در نیمه اول حریف چشم به ضدحملات داشت و در دقایق آخر بازی موقعیت‌هایی روی دروازه ما ایجاد کرد اما حیف شد که ۳ امتیاز را نگرفتیم و در آینده جبران خواهیم کرد.
    رحمتی در پاسخ به این سؤال که استقلال با وجود کسب ۴ امتیاز وضعیت بدی در جدول ندارد اما چرا بازیکنان این تیم ناراحت هستند، گفت: بی اذن خدا هیچ برگی از درخت روی زمین نمی‌افتد. خدا مهدی رحمتی را به اینجا رسانده و نمی‌خواهد این جایگاه را از او بگیرد. متأسفانه شب عید بازیکنان ما هیچ پولی نگرفتند و درست ۲۹ اسفند انگار که به گدا صدقه می‌دهند نفری ۲ میلیون تومان به بازیکنان دادند و گفتند حالا بروید شب عیدتان را بگذرانید تا بعد.
    وی اضافه کرد: مسئله دیگری را هم می‌خواهم بگویم که مردم بدانند. آقایانی که می‌خواهید به استقلال برگردید و ظاهراً پوشیدن لباس ناصر حجازی در فینال جام حذفی به شما برخورد و زورتان آمد، خدا را شکر می‌کنم که در آن بازی روسفید شدم اما بعضی‌ها آتش گرفتند که من در آن بازی سربلند بودم. همین برای من مهم بود و بس. از تمام هواداران استقلال معذرت می‌خواهم و آنها در قلب من جا دارند اما همین هواداران بدانند که یک عده نمی‌خواهند من در استقلال باشم.
    دروازه‌بان ملی‌پوش استقلال تأکید کرد: آقایان من می‌روم و اینقدر پیغام و پسغام ندهید. دو ماه دیگر با استقلال قرارداد دارم و مطمئن باشید بعد از قراردادم یک روز هم در استقلال نمی‌مانم تا شما اینقدر به من پیغام ندهید.
    رحمتی در خصوص اینکه شایعه شده بود نمی‌خواستید در تمرینات شرکت کنید چون مشکل مالی دارید، گفت: آنقدر مرد هستم که اگر قرار باشد به تمرین نروم این کار را نمی‌کنم. از فردا هم سر تمرین استقلال نمی‌روم تا چکم پاس شود.

پیغام‌ها تمرکز را از استقلال گرفت/از کانون هواداران گلایه دارم
    پورحیدری: به رحمتی پیغام داده‌اند که فصل بعد برمی‌گردیم و تو باید بروی
    خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: عده‌ای قبل از بازی با نسف قارسی با دروازه‌بان ما تماس گرفته‌اند و اعلام‌ کرده‌اند که فصل بعد در استقلال حضور نخواهد داشت.

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره صحبت‌های مهدی رحمتی مبنی براینکه عده‌ای به او پیغام دادند تا برای فصل بعد در استقلال نماند، اظهار داشت: امیدوارم این مسائل هرچه سریع‌تر جمع شود.رحمتی آدم با انصافی است و چون به او فشار آمده این مسئله را مطرح کرده و امیدوارم این موضوع حل شود. این پیغام‌ها که شب گذشته داده شده تمرکز را از تیم ما گرفته بود.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا این پیغام‌ها فقط به رحمتی داده شده یا به سایر بازیکنان هم داده شده یا خیر، گفت: نمی‌دانم اما این مسئله را رحمتی امروز در رختکن پس از بازی مطرح کرد و من تازه شنیدم. خیلی تلاش کردم تا رحمتی آرامش داشته باشد، البته من از کانون هواداران استقلال هم گلایه داریم، به خصوص نقدی‌زاده چون شعارهایی که امروز داده شد از روی همان سکوهایی بود که او در آنجا حضور داشت.
    پورحیدری تصریح کرد: تیم قهرمان جام حذفی شده و در لیگ برتر هم می‌توانیم رقابت خوبی داشته باشیم و حتی در لیگ قهرمانان آسیا هم می‌توانیم سرگروه باشیم. امیدوارم هرچه زودتر این مسائل روی سکوها حل شود و اگر آقایان نمی‌توانند این مسائل را جمع کنند زودتر بگویند تا یا کانون هواداران منحل شود یا ما تکلیف خود را بدانیم.
    پورحیدری خاطرنشان کرد: ای کاش مهدی رحمتی این قضیه را زودتر با من در میان می‌گذاشت اما او ترجیح داد تا این موضوع را باز نکند و بعد از بازی هم عصبی شده بود. این طور که می‌گویند به رحمتی پیغام دادند که ما داریم به استقلال برمی‌گردیم و تو برای فصل بعد به تیم دیگری برو. نمی‌دانم این‌ها که گفته اند برمی گردند چه کسانی هستند، اما من با رحمتی در این خصوص صحبت می‌کنم.

20. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •