بازم سلام بایوس رو اپدیت کردم
دوستان چیزی ذهنمو مشغول کرده این که این مدل پردلازنذه 6199ee که نوشته Gh 2 کم نیس؟؟و در اینده مسشکلی پیش نمیاد؟؟
بازم سلام بایوس رو اپدیت کردم
دوستان چیزی ذهنمو مشغول کرده این که این مدل پردلازنذه 6199ee که نوشته Gh 2 کم نیس؟؟و در اینده مسشکلی پیش نمیاد؟؟
Last edited by shy_majid_ir; 27-10-2011 at 13:17.
خب 2630 core i7 کلاکش رو همینه فقط.جور دیگه ای نداره.فکر نمی کنم کم بیاره.لازم باشه خودش تا 2.9 اور کلاک می کنه
سلام دوستان لطفا کسی که سر در میاره نظر بده.من موقع start up اررور smart دارم و هارد رو هم چک کردم بد سکتور ندارم بایوسمم اخرین ورژن update کردم اما انگار این مشکل مثله یه بیماریه کهنه مونده تو بایوس با توجه به اینکه بد سکتور ندارم و حتی فرمت سطح پایینم کردم.میخواستم برنامه های قبلی بایوس را بریزم اما هرکاری کردم نزاشت و مینوشت update faild فقط به ورژن جدید اجازه اجرا میده.میخواستم بپرسم چه طور میتونم حافظه بایوس رو پاک کنم تا اون اررور حذف بشه.دنبال یه جور فرمت حافظه بایوسم که ورژن قدیمی نرم افزار بایوس رو بریزم.و تو نرم افزار hp assisstance جلوی smart تو بخش هارد مینویسه unknow و وقتی پیگیر میشی میگه defragment کن و منم کردم اما بازم درست نشد.
Last edited by shima42000; 28-10-2011 at 13:56.
راستی دمای لب تاپ رو کجا میشه دید
درایورهای ویژه یا برنامه های خاص را مجدداً نصب نمایید
نرم افزار HP Recovery Manager قادر است تمامی درایورهای سخت افزار و نرم افزارهایی که هنگام خرید دستگاه بر روی آن نصب هستند را مجدداً نصب نماید. در اینجا ممکن است سایر برنامه های کاربردی third-party که پشتیبانی نمی شوند، وجود داشته باشد که شرکت سازنده آنها را بر روی دستگاه نصب کرده است. جهت اطلاع از سایر برنامه های third-party می توانید به وب سایت شرکت مراجعه نمایید.
برای نصب درایورهای اختصاصی سیستم و یا برنامه های کاربردی می توانید از نرم افزار Recovery Manager استفاده کنید. بعلاوه مواجه با برنامه های مخدوش می توانید با این برنامه آنها را دوباره نصب کنید. برای این کار به روش زیر عمل کنید:
1. کلید Start را بزنید، در فیلد جستجو وارد پنجره Recovery شده و از فهرست موجود Recovery Manager را انتخاب کنید. روی آن کلیک کنید تا برنامه باز شود.
جهت اجرای این برنامه می توانید به روش زیر نیز عمل کنید:
کلید Start-> All Programs-> Recovery Manager و سپس Recovery Manager را بزنید تا برنامه باز شود.
2. روی کلید Software program re-installation یا Hardware driver re-installation و Next کلیک کنید. سپس مراحل بعدی را یکی یکی اجرا کنید یا برنامه ها و نرم افزارهای مورعلاقه و درایورهای سخت افزار را مجدداً نصب کنید.
ba windoos 7 mitoni moshkel ro payda koni va ehtemalan bartarafesh koni.
contorol panel/troubleshooting hamehye ghesmatha ro chek kon age onlin bashi behtareh age vaghti mikhad chekesh koneh ke bayad next ro bezanigozinehye advanc ro entekhab kon ta age lazem poud tamiresh koneh
in eyb yab windoos boudesh ke behet goftam
دوستان قیمت جدیدش چنده؟
و نمایندگی های اصلیش کدومن؟
لپتاپ من (6160se) چهارتا usb داره که دوتا سمت راستی 2 هستن و دوتا سمت چپی 3. زیر سمت چپی ها نوشته SS که توی دفترچه راهنما نگاه کردم نوشته SS یعنی Super Speed و اشاره به USB3 بودن دارد.
سلام دوستان من دیشب یه 6080se گرفتم خوب واسه کسایی که می خوام بدونن 1300 حالا از دوستان یه سری راهنمایی می خوام من اول از همه ریکاوری گرفتم که 4 تا dvd شد بعدشم بایوس رو آپدیت کردم حالا چه دراور هایی رو باید آپدیت کنم؟ چه جوری؟ کدوم ها رو نباید آپدیت کنم؟ آیا آپدیت درایور ها لازمه؟در ضمن چه جوری دستی میشه بین گرافیک ها سوییچ کرد؟من اگه بازی بکنم کول پد لازمه؟باتری رو موقع اتصال به برق در بیارم یا نه؟کلا بهترین روش نگهداری باتریش چیه؟لازمه از درایور ها رایت بزنم؟و کلا اگه نکته ای هست که باید برای یه کامپیوتر تازه خریداری شده انجام بشه ممنون میشم راهنماییم کنین ، پیشاپیش مرسی
دوست عزیز منم 6080 دارم اما تا الان به جز کارت گرافیک چیز دیگهای رو اپدیت نکردم و مشکلی ندارم.
کارت گرافیک رو هم خود ویندوز اپدیت کرد.
اما اگه خواستی خود اچ پی اپدیت میکنه hp support assistent
کارت گرافیک رو با راست کلیک کردن میتونی سوئیچ کنی.
نیازی نیست باطری رو در بیاری موقعی که از برق استفاده میکنی خود دستگاه از مدار خارج میکنه باطری رو وقتی که سارژش پر شد.
من تا الان نیازی به کول پد نداشتم چون توی قسمت تنظیمات فن چرخش مدام رو انتخواب کردم و دما بیشتر تز 58 نرفته تا الان،اگرم خواستی کول پد استفاده کنی از این سلولزی ها استفاده من که فقط تولید سرما میکنن و کول پد فن دار استفاده نکن به درد نمیخوره.
میتونی ویندوز رو اپدیت کنی اما چند تا از اپدیتها سرعت بالا اومدن ویندوز رو کم میکنه که باید بعد از نصب ریموو کنیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)