من یک هفته قبل از بانه گرفتم 1450
من یک هفته قبل از بانه گرفتم 1450
من از بانه 1450 گرفتم
کدوم کانالها بنویس ماهم استفاده کنیم
من فقط جواب سوال اولت را می دونم بله فایل srt رو ساپورت می کنه ولی sub رو نه .خودم تست کردم
سلام من ال ای دی ال جی مدل 65100 دارم ولی وقتی فیلم سه بعدی با کیفیت بالا و یا فیلم فول اچ دی میزارم میگه فرمت صدا پشتیبانی نیست و صدا نداره فرمت صدا همdst hd است چیکار کنم آیا با آپدیت آن درست میشه و چگونه ال ای دی را اپدیت کنم در ضمن در منو تنظیمات سه بعدی نیز سه گزینه دوتصویر عمودی و افقی و تبیدیل دو بعدی به سه بعدی فعاله ولی دو گزینه بعدی فعال نیست چرا متشکرم از راهنماییتون
Last edited by yazdanir; 27-06-2012 at 13:35.
سلام دوست عزیز.
قیمتی که شما گرفتی قاچاقیه دیگه؟؟؟!!!
عینک سه بعدی و از این چیزا هم همراشه؟؟!!؟؟![]()
دوست من قسمت تصویر فاقد گزینه کنترل پیشرفته است دوباره چک کنید
سلام
4 تا عینک داره دو تا کنترل داره یکی کنترل اصلی و دیگری فک کنم کنترل مجیک شه باهاش به اینترنت وصل شدم و به چندتا سایت سرزدم و ایمیلمو چک کردم (هرچند چون با کنترل می نوشتم برام مشکل بود) خودش نرم افزارو آپدیت کرد و به 04.01.23 ارتقا داد
واقعا؟؟؟!!!!
اینجا (شیراز) من پرسیدم بعدش بهم گفت که کی میخوای ببری؟!!!
ای بابا دیدم که هنوز قیمتاش نخوابیده
بهم گفت هیچی هم روش نیس!!
گارانتی که نداره نه؟
نه گارانتی نداره ولی یک چیزیکه هست اینه که روش نوشته ساخت کره و فک کنم دستگاههای گلدیران برا سیرجان باشه البته قیمت فوق با احتساب سه حلقه فیلم 3d ( جام جهانی - الیس در سرزمین عجایب -و یک فیلم دیگه) و کابل hdmi است.
اگه پیه بعضی چیزها را به تنت بمالی انوقت می تونی از بانه جنسای خوب با اختلاف قیمت بگیری
Last edited by 8ertebat; 27-06-2012 at 19:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)