تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 555 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

در آغاز فعالیت tavara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرا شما جو رو خراب میکنی؟اصلا دوستت از نزدیک دیده این گوشیو که هنوز آورده عوضش کنهمن الان 2 هفته میشه خریدم خیلی هم از آیفون4 بهتر و سریعتر و عالیتره.آیفون4 هر موقع مشکل آنتنش درست شد اون موقع میشه گوشی خوب.ال سی دی این گوشی به کل آیفون4 میارزه.دیگه دوره 3.5 اینچ گذشت.
    حرفهای بچه گونه نزن. والا بهت میخندن.بهترین گوشی بازاره این gs2.
    محترم جون من قصد خراب کردن جو ندارم شما هم که داری ایشالا با خوبیو خوشی استفاده کنی" نه عزیز ما تو عشایر زندگی می کنیم واسه همین ندیدم این گوشیو شما دیدی واسه یه ملت بسه" من نه طرفداره آیفونم نه چیزه دیگه حتی می خواستم این گوشیو بگیرم . من مشاهداتمو گفتم همین"" از این به بد حتی در صورت وجود اشکال میام تعریف میکنم تا دوستانی مثل شما که از روی تعصب قضاوت مکنی هوا نری"

2. 2 کاربر از tavara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام عزیزان دلم
    یکی از آقایون محترم لطف کنند یک روش راحت برای نصب رام 2.3.4 رو ذکر کنند
    یک سوال هم دارم. چیزایی که داخل رم ریختم که پاک نمیشه؟
    شرمنده دیگه با آماتور هستیم

4. این کاربر از den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دوست عزیز در پست بالا که عرض کردم .مشکل داغی در 2.3.4 کلا حل شده
    سلام best 2 جان

میشه یه زحمت بکشی ببینی مشکل pink spot یا همون منطقه صورتی رنگ وسط صفحه هنگام فیلمبرداری حل شده یا نه؟

ممنون و موفق باشی

6. 3 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

محترم جون من قصد خراب کردن جو ندارم شما هم که داری ایشالا با خوبیو خوشی استفاده کنی" نه عزیز ما تو عشایر زندگی می کنیم واسه همین ندیدم این گوشیو شما دیدی واسه یه ملت بسه" من نه طرفداره آیفونم نه چیزه دیگه حتی می خواستم این گوشیو بگیرم . من مشاهداتمو گفتم همین"" از این به بد حتی در صورت وجود اشکال میام تعریف میکنم تا دوستانی مثل شما که از روی تعصب قضاوت مکنی هوا نری"
    باشه آقا شما با این حرفات سعی کن ملت رو به خودت بخندونی.
    در ضمن شما این گوشیو نگیری بهتره.

8. 2 کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت tavara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باشه آقا شما با این حرفات سعی کن ملت رو به خودت بخندونی.
    در ضمن شما این گوشیو نگیری بهتره.
    اولا جواب...... خاموشیست" در ثانی بهترین ها هنوز در راهند....

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    یه 48 ساعتی میشه منم به جمع شما S II داران پیوستم ...
    گوشیه باحالیه ، ولی حیف که نرم افزارش خیلی داغونه .. به سامی هم امیدی نیست خدا کنه دولوپر ها یه کاری بکنن
    فعلا که رام 2.3.3 نسخه خاورمیانه رو نصب کردم
    گوشیم در حالت عادی داغ نمیکنه و موقع اینترنت رفتن هم به طور عادی مثل همه اسمارت فون ها گرم میشه ( نه اینکه داغ کنه)
    ولی .... الان آسفالت 6 رو زدم و یه 5 دقیقه بازی کردم خیلی داغ شد (خداییش عجب گرافیکی داشت)
    حالا فرض کنیم به شارژم وصل بشه اون وقت فکم کنم سی پی یو گوشی آب بشه ......

(گوشی رو دست دوم (48 ساعت کار کرده بود ) به قیمتی عالی خریدم با گارانتی پارس مایکروتل) مشکل زردی صفحه و قرمزی دوربین مشاهده نشد ......

11. 4 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. منم دیروز خریدم. اما نمیتونم باهاش وصل شم اینترنت. مودم بیسیم ندارم. نمیشه با usb وصل شد. کسی میتونه کمک کنه؟

13. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام best 2 جان

میشه یه زحمت بکشی ببینی مشکل pink spot یا همون منطقه صورتی رنگ وسط صفحه هنگام فیلمبرداری حل شده یا نه؟

ممنون و موفق باشی
    درود.سعید هستم.والا من اصلا این مشکل رو از روز اولم نداشتم.[/QUOTE]

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
    سلام دوستان" امروز تو فروشگاه یکی از دوستام که موبایل میفروشه بودم یکی از مشتریاش امد که بهش گلکسی 2 فروخته بود اونم از گوشی شدید ناراضی بود هم از شاژش هم هندزفری و چندتا مورده دیگه .. با هزار دعوا مرافه گوشیو پس داد یه ایفون 4 گرفت رفت " به نظر من سامسونگ تو این گوشی برای اینکه زودتر بده بازار عجله به خرج داده درسته شاید رو کاغذ امکانات وسخت افزار دهن پر کنی داشته باشه ولی این دلیل بهتر بودن نیست" کیفیت فدای کمیت شده و این اصلا خوب نیست" من می خواستم یکی از اینارو بگیرم راستش دو دل شدم"
    اولا جواب...... خاموشیست" در ثانی بهترین ها هنوز در راهند....
    ببین عزیزم شما مطمئن باش تا حالا این گوشی رو تو دستت نگرفتی یا حداقل چند ساعتی باهاش کار نکردی.من 3 هفتست دارمش.بدون اغراق و تعصب میگم این گوشی خداست.یعنی انگشت به دهنت میزاره.هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.تازه فعلا مونده قدرت این گوشی رو ببنید.با اومدن اندرویید بستنی حصیری تازه متوجه میشید چه ابرقدرتی هست این گوشی. خواهش میکنم اول تست بفرمایید بعد بیایین نظرتون رو بیان کنید.ضمن این که بهترینها هم همیشه در راه بوده اند و خواهند بود و این چرخه از بین نمیره.با این طرز تفکر هیچ موقع نمیشه از هیچ گوشی لذت ببرین چون که همیشه حریص میشه ادم که اینو نگیرم تا بهترش بیادو عمرتون داره هدر میره و هیچ لذتی از هیچی نبریدن.
    Last edited by BEST 2; 17-07-2011 at 12:54.

15. 7 کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    یه 48 ساعتی میشه منم به جمع شما S II داران پیوستم ...
    گوشیه باحالیه ، ولی حیف که نرم افزارش خیلی داغونه .. به سامی هم امیدی نیست خدا کنه دولوپر ها یه کاری بکنن
    فعلا که رام 2.3.3 نسخه خاورمیانه رو نصب کردم
    گوشیم در حالت عادی داغ نمیکنه و موقع اینترنت رفتن هم به طور عادی مثل همه اسمارت فون ها گرم میشه ( نه اینکه داغ کنه)
    ولی .... الان آسفالت 6 رو زدم و یه 5 دقیقه بازی کردم خیلی داغ شد (خداییش عجب گرافیکی داشت)
    حالا فرض کنیم به شارژم وصل بشه اون وقت فکم کنم سی پی یو گوشی آب بشه ......

(گوشی رو دست دوم (48 ساعت کار کرده بود ) به قیمتی عالی خریدم با گارانتی پارس مایکروتل) مشکل زردی صفحه و قرمزی دوربین مشاهده نشد ......
    منظورتون رو از نرمافزارش خیلی داغونه متوجه نشدم.حتما برای مشکل داغی 2.3.4 رو نصب کنید.این ورژن بسیاری از مشکلات رو حل کرده

17. 3 کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

منظورتون رو از نرمافزارش خیلی داغونه متوجه نشدم.حتما برای مشکل داغی 2.3.4 رو نصب کنید.این ورژن بسیاری از مشکلات رو حل کرده
    دوست عزیز شما 2.3.4 کوک شده استفاده میکنین یا رام اصلی 2.3.4 دارین؟
    فارسی تو وب بروزر میتونه ساپورت کنه تو رام 2.3.4 یا نه؟

19. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •