میشه یکی راهنمایی کامل کنه این local se روی 46f6400 چه جوری فعال کنم
میشه یکی راهنمایی کامل کنه این local se روی 46f6400 چه جوری فعال کنم
دوست عزیز
باید از مطلب زیر استفاده کنید د رضمن حتما باید از کنترول دست ساز برای آشکار کردن دیگر آیتم ها استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من این کار رو روی C8700 تست زدم اما گزینه Local set فعال نشد .
دوست عزیز
پست بالا را مطالعه کنید
بعد از وارد شدن به منو مخفی تلویزیون سامسونگ مدل 5550 و خارج شدن از تلویزیون امکاناتی از جمله usb و Hdmi اون غیرفعال شد به طوری که فلش را شناسایی میکند اما هنگامی که بر روی فلش میریم به جای باز کردن صفحه فلش دوباره به حالت تلویزیون برمیگردد
در ضمن در ابتدا هم یادم رفت که از منو مخفی عکس بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by feshk; 10-04-2014 at 01:52.
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید .
من هم UA40D5550PM دارم و ریست فکتوری کردم ولی مشکل برطرف نشد .
با ریست فاکتوری هم مشکل حل نشد
به نظر شما با ریست EEprom مشکل برطرف میشه؟؟
eeprom رو هم مگه میشه با سافت ریست کرد ؟
من حتی آپدیت هم کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد . فک کنم یه نسخه کاستومایز شده از firmware بوده رو تلویزیون .
اگر مو به مو طبق دستورالعمل این تایپیک عمل کنید تلویزیون شما به روز اول برمی گردد
از این تایپیک و از مطلب قرمز رنگ آن استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)