پک آکسور دوتا هستش که مدلهاشون یکی هست هر دوتاشم خودم یافیدم
اون یکی رو هم که گذاشته بودم مال جرمن تراک رو
الان کشف کردم چطوری میشه
اون مربع کوچیک که هست یه مربع 64x64پیکسل هستش که روی مدل تو هر سمتش تکرارا میشه با گذاشتن یه عکس به جای اون کاری کرد.
پک آکسور دوتا هستش که مدلهاشون یکی هست هر دوتاشم خودم یافیدم
اون یکی رو هم که گذاشته بودم مال جرمن تراک رو
الان کشف کردم چطوری میشه
اون مربع کوچیک که هست یه مربع 64x64پیکسل هستش که روی مدل تو هر سمتش تکرارا میشه با گذاشتن یه عکس به جای اون کاری کرد.
اینم کامیون من
جلوش چندتا چراغ گذاشتم اون تابلوی بالاشو برداشتم و تکسچر جلوشو عوض کردم
کسی میدونه چه جوری باید روی شیشه نوشت؟
بچه ها شما از این بازی چندتا ورژن اومده ؟؟؟
حجمشون چقدره
این نسخه ورژن های مختلف داره ولی ورژن 1.04 بهترین هستش و توی صفحه اول موجوده
خیلی خوشگل شدهجلوش چندتا چراغ گذاشتم اون تابلوی بالاشو برداشتم و تکسچر جلوشو عوض کردمچجوری براش چراغ گذاشتی؟؟
با برنامه ZModeler
برنامه کرک شده بود؟ ورژن چند؟ من چون قبلا امتحان کردم فایلهای بازی رو باز نمیکرد .
دوستان عزیز شرمنده که این سوال رو می پرسم ولی وقت خوندن پستهای قبل رو نداشتم .
میشه یکمی توضیح در باره این بازی بدید که چطوری هستش ؟
با تشکر
یک بزی شبیه ساز رانندگی هستش سعی شده تمام موارد رو رعایت کنن ولی نه کامل .
شما در ابتدای بازی بخشی رو انتخاب میکنید مثل بشتر بازهای رانندگی د راول یک مقدار پول دارید که با اون باید ماشین تهیه کنید و بعد از اون شروع به کار کنید و کم کم امکانت بیشتری رو تهیه کنید
خب من صحبت های رامین عزیز رو یکمی کامل تر میکنم
همونطور که رامین جان هم گفتن این بازی شبیه ساز رانندگی با کامیون هستش که تا حد امکان سعی شده خیلی واقعی باشه
در این بازی شما باید بارهای مختلف رو به شهر های مختلف ببرید و بازی در کشور آلمان هستش
کامیون های مختلفی توی این نسخه هستن از جمله Scania - Man -Volvo -Benz - و چند مدل کامیون دیگه
نحوه شروع بازی:
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...
بعد از خريد كاميون شما وارد دنياي OpenWorld اين بازي ميشيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)