توجه: اگه با فروشنده آشنا نیستین نرین سراغش چون اگه داشتهبا شه هم رو نمی کنه (فکر می کنن مامورای وزارت ارشاد پشت درن البته با خرده فروشا کاری ندارن )این همه بازی بیکارا بهترینشو ممنوع کردن
توجه: اگه با فروشنده آشنا نیستین نرین سراغش چون اگه داشتهبا شه هم رو نمی کنه (فکر می کنن مامورای وزارت ارشاد پشت درن البته با خرده فروشا کاری ندارن )این همه بازی بیکارا بهترینشو ممنوع کردن
آره ولی نه با بالا ترین کیفیت .رو مدیوم میتونی بازی کنی.
آقا من gta iv رو از آسمان وب سفارش دادم
این سایت معتبره؟
Last edited by mafia69; 05-12-2008 at 04:27. دليل: .
بالاخره GTA 4 هم کرک شد !
میتونید کرک رو از سایت بسیار معتبر و با ارزش IRFree.com دانلود کنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوستان فروشنده میتونن الان دست به کار شن![]()
یادمه وقتی موست وانتد اومد همه میگفتن گرافیکت باید 256 باشه بعد من با کارت 128 5200 راحت بازی میکردم . این بازی هم همینطوره . هر چند که من 4850 دارم ولی هنوز بازی رو نخریدم ! میدونم این بازی 100 فریم اجرا میشه روش !
عزيز جان،من ميخواستم که براتون شات از خودم بذارم،اما من کرکی که نصب کردم درست و حسابی نيستش،بعضی وقتا تو بازی نميره،و يا ميپره بيرون،خودم هم بازی نکردم.
اين شات هايی را هم که ميبينی گذاشتم،شات هايی که خود کاربرهای اين سايت براش فرستادن.
من از سايت های خارجی شات نفرستادم،اين سايت يک سايت تحت شبکه محلی هستش،که من بازی را ازش دانلود کردم،تمام اطلاعاتی هم که تو اين سايت برای دانلود گذاشته ميشه از خود کاربرها هستش،يعنی خود کاربر ها براشون اين بازی را ميفرستند.
واقعا کسی این بازی رو گرفته و داره بازی می کنه؟
ما که فعلا سفارش دادیم ببینیم چی می شه می رسه دستمون یا نه
سلام دوستان يه كرك ديگه اين سايت GameCopyWorld گذاشته حجمشم 4.9MB اينايي كه بازيو دارن تست كنن ببينن كار ميكنه.
اينم آدرسش:
كرك قبلي كه تو سايته GameCopyWorld بود حجمش در حات فشرده 1KB بود كه بعد از يه مدت از توي اين سايت پاك شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويرايش:من نتونستم اين كركو دانلود كنم بي زحمت شما يه تستي بكنين.
Last edited by cgp; 05-12-2008 at 09:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)