تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 639 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر کارت مسدود شده باشه چه اروری میده؟!
    شاید مسدود شده !!
    چرا کاری که گفتم را انجام نمیدی؟!

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اگر کارت مسدود شده باشه چه اروری میده؟!
    شاید مسدود شده !!
    سلام

طبق این پست و پست ماقبل این پست.... باید عرض کنم که اولین کار این هست که رمز اول و دوم کارت را سریع تغییر بدهید+برید شعبه و 20 گردش آخر حساب را پرینت بگیرید...... توضیحاتش بهتره تا پرینتی که از ATM میگیرید.

اگر کارت مسدود شده باشه، پیغام خاصی نمیده...... پیغامهای نامرتبط میده! مثلا حساب موجود نیست.... کارت شما فعال نمی باشد.... این شماره نامعتبر است.....عملیات ناموفق....!!! همه بی ربط. البته بی جهت کارتی مسدود نمیشه.... مگر اینکه بدهی داشته باشید (وام) یا رمز 3 بار اشتباه وارد شده باشه.

3. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ساده ترین راه برای چک کردن حساب تلفنبانک هست. برای بانک ملی 09622
    شفاهی سه گردش آخر و فکسی سی گردش آخر را میده.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قبلا این سوال رو پرسیدن
    موسسه ارمان سود روز شمار 22 درصد میده...ولی شعبه هاش خیلی کمه
    موسسه کوثر 20 درصد میده
    بانک کشاورزی هم 20 درصد میده
    رفیق دی چقد میده؟
    مگه اونم 20% نیس؟
    آینده چطور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای داشتن حساب پایا چه مدارکی باید برای بانک برد ؟ و چه بانک هایی حساب پایا رو دارند ؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان برای داشتن حساب پایا چه مدارکی باید برای بانک برد ؟ و چه بانک هایی حساب پایا رو دارند ؟
    چیزی به عنوان حساب پایا نداریم.

بلکه عملیات پایا یک عملیات انتقال وجه بین بانکی است که از طریق شناسه بانکی انجام میشه. به این شناسه بانکی شماره "شبا" میگن..... عملیان انتقال وجه بین حسابهای بانکهای مختلف با استفاده از این شماره شبا از دوطریق انتقال ساتنا و انتقال پایا انجام میشه.

فرقشون هم اینه: ساتنا برای مبالغ بالای 150.000.000 ریال انجام میشه و انتقال وجه آنی صورت میگره. ولی در عملیات پایا کف انتقال وجود نداره و وجه انتقال میتونه شامل هر مبلغی باشه (مثلا هزار تومان!!) ولی در انتقال پایا آنی نیست و تسویه حساب و انتقل به حساب مقصد حدوداً هر 2 ساعت 45 دقیقه توسط بانک مرکزی انجام میشه.

برای انتقال وجه از این دو سامانه (ساتنا و پایا)، کافه شما یک حساب در هر بانکی داشته باشید. اونوقت بانک مرکزی یک شناسه منحصر به فرد که شماره"شبا" نام داره به حساب شما اختصاص میده و شماره ای 24 رقمی است که اولش با IR شروع میشه؛ و میتونید از سامانه ساتنا یا پایا استفاده کنید.

بنابراین پایا سامانه انتقال وجه بین بانکی است.

8. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض هشدار : استفاده از کودکان برایِ سرقتِ رمز کارت

سلام دوستان .
    چند هفته پیش توی یکی از شهرهای ایران با یکی از دوستام ساعت 6 غروب رفتیم پای یه دستگاه عابربانک تا پول برداره .
    اون رفت پای دستگاه , من هم سمت چپش در فاصله ی یک متری بودم .
    یه دختر کوچولوی هشت نه ساله هم با باباش ( ظاهراً باباش بود ) توی پیاده رو لبِ خیابون وایساده بودند . درست روبروی دستگاه .
    دختر بچه اومد وایساد کنار دستِ بنده . قیافه ی قشنگ و معصومی هم داشت .
    بنده یه نگاه بهش کردم و لبخندی زدم ( طبق عادتِ همیشگی موقع نگاه کردن به بچه ها ) .
    یهو متوجه شدم دختره چشمش فقط به دستگاه هست و دستِ دوستِ بنده .
    بنده میخ دختره شدم و مطمئن شدم که فقط داره دوستم رو میپاد که چه شماره هائی رو فشار میده .
    دوستم دیگه رمزش رو زده بود اما با این وجود رفتم وایسادم بین دوستم و دختره تا چیزی نبینه .
    دختره برگشت پیش باباش و ظاهراً شماره ای رو بهش داد و اون هم موبایلش تو دستش بود شماره رو زد تو موبایل .
    دیگه شکی برام باقی نمونده بود که دختر بیچاره رو وادار کرده اند براشون شماره ی رمز مردم رو ببینه و بهشون اطلاع بده .
    دوستم که اومد کنار بهش جریان رو گفتم .
    یارو تا دید ما متوجه شدیم , پریدند تو یه تاکسی و الفرار .
    بنده ساعت رو نگاه کردم و بالای دستگاه رو هم دیدم .
    خوشبختانه یه دوربین بزرگ بود اونجا غیر از دوربینی که تویِ خودِ دستگاهِ عابربانک هست .
    فرداش رفتم بانک و ماجرا رو کامل به مدیر شعبه گفتم .
    بهش گفتم اون نامرد دو تا جرم داره . سرقت و مجبور کردن دخترک بیچاره برای همکاری باهاشون .

به مدیر شعبه گفتم مبادا کوتاهی کنین . حتماً به پلیس خبر بدین و فیلم کامل رو هم بهشون بدین برای شناسائی .
    گفت خیالتون راحت الان اطلاعات رو بررسی میکنم و به پلیس خبر میدم .
    گفت اینها اول رمز مردم رو اینجوری به دست میارند . بعدش دنبالتون راه میافتند و در یک فرصت مناسب کارت رو ازتون میزنند و قبل از اینکه متوجه بشین از حسابتون پول سرقت میکنند .

مراقب باشین وقتی پای دستگاه هستین هیچکسی نباید بیاد کنار دستتون .
    اگر کسانی توی نوبت هستند , سعی کنید طوری بایستید که نتونند دست شما و صفحه کلید رو ببینند و با دستتون یا چیزی که دستتونه بگیرید جلوی صفحه کلید تا دیده نشه .
    در ضمن :
    یه بار دیگه هم رفتیم پول بگیریم دیدیم یه دسته مجله گذاشتند روی دستگاه !!!! درست همون جائی که پول در میاد .
    اون رو هم به مدیر بانک خبر دادیم تا با استفاده از دوربین ببینه کی آورده مجله ها رو و جریان چی بوده .

عابربانکهائی که بالاتر از سطح پیاده رو قرار داره امنیتش بیشتره چون کسی نمیتونه بیاد کنار دستتون وایسه . اونهائی هم که پائین وایسادند دیدشون خیلی کمتر هست .

10. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان رفته بودم بانک پارسیان یه جوان دانشجو بنده خدا تازه پول شهریه این ترمشو براش ریخته بودن اومده بود میگفت حسابمو خالی کردن پرینت گرفت دیدیم بله هر دفعه شارژ 20000 تومنی میگرفتن 1.5 م اینطوری خالی کرده بودن نامردا با رمز دوم
    دوستان یه توصیه هم من کنم هیچ وقت کارتتون رو به کسی ندید و از همه مهمتر رمز دوم داشته باشید
    راستی دوستان یه سوال یکی از بچه ها رفته بانک صادرات گفتن شما دو میلیون بزار 5 ساله 16 م دارید هر ماه هم 100 باید بریزی به حساب این چه جور حسابیه؟
    Last edited by BEHZAD2007; 27-10-2013 at 00:40.

12. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Raziel007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برادر بزرگم مرده و فقط یک زن داشته که 2 سال پیش ازدواج کرده اند و فرزندی ندارد.
    کلی اموال و حساب بانکی داشته ولی جز زنش کسی از خانواده اطلاعی از حسابهای بانکی اش نداشته . چگونه میتوان استلام کرد که قبل مرگش در چه بانک هایی موجودی داشته؟
    انثار وراثت کردیم و حالا یک برگه آمده که اموال و حسابها رو بایدبنویسیم و بفرستیم.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی دوستان یه سوال یکی از بچه ها رفته بانک صادرات گفتن شما دو میلیون بزار 5 ساله 16 م دارید هر ماه هم 100 باید بریزی به حساب این چه جور حسابیه؟
    احتمالا حساب گنجینه سپهر هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •