تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 507 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر دانشجو ، محصل و ... هستید ، بیشتر تایم های آزادتون در طول ترم رو بزارید برا درس ها ، باور کنید آخر ترم شما میمونید و یک تحقیق ، 4 تا کتاب و امتحان و 12 ساعت وقت ...
    Last edited by milad_gta; 19-01-2013 at 04:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رفتار آدم از دو چیز نشات میگیره. عقل و احساس. بدبختی اینه که این دوتا همیشه در تقابل با همدیگه قرار دارن. هر چیز احساسی با عقل جور در نمیاد و هر چیز عقلی با احساس.
    اما مضحک‌تر از این موضوع اینه که اگه به حرف عقلت گوش کنی آخرش حسرت میکشی و اگه حرف احساستو گوش کنی آخرش پشیمون میشی. انسان موجود مسخره ایه کلا!

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

توی عروسی و این جور مجالس سعی کنین زیاد حرف نزنید...مخصوصا اگه فیلمبردار دور و بر شما میچرخه

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

بعضیا وقتی دروغ میگن خندشون میگیره ! ... نزارید کسی بفهمه.... بقیه از این ویژگیتون سو استفاده می کنن ... شاید منظوری نداشته باشن ولی بعضی وقتا که که لازمت میشه دروغ بگی میزنی تو خاکی !!!

5. 11 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

موقعی که تو خونه بیرون هر جا عصبانی میشید سعی کنید به خودتون مسلط باشید از کوره در نرید حتیا اگه تمایل شدید دارید که با طرف مقابل دعوا کنید داد و بیداد کنید ولی از اونجا دور بشید نفس عمیق بکشید آب خنک بخورید کلا بیخیال بشید!که خیلی از این عصبانیت های بی جا و دعواهای بیخودی آخرش پشیمونبه!مادربزرگم میگفت همین هفته پیش دو تا جوون سر جای پارک دعواشون میشه درگیر میشن و یکیشون با ضربه چاقو کشته میشه به همین راحتی.اگر یکیشون کوتاه میومد میرفت جای دیگه پارک میکرد حالا بهش بگن بچه ننه ترسو بهتر از اینه یه خونواده عزادار فرزندش یه خونواده هم بچشون بیفته زندان شایدم اعدام....

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

یه تجربه می گم آویزه گوشتون کنید عین من شرمنده خودتون نشید و خودتونو سرزنش نکنید!
    «از روی ظاهر افراد زود قضاوت نکنید»
    امروز یکی از بچه ها رو که دورادور می دیدیم همو ویه سلام علیک خلاصه داشتیم باهاش یکم هم صحبت شدم.خودم اولا فک می کردم طرف بابا خیلی آدم شوتیه... و خلاصه به زور داره درس می خونه... و خلاصه در موردش بد قضاوت می کردم تو ذهنم(با اینکه خیلی سعی می کنم به خودم القا کنم که از روی ظاهر افراد قضاوت نکنم).امروز که می حرفیدم فهمیدم طرف خیلی مخه!حافظه فوق العاده ای داره... با اینکه دانشجوی لیسانسه ولی کلاس خصوصی می زاده واسه بچه های ترم کمتر از خودش.خیلی ها دوست دارن برن کلاس خصوصیش!می خواد ارشد واسه فردوسی و شریف بخونه! خلاصه خیلی از خودم و قضاوتام خجالت کشیدم.خیلی وجدانم ناراحته به خاطر این موضوع.امیدوارم خدا ببخشتم!
    Last edited by a6543210; 20-01-2013 at 19:01.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض عادتِ عجیب غریبِ بعضی از مردم

سلام
    بعضیها یه عادتِ عجیب غریبی دارند , هر چی میخرند میذارند تو چمدون فقط و اصلاً ازش استفاده نمیکنند !!!
    فقط دوست دارند بخرند و انبار کنند تو چمدون و کمد .
    یادمه تو فامیلمون یه خانومی بود همینجوری بود .
    هر وقت میرفتیم خونشون هر دفعه دو سه تا چیز میز از تو چمدونِ بزرگش میاورد تا ما ببینیم و با شوق و ذوق تعریف میکرد :
    این رو از فلان شهر خریدم
    این کفش اوندفعه که رفتیم کیش خریدم
    این کیف رو از دوبی تو عید سه سال پیش خریدم !!!!
    بنده هم میدیدم و لبخند میزدم و سر تکون میدادم اما تو دلم میگفتم :
    سه سال پیش ؟؟؟!!!
    پس چرا نمیپوشه پس ؟؟؟!!!

یه بار باهاشون رفته بودیم تویِ یکی از پاساژهای خارجی فروشی تو یکی از شهرهای ایران .
    یه کم که گشتیم , جلو یه مغازه وایساد و گفت :
    وای خدا چه دمپائیِ نازی , برم بخرمش ؟
    بنده هم دیدم تنور داغه گفتم بچسبونم .
    گفتم : میخوای بخریش ؟
    گفت آره , قشنگه ؟
    گفتم :
    قشنگیش که قشنگه اما چه فایده , میخری میذاریش تو چمدون . نمیپوشیش که .
    تا این رو گفتم یک دفعه انگار کسی که سالها خواب بود و یهو از خواب پریده باشه .
    خیره شده بود به بنده و حتی پلک هم نمیزد .
    کاملاً معلوم بود که متوجهِ عادتِ عجیب غریبش شده .
    دیگه هیچوقت ندیدم چیزهائی رو که خریده بیاره نشونِ ما بده , به جاش اونها رو میپوشید و استفاده میکرد ازشون
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-01-2013 at 20:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بزرگ شدن دو طرف یک سکه هست. از یه طرف دریغ و افسوس که زمان از دستت رفت، از یه طرف دیگه ذوق و شوق برای استفاده کردن از دقایق جدید. این وسط بدبخت کسیه که دقایق جدیدش رو برای دریغ و افسوس خوردن زمانی که از دست داد صرف کنه!
    Last edited by Alinho; 21-01-2013 at 09:51.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

شاید شما هم از کسانی هستین که بارها براتون پیش میاد که بخواین یه سیمی رو به پورتِ USB کامپیوتر وصل کنید اما دیدین جا نمیره و وارونش کردین و وصلش کردین

دیگه از این به بعد محاله این اشتباه براتون پیش بیاد به شرط اینکه قبل از وصل کردن اون سوکت به یو اس بی , اول یه نگاه بهش بندازین .

اگر این شکل رو دیدین پس اون رو درست دست گرفتین

اگر نیست , اون رو بگردونین تا این شکل رو ببینید بعد وصلش کنین

این یکی از ملیونها استاندارد جهانی هست

هیچ سوکتِ یو اس بی بدون این علامت نیست و همیشه این علامت روی قسمتِ بالائی سوکت هست

11. 12 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

واسه اون هایی که قصد خرید خونه ی آپارتمانی دارن:
    در مورد پارکینگ حواستون باشه. بعضی خونه ها پارکینگشون یه طوریه که اگه شما بخواید ماشین رو برید بیرون، بقیه باید باشن و ماشینشون رو جابه جا کنند تا شما بتونید از پارکینگ خارج بشید.
    خدای نکرده اگه همسایه ی بی ملاحظه یا مردم آزار پیدا بشه بد جور ممکنه اذیت بشین.

این پست رو بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •