تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 309 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اپدیت جدید رrsd و درایور رو و هم دانلود کردم هیچ
    دوستان ببخشید کدومتون فکری داره برا گوشی من یعنی بجز فلش زدن میتونه کار دیگه روش بکنه بفرستمش براش یا اگه بلده بخودم بگه چیکار کنم دهنم سرویس شده دیگه بدجور حالم گرفته هر کی بجز فلش فکر دیگه داره بگه براش بفرستمش زحمتشو بکشه لطفا

منتظرم
    Last edited by beckham7; 20-09-2011 at 18:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اپدیت جدید رrsd و درایور رو و هم دانلود کردم هیچ
    دوستان ببخشید کدومتون فکری داره برا گوشی من یعنی بجز فلش زدن میتونه کار دیگه روش بکنه بفرستمش براش یا اگه بلده بخودم بگه چیکار کنم دهنم سرویس شده دیگه بدجور حالم گرفته هر کی بجز فلش فکر دیگه داره بگه براش بفرستمش زحمتشو بکشه لطفا

منتظرم
    دوست عزیز این مشکل باطری هرگز با تعویض رام حل نخواهد شد من اولین کسی بودم که با باطری مشکل پیدا کردم و تا الان هم نتونستم این مشکل رو حل کنم تا الان حدود 15 گیگ رام دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اخرش رفتم یه باطری دیگه گرفتم و فعلا هم مشکلی ندارم با شارژر اکسترنال شارژشون میکنم تنها و تنها راه حل این مشکل بردن به نمایندگی موتورولا تو تهران هست من سه ماه پیش بردم پیششون ولی اون موقع نتونستن درستش کنن گفتن که باید بفرستن دبی تا درستش کنن منم ندادم چون ماه دیگه خودم میرم تاجیکستان و میدم برام درستش کنن شما یه سری برو نمایندگی موتورولا تو تهران حتما درست میشه اگر تهران نیستی بفرستش برای یکی از اقوامت تا اونا ببرن برات

3. 2 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل باطری هرگز با تعویض رام حل نخواهد شد من اولین کسی بودم که با باطری مشکل پیدا کردم و تا الان هم نتونستم این مشکل رو حل کنم تا الان حدود 15 گیگ رام دانلود کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اخرش رفتم یه باطری دیگه گرفتم و فعلا هم مشکلی ندارم با شارژر اکسترنال شارژشون میکنم تنها و تنها راه حل این مشکل بردن به نمایندگی موتورولا تو تهران هست من سه ماه پیش بردم پیششون ولی اون موقع نتونستن درستش کنن گفتن که باید بفرستن دبی تا درستش کنن منم ندادم چون ماه دیگه خودم میرم تاجیکستان و میدم برام درستش کنن شما یه سری برو نمایندگی موتورولا تو تهران حتما درست میشه اگر تهران نیستی بفرستش برای یکی از اقوامت تا اونا ببرن برات
    منم هر چی زدم تو سر با رام و وایپ و مایپ حل شدنی نیست کسی از بچه ها قبول نکرد چون برا خودشون با ریختن رام حل شد
    همون دفعه اولم گفتید حواسم بود منتها گیر دوستان بود که با ریختن رام حل میشه که منم گیر میدادم از یه طرفم دوست نداشتم حرفتون درست از اب دربیاد چون اون موقع کار من در میاد
    بهرحال مرسی که اب پاکی ریختی تو دستمون
    مرسی از همه دوستان خصوصا احسان جان تو این چندروز خیلی وقتشون گرفتم

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

فقط یه چیزی بخدا اخر بدشانسیه فقط با یک بار فلش زدن رفت تو کما
    بالاخره درست میشه

5. 3 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم هر چی زدم تو سر با رام و وایپ و مایپ حل شدنی نیست کسی از بچه ها قبول نکرد چون برا خودشون با ریختن رام حل شد
    همون دفعه اولم گفتید حواسم بود منتها گیر دوستان بود که با ریختن رام حل میشه که منم گیر میدادم از یه طرفم دوست نداشتم حرفتون درست از اب دربیاد چون اون موقع کار من در میاد
    بهرحال مرسی که اب پاکی ریختی تو دستمون
    مرسی از همه دوستان خصوصا احسان جان تو این چندروز خیلی وقتشون گرفتم

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

فقط یه چیزی بخدا اخر بدشانسیه فقط با یک بار فلش زدن رفت تو کما
    بالاخره درست میشه
    اره عزیز منم یه بار فلش زدم اینجور شد ولی نگران نباش درست میشه حتما اگر صبر کنی تا یک ماه اینده که من رفتم اونور دادم درستش کردن میپرسم چی کارش کردن اگر با پکی چیزی درست میشد ومیدادن ازشون میگیرم برای شما هم درست بشه
    یا اینکه ببر نمایندگی ایران

7. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

این رام رو روی مایلستون 2 من دارم . رام خوبی هستش.
    فرهاد نصبش رو میلستون 2 راحته ؟ از روش ریکاوری باید رفت . آره ؟
    یک رویوو از گوشیت و روش نصب سیانوژن هم تو کلوپ میله 2 بزار / مرسی

9. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فرهاد نصبش رو میلستون 2 راحته ؟ از روش ریکاوری باید رفت . آره ؟
    یک رویوو از گوشیت و روش نصب سیانوژن هم تو کلوپ میله 2 بزار / مرسی
    با دیفای روش یکیه. بله. چشم وقت بشه حتما میذارم.

11. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اینجا کسی میتونه یه آدرس یا شماره تلفن به من بده که بتونم ازش تو تهران DEFY رو تهیه کنم.

به چند نفر سپردم ولی گیر نیاوردند.

ممنون میشم.

13. این کاربر از coloop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red-bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان اینجا کسی میتونه یه آدرس یا شماره تلفن به من بده که بتونم ازش تو تهران DEFY رو تهیه کنم.

ممنون میشم.
    دوست عزیز برو علاالدین طبقه 6 حتما گیر میاری الان سر کارم آدرس دقیق و شماره ندارم اما یه چرخی بزن پیدا میکنی اگه تهرانم نیستی میتونی اینترنتی بخری راحت و مطمئن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ممنون میشم.
    یه کمی تو بازار کم شده و قیمتها هم نوسان داره به خاطر کاهش ارزش ریال .اول مهر هم قیمتها یکم میره بالا . چند روزی صبر کنی بهتره .

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------

با دیفای روش یکیه. بله. چشم وقت بشه حتما میذارم.
    کمبود وقت چیه بابا ! بیا رویوو گوشی رو بزار

16. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

خواهش میکنم کمک کنید.دیروز گوشیم از دستم افتاد.از چشمه راه پله 4 طبقه اومد پایین. همه چیرش سالمه ولی رنگ های صفحش همه به هم خورده...چی کنم؟ درست میشه؟ قطعاتش هست؟؟
    آقا اميدوارم گوشيت درست بشه ولي به نظر اين کامنت رو بذاريم توي نظرسنجي ببينيم کدوم گوشي همچين توانايي داره..
    رکورد گينتس بزنيم باهاش

18. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •