اون روز پینگو زیاد تعریفی نداشت.پینگ run 4.2.2.4 فکر کنم 310 بود
اون روز پینگو زیاد تعریفی نداشت.پینگ run 4.2.2.4 فکر کنم 310 بود
1-داشتم سه ماهي اما قبلش محدود داشتم حدوديكسال
2-نه نوسان داشت و پينك بالا بود به خاطر همين دو روز پيش تخليه كردم خطمو البته چون به تعطيلي خورده هنوز روي پارس رانژه هستولي بعد تعطيلات خطم ميره روي مخابرات چون اون هم پينكش خوبه و هم اپلود و دانلودش سرعتش شايد مثل پارس نباشه اما 256 ثابت هست و نوسان زياد نداره
3-128سيزده تومان بود 256 شانزده تومان هردو رو داشتم من برام پينك مهم بود به همين خاطر رفتم بعضي دوستان از سرويسهاي نامحدود پارس گله داشتند ولي براي من خوب بود سرعتش در مجموع خوب بود با اينكه نوسان داشت گاهي روي 12و 20بد و گاهي روي 5060 و گاهي هم تا 120130 ميرسيد هر چي پيگيري ردم منم خسته شدم از دست شركت و خطم رو جمع كردم و سمت مخابرات اومدم ولي پينكش خيلي بالا بود و متاسفانه درستم نشد
بابا شما كه تركوندي اونوقت به من ميگي سرويست خوبه برو باهاش حال كن عزيز جان موفق باشي
دو مگ نيك پرداز 14/9/90
128نامحدود پارس انلاين روزهاي اخر14/9/90
مخابرات نکا
256 کیلوبیت
محدودیت 8 گیگ (بدون شبانه)
![]()
اینا سرویس های محدود هستند. آدم تا میاد یه خورده دانلود کنه دلش نماید.مجبوره قطع کنه.شبانش هم تعریفی نداره.معمولا 50 60 بیشتر نیست.تازه اعمال چیز پی ان بر اینا خیلی خرابش میکنه.در کل تووی ایران اینترنت خیلی حال گیریه. همین الان واسه کارم یه برنامه خیلی مهم احتیاج داشتم. خیلی هم ذوق داشتم که این برنامه رو استفاده کنم.اما حجمش زیاد بود 250 مگ.مجبورم 4 5 ساعت دیگه صبر کنم منتظر شبانه بشم![]()
2 مگ اسیا تک کرج شهید فهمیده
![]()
دیده بانت 512
اینم یه تست خفن .....فقط مسافت رو داشته باش ...los angeles
![]()
Last edited by VAHID; 06-12-2011 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)