تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 258 از 515 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    منم یه مشکل دارم اینکه سر جلسه آزمون نمیتونم خوب بزنم و استرس هم خیلی ندارم ولی وقتی بر میگردم خونه همون سوالات رو تو همون زمان خیلی خیلی بهتر میزنم مثلا اگه قیزیک رو سر جلسه 40 % زدم وقتی برگشتم خونه اونو 80 میتونم بزنم
    بهم کمک کنید
    شما چون عجله داري كه تست و حل كني بعد بري سراغ تست بدي همين مشكلو داري! به نظرم بهتره يه چند دوره خودت با وقت مشخص يه آزمون تو خونتون برگزار كني هم سرعتت بيشتر ميشه هم از عطشت براي حل سوال كم ميشه؟!

2. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان تراز امسال دانشگاه آزاد نیومده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان کسی می تونه آزمون سال پیش قلم چی با بودجه آزمون 8 بهمن رو بزاره؟؟؟
    کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟
    خوب سوال می خوام دیگه!!!

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟
    خوب سوال می خوام دیگه!!!
    قلمچی توی سی دی هاش آزمون های پارسال رو داره ... ( فقط درس مربوط به کتابی که میخرین ! )

6. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بابا ای ول شما چه وضعتون توپه
    من تستامو خوب نمیزنم
    ولی میدونم مشکلم فقط تسته نه سواد
    بهم کمک کنید

مطمئنین مشکلتون فقط تسته؟! درسته که تو تست سرعت عمل و نکته های تستی مهمه ولی به جرئتم می شه گفت که تست (مخصوصا تستای چند سال اخیر کنکور) عمق سواد رو نشون می ده
    اگه بیشتر در مورد وضعیت تون (رشته ، پیش/فارغ التحصیل، آزمونی که می دین ، رتبه ها و درصدای هر درس ، حدود رتبه ی موردنظرتون ، ) توضیح بدین بهتر می شه کمک کرد

Hi

دوستان راهنمایی کنید...من با اینکه عربی و فیزیک می خونم ولی توی آزمون با توجه به اینکه هر 2 رو میزارم آخر می زنم همیشه وقت کم میارم...تقزیبا خیلی برسم بزنم 4-5 تا از کدوم

اون روش ضربدر و دایره رو هم نمی تونم اجرا کنم چون توی زدن سوال یا رد شدن دچار 2 دلی میشم و در طول آزمون دچار مشکل

بنابر این تنها راه حل افزایش سرعت هست...تصمیم گرفتم 2 روز قبل هر آزمون خوندنی هارو و زدن تست مفهومی رو تموم کنم و فقط تست سرعت بزنم

نظرتون چیه؟ راه بهتری سراغ دارین برای من؟
    البته بگم که درصدهای درس ها بجز عربی و فیزیک در حد نسبتا خوبی هست و برای نتیجه عالی یعنی رسیدن به رتبه حدود 500 باید با حفظ اونها درصد عربی و فیزیک رو بالا بیارم

منبع برای تست سرعت چی پیشنهاد میدین که تستهای پراکنده و همچنین قوی و خوبی داشته باشه؟
    چرا نگه می داری برای آخر و اینکه وقت کافی براشون می مونه یا در حد 5-10 دقیقه؟! اگه تسلط کافی روشون داری که بهتره همون وقت خودش بزنی چون آخروقت با عجله و اینا اصلا نمی شه تمرکز کنی شاید به جای یه سوالی که آخر وقت می زنی بتونی 2 تا سوال تو وقت خودش بزنی اصلا یکی از مزیتای تکنیک ضربدر و دایره اینه که فقط سوالایی رو نگه می داری برا آخر که زیادم امیدی به حل کردن شون نداری
    اگرم تسلط کافی نداری که بهتره به جای تمرین تست سرعت، رو خود مباحث کار کنی تا بهتر یاد بگیری؛ اینکه موقع حل سوالا دودل می شی توی زدن یا رد شدن نشون می ده بیشتر باید مسلط شی رو سوالا تا راحت تر بتونی تشخیص بدی سوالای وقتگیرو سختو از آسونا که این مهارتم با تمرین زیاد و آشنایی بیشتر با انواع سوالا به دست میاد (و در این موردم بگم که منظورم این نیست که هر چی تست پراکنده اومد دستت بزن 100 تا تست خوبو از یه کتاب معتبر 3 بار بزنی مفید تر از اینکه 300 تا تستو 1 بار به طور پراکنده حل کنی) و اینکه باید تمرین کنی وقتی یه سوالو می بینی سعی کنی کل مراحل حلشو قبل از شروع محاسبات سریع تو ذهنت مرور کنی تا بتونی به کجا ختم می شه سریعه یا نه؟...
    با توجه به توضیحاتی که دادی به نظرم تکنیک تست زنی با دو خودکار باید خیلی برات مفید باشه (اینکه یه دور سوالارو در وقت معین با یه خودکار بزنی و بعد بدون محدودیت زمانی بررسی کنی همون سوالا رو) بار اول سعی کن یه سری از سوالا رو حتما به عنوان سوال وقت گیر تعیین کنی و بعد بررسی کن ببین درست تصمیم گرفت یا نه! اگه جدی تمرین کنی کم کم می تونی سرجلسه تصمیم بگیری کدوما رو بزنی و کدوما رو نگه داری! سرعت تو تست خیلی مهمه ولی توانایی تعیین اولویت تستا هم به همون اندازه(و گاهی بیشتر از اون) می تونه موثر باشه
    Last edited by farzaneh*f; 24-01-2011 at 23:15.

8. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

ادبيات19
    ديف19
    فيزيك20
    ديني19
    حيف شد!
    Last edited by mannan sen; 25-01-2011 at 00:10.

10. این کاربر از mannan sen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان تراز امسال دانشگاه آزاد نیومده ؟
    کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هنوز هم می شه تو کنکور ثبت نام کرد ؟ چه طوری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

من از دوران راهنمایی اهل برنامه ریزی بودم،و یه خوبی هم که برنامه هام داشت این بود که اجرا می شد
    اما در مورد کنکور،نه اجرا نمی شد
    یکی از دلایلش آزمون های آزمایشیه که شده منبع استرس و حال گیری
    من از اول مهر یه سری درس ها مثل ادبیات و ... رو خواستم مبحثی بخونم ،من اومدم برنامه ی خودم رو اجرا کردم خوب هم داشتم پیش می رفتم تا این که از آزمون های قلم چی عقب افتادم،بعد از اون درصد های نسبتا پایین و رتبه ی نه چندان خوب دایما تو ذوقم می زد و باعث شد منی که با درس ها کلی حال می کردم دایما احساس کنم عقبم و اون حس قبل رو نسبت به درسا نداشته باشم

حالا به نظرتون من اگه بخوام یه مدتی مثلا 2 ماه آزمون های قلم چی رو شرکت نکنم تا مباحث رو طبق برنامه ی خودم بخونم ،دوره کنم و عقب افتادگی هام رو برسونم بهتر نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمی دونه ؟
    نه هنوز موقع انتخاب رشته ی آزاد موسسات مختلفی پخش می کنن ترازای ازاد 89 رو که از همه معتبرترشم همون سایت کانون هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •