تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 258 از 265 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصل خبر درسته.ولی مساله اینه که اگه بخوان این کار رو بکنن(که به هزار دلیل سی-یاسی نمی کنن) تمام موبایلهای همراه اول و تلفن های ثابت و البته ابنترنت کل کشور میخوابه.فکر نکنم لازم باشه بگم در ادامه چه اتفاقی ممکنه بیفته
    نگران این مساله نباشید.نگرانی از دو مساله هست.یکی این که مخابرات سرویسهاش رو محدود کنه.دوم این که اینترنت حلال رو توی سرویسهاش منظور کنه.البته مورد دوم احتمالا زمانی اتفاق میفته که یا رقبا کاملا از صحنه کنار رفته باشن و یا قانون سفت و سختی توی این راه تصویب بشه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصل خبر درسته.ولی مساله اینه که اگه بخوان این کار رو بکنن(که به هزار دلیل سی-یاسی نمی کنن) تمام موبایلهای همراه اول و تلفن های ثابت و البته ابنترنت کل کشور میخوابه.فکر نکنم لازم باشه بگم در ادامه چه اتفاقی ممکنه بیفته
    نگران این مساله نباشید.نگرانی از دو مساله هست.یکی این که مخابرات سرویسهاش رو محدود کنه.دوم این که اینترنت حلال رو توی سرویسهاش منظور کنه.البته مورد دوم احتمالا زمانی اتفاق میفته که یا رقبا کاملا از صحنه کنار رفته باشن و یا قانون سفت و سختی توی این راه تصویب بشه
    من هم با بخش اول گفته ي شما موافقم

در مورد بخش دوم بايد بگم كه اينترنت همين الان هم حلال! هستش؛ به عكس زير توجه كنيد:

ظاهرا جديدا كلنگ حرام اعلام شده و مخابرات حلالش كرده،اگه اينطوريه كه فونداسيون خيلي از ساختمانهاي ابران با وسيله حرام كنده شده!!!
    Last edited by urumchi; 20-05-2011 at 23:26.

3. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.درست مگی.ولی الان لااقل با چیز پی ان میتونیم دور بزنیم ولی منظور من زمانیه که(انشااله هیچ وقت اونروز نیاد) بتونی فقط تو لیستهای حکومتی بری.مثل چند روز پیش که فقط فارس نیوز و ... باز میشد.
    البته مثل اینکه بیگانگان میخوان اینترنت ما-هوا-ره ای راه بندازن!(انشاله اونروز سریعتر برسه)

5. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.درست مگی.ولی الان لااقل با چیز پی ان میتونیم دور بزنیم ولی منظور من زمانیه که(انشااله هیچ وقت اونروز نیاد) بتونی فقط تو لیستهای حکومتی بری.مثل چند روز پیش که فقط فارس نیوز و ... باز میشد.
    البته مثل اینکه بیگانگان میخوان اینترنت ما-هوا-ره ای راه بندازن!(انشاله اونروز سریعتر برسه)
    وي پي ان كه كار خود مخابراته اگه بخواد جلوشو بگيره كه از نظر مالي شديدا ضرر ميكنه. من خودم از يه نفر وي پي ان خريدم بعد چند هفنه ارور ميداد وقتي ازش پرسيدم گفت چون ارائه كننده ش ايراني نيست و چيزي به دست مخابرات نميرسيد پورتهاشو بسته

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آخ جون فی ل تر ینگ !!!!

معاون مركز رسانه‌هاي ديجيتال اعلام كرد: فيلتر‌ينگ هوشمندانه‌تر با وجود شبكه‌ي ملي اطلاعات

با راه‌اندازي شبكه‌ ملي اطلاعات اگر فيلتر‌ينگي انجام شود، مطمئنا هوشمندانه‌تر و با خطاهاي كم‌تري خواهد بود.
    مهدي صرامي - معاون مركز توسعه فن‌آوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتالي - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي ارتباط اينترنت پاك و شبكه ملي اطلاعات اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات يك زيرساخت و بستري است كه عملا بسياري از كشور‌ها، قبل از ما اين كار را براي گردش مناسب و امن اطلاعات خودشان انجام داده‌اند و اينترنت پاك هم در قالب اين بستر مي‌تواند نمود عيني پيدا كند.
    وي افزود: نكته مهم اين است كه اينترنت پاك در فضايي مي‌تواند شكل بگيرد كه فضاي توليد و تبادل اطلاعات بستر امن و كاملي باشد، به‌گونه‌اي كه مزيت دسترسي به اطلاعات در خدمت محتوا سالم و به‌طور خاص محتوا داخل باشد، يعني سرعت بالا و هزينه پايين بايد در خدمات محتوا داخلي مشهود باشد.
    معاون مركز توسعه فن‌آوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتالي گفت: اگر چنين بستري فراهم شود، اينترنت پاك را خواهيم داشت و در عين حال رضايتمندي مردم بالاتر مي‌رود، زيرا سرعت گردش اطلاعات بالاتر رفته است و اگر دراين راستا ف ی ل ت ر ی ن گ هم اعمال شود، هوشمندانه‌تر خواهد بود و با دقت و خطاي كمتري فعاليت خواهد كرد.
    او افزود: مثلا در ايالت متحده آمريكا شاهديم كه اينترنت به‌گونه‌اي پالايش مي‌شود كه حجم ف ی ل ت ر ی ن گ آن بسيار بالاتر از كشور‌هايي مثل ماست، ولي آن‌ها با در اختيار داشتن شبكه‌ي ملي اطلاعات‌ موثرتر عمل مي‌كنند و كسي وجود ف ی ل ت ر ی ن گ را آن گونه كه بايد، درك نمي‌كند.
    صرامي گفت: به جاي اين‌كه تمام تبادلات بخواهد از روي يك دروازه كشور انجام شود و در راستاي آن محدوديت براي آن مسير نيز بيش‌تر شود، در حاليكه اكثر سايت‌ها داخل كشور هستند، مديران سايت هم داخلي‌اند و محتواي آن هم در داخل موجود است، چه لزومي دارد كه اين اطلاعات از روي يك مسير با محدوديت به گردش درآيد، زيرا هزينه‌ها را افزايش مي‌دهد و عملا موجب افزايش پهناي باند مفيد داخل كشور نيز خواهد شد.
    او ادامه داد: اما راه‌اندازي يك شبكه داخلي مي‌تواند بسياري از حوزه‌هاي توليد محتواي داخلي را توانمند كند و در مجموع به نفع توليد‌كنندگان اين حوزه و كمك به توليد محتواي ديجيتال داخل كشور مي‌شود.

پرتال مخابرات استان تهران - 90/02/31

Last edited by mehrdad38; 21-05-2011 at 11:35.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

در خصوص چیز پی ان باید بگم و اینکه چرا کلا پورتش رو نمیبندن...
    چون همه سیستم های بانکی و شبکه های عضو شتاب و...روی چیز پی ان متصل هستند ...اصلا نمیتونن کلا تعطیلش کنند ..
    اگر میبینید مثلا یک روز کلا پورت رو میببندن سیستمشون رو می برنن روی ماهواره و چون بازم تحریم هستند دوباره میان روی چیز ان
    .....

9. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادران ایمانی-سپاه صحابه ایی و اخیرا رمالی:
    هم سرعت و هم پینگش ما رو کشته خداییش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام . من یه مشکلی دارم که توش موندم !
    پنج شنبه هفته پیش بود که adsl وصل شد...نصاب از مخابرات اومدو وصلش کرد...اون موقع نمی تونست کانکت شه و می گفت امروز مشکل دارن و پاشون رو گذاشتن رو کابل اینترنت !!! درست میشه !
    1 ساعت بعد تونستم کانکت شم ولی سرعت دانلودم از 16 بالاتر نمیرفت...هنوزم نمیره در حالیه که سرویسم 256 هست...
    البته با internet download manager که دانلود میک نم بیشتر روی 16 دانلود می کنه بعضی وقت ها لحظه ای میره رو 18 یا 20( یکی دو ثانیه تو هر دقیقه !) نمی دونم الان 128 هستش یا 256؟!
    الانم از مخابرات دارم میام...اول بهش گفتم سرویسم 256 هست میگه آقا نمیشه 256 به کسی نمیدیم ! بهش میگم خانم مدارک ارائه شده تو برگه ای هم که به من دادین امضا زدم 256 تایید شده بود...باز میگه نمیشه ! بغل دستش یه خانم دیگه نشسته بود گفت شماره تلفن؟ بعد گفت تو سیستم 256 هستش...میگم 16 دانلود دارم میگه خوب 256 هست دیگه !!!
    بعد گفت زنگ بزن 1899...زنگ میزنم مثل اینکه باید شماره بدی و بری جلو(گویاست) آخرش که باید شماره adsl بدم میگه شماره تلفن شما معتبر نیست و قطع می کنه ! نمی دونم چی کار کنم حالا...به کی بگم؟؟
    اینم تستی که همین الان گرفتم نسبت به تستای قبلی سرعت دانلود بیشتری ثبت شده قبلا 0.9 یا 1.0 بود...

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by ehsan-inventor; 24-05-2011 at 09:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من یه مشکلی دارم که توش موندم !
    پنج شنبه هفته پیش بود که adsl وصل شد...نصاب از مخابرات اومدو وصلش کرد...اون موقع نمی تونست کانکت شه و می گفت امروز مشکل دارن و پاشون رو گذاشتن رو کابل اینترنت !!! درست میشه !
    1 ساعت بعد تونستم کانکت شم ولی سرعت دانلودم از 16 بالاتر نمیرفت...هنوزم نمیره در حالیه که سرویسم 256 هست...
    البته با internet download manager که دانلود میک نم بیشتر روی 16 دانلود می کنه بعضی وقت ها لحظه ای میره رو 18 یا 20( یکی دو ثانیه تو هر دقیقه !) نمی دونم الان 128 هستش یا 256؟!
    الانم از مخابرات دارم میام...اول بهش گفتم سرویسم 256 هست میگه آقا نمیشه 256 به کسی نمیدیم ! بهش میگم خانم مدارک ارائه شده تو برگه ای هم که به من دادین امضا زدم 256 تایید شده بود...باز میگه نمیشه ! بغل دستش یه خانم دیگه نشسته بود گفت شماره تلفن؟ بعد گفت تو سیستم 256 هستش...میگم 16 دانلود دارم میگه خوب 256 هست دیگه !!!
    بعد گفت زنگ بزن 1899...زنگ میزنم مثل اینکه باید شماره بدی و بری جلو(گویاست) آخرش که باید شماره adsl بدم میگه شماره تلفن شما معتبر نیست و قطع می کنه ! نمی دونم چی کار کنم حالا...به کی بگم؟؟
    اینم تستی که همین الان گرفتم نسبت به تستای قبلی سرعت دانلود بیشتری ثبت شده قبلا 0.9 یا 1.0 بود...

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام من هم 256 دارم و سرعتم داغونه ولی میانگین برای من 20 تا 24 هست.با تلفن که کاری نمیتونی بکونی.چون اعلام خرابی رو هم بعد از شماره ای دی اس ال ازت میگیره.برو مخابرات بگو مستقیم رییس رو میخوای ببینی و بگو وگرنه میرم دیوان عدالت اداری.ببین درسته مملکت هرکی هرکیه ولی کارمندها و رییسها دارن پول میگیرن که همین کارها رو انجام بدن.همیشه هم وقتی دیدی کارهات را نمی افته برو پیش رییس
    من الان میگیم به جای سرعت اول پیگیری کن چرا اصلا شماره ات توسیستم نیست!

13. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من هم 256 دارم و سرعتم داغونه ولی میانگین برای من 20 تا 24 هست.با تلفن که کاری نمیتونی بکونی.چون اعلام خرابی رو هم بعد از شماره ای دی اس ال ازت میگیره.برو مخابرات بگو مستقیم رییس رو میخوای ببینی و بگو وگرنه میرم دیوان عدالت اداری.ببین درسته مملکت هرکی هرکیه ولی کارمندها و رییسها دارن پول میگیرن که همین کارها رو انجام بدن.همیشه هم وقتی دیدی کارهات را نمی افته برو پیش رییس
    من الان میگیم به جای سرعت اول پیگیری کن چرا اصلا شماره ات توسیستم نیست!
    ممنونم...
    برای این که شماره تو سیستم نیست زنگ زدم از نصاب پرسیدم(خودش تو مخابرات کار می کنه) گفت خطتون فیبر نوریه به خاطر همینه...هنوز خطوط فیبر نوری رو وارد نکردن...درست یا غلط بودنش رو نمی دونم.
    در مورد این که باید برم پیش رییس...اگر پستای قبلی منو خونده باشید من 2 سالی هست که منتظر adsl هستم ولی خطمون فیبر نوری بود...تا این که بعد از رقم ها ی نجومی اینترنت دایال آپ (برای دوماه 30 تومن !) و سرعت قطره چکونیش(!)،بابام تصمیم گرفت هر طوری شده adsl رو ردیف کنه...
    یکی از فامیلامون تو مخابرات کار می کنه و آدم بزرگی هست...تا حالا دوست نداشتیم بهش بگیم این adsl رو برامون ردیف کنه...می گفتیم بالاخره این هیئت مدیره بلوک 160 واحدی قبول می کنه وای فای بزنیم و اونا هم همش امروز فردا می کردن از اون طرف وایمکس ایرانسلم که کلاه بردار.
    خلاصه خیلی این دایال آپ رو اعصاب بود و راهی برام وجود نداشت ومجبور شدیم از قاعده پارتی بازی استفاده کنیم...فقط یه روز بابام براش وقت گذاشت یه نامه از یه بزرگ مخابرات با معرفی فامیلمون گرفت و پرتش کرد رو میز مرکز مخابراتی...جالبه اونایی که تا دیروز می گفتن آقا نمیشه امکاناتمون صفره اصلا امکان adsl برای شما صفره...اونجا ظرفیتش پر شده و ...گفتن بله چشم فردا adsl وصله....(واقعا خیلی...)
    من متاسفم از این بابت و از این که مجبور بودم با پارتی بازی به یه چیزی دست پیدا کنم...واقعا متاسفم
    حالا رو این حساب نمیشه زیاد روی سرعتش مانور بدم(همینشم غنیمته !) ولی مدارکشو دارم که 256 یا 512 یا...بگیرم و مجبور نباشم طبق دستور مستقیم بزرگان 256 داشته باشم...
    حالا ببینیم چی میشه.
    قدر همین اینترنت 128 رو تو این مملکت بدونین که خیلیا با دایال آپ دارن شکنجه میشن 2 مگ و 4 مگش پیش کش !!!!!
    موفق باشید

15. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •