تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 284 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند وقته خواب بودی ؟ خیلی وقته رفته که تازه فهمیدی ؟ ماشاالله اینجا چقدر همه اپدیتن : دی
    خیلی وقت؟!

سایت یاهو که تازه 3 ساعت پیش این خبر رو درج کرد. به هر حال دیر یا زود فهمیدن این خبر مایه افتخار نیست.

واقعا خبر بدی بود، استیو مرد بزرگی بود که واقعا دنیا رو با هوش خودش عوض کرد. به نظر من رد پای اون تو تاریخ بشر کمتر از ادیسون نیست.

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند وقته خواب بودی ؟ خیلی وقته رفته که تازه فهمیدی ؟ ماشاالله اینجا چقدر همه اپدیتن : دی
    احتمالا این رفیقمون فکر کرده منظور رفتن از اپله

4. این کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عزیز من ساعت 6 صبح فهمیدم !
    حتی اوون موقع یاهو هم خبرش رو نذاشته بوود !

دوس نداشتم واژه ی مردن رو برای استیو به کار ببرم !

خیلی ناراحت کنندس برام !

6. 2 کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا قیمت iPhone 4 با فریمویر 4.3.3 بیشتر از بقیه هست؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

چرا قیمت iPhone 4 با فریمویر 4.3.3 بیشتر از بقیه هست؟
    جیلبریک Untethered فعلا فقط در ورژنهای 4.3.3 به پایین امکان پذیر هست. با اومدن ورژنهای بالاتر مثل 5 و جیلبریک اون احتمالا دوباره قیمتها مناسب میشه.

9. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جیلبریک Untethered فعلا فقط در ورژنهای 4.3.3 به پایین امکان پذیر هست. با اومدن ورژنهای بالاتر مثل 5 و جیلبریک اون احتمالا دوباره قیمتها مناسب میشه.
    من میخوام فردا برای یکی از دوستام iPhpne4 بخرم، میشه یکم بیشتر درباره این نوع جیلبریک توضیح بدین؟

ورژن های بالاتر جیلبریک نمیشن؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من میخوام فردا برای یکی از دوستام iPhpne4 بخرم، میشه یکم بیشتر درباره این نوع جیلبریک توضیح بدین؟

ورژن های بالاتر جیلبریک نمیشن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین ورژنی که Untethered جیلبریک شد 4.3.3 بود و فعلا هیچ باگ دیگه ای در iOS پیدا نشده که بشه باهاش جیلبریک کرد. احتمالا در iOS 5 پیدا میشه.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من این پست را حدود 2 هفته پیش زدم در تاپیک دیگری ولی جواب درستی داده نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد

ممنون میشه دقیق به سوالات پاسخ بدید و من رو از سردرگمی دربیارید

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد
    اگه فروشنده برنامه ها رو خریده باشه، دیگه نباید هزینه ش رو از شما بگیره. چون خودش یه بار بیشتر پول اونا رو نمیده. (این مورد استثناء هست و کلا در مورد موبایل فروش ها فکرش هم نکنید. به فرض اینکه یه بار هم خریده باشه اندازه موهای سرش ازش کاسبی می کنه )
    برنامه های اورجینال وقتی خریده میشن روی هر دستگاهی که با اون Apple ID رجیستر شده باشه دوباره قابل دانلود هستند بدون هزینه اضافی.
    همون طوری که توی بالا گفتم شما کلا حرفهای بازاری های ایرانی رو حدود 100 سالی پایین تر استاندارد تصور کنید. اصل نصب برنامه به صورت قانونی و خریدنشه، حالا اینجا باب شده همه جیلبریک می کنند و فکر می کنن حتما باید اینجوری برنامه نصب کرد. اگه از اطلاعات دستگاه Backup روی iTunes (و در آینده روی iCloud) داشته باشید بعد از آپدیت و هر عمل دیگه ای میتونید ریستور کنید و اطلاعات برمیگرده.
    Last edited by *Ali*; 08-10-2011 at 22:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اصلا میشه بدون جیلبریک کردن برنامه نصب کرد(منظورم برنامه غیر اصلی هست )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •