یادش بخیر فیفا 06 یکی از پر خاطره ترین بازی هام بود..عالی بود..از کارای من می کنیا... در مورد شبیه سازی فک و فامیلمنم توی 06 این کارو کرده بودم... ولی کلا اخیرا با دستکاریه چیزهای پیشفرض مخالفم یعنی از نظر من تیم بلکبورن تو دیگه بلبورن نیست چون بازیکنانش تغییر پیدا کردن... ولی حالا سوالم اینه...
اورال های فک و فامیل در چه حده نکنه همه اش رو گذاشتی 99 با قد و جثه ماکسیمم؟
در مورد اورال های فک و فامیل ها....مثلا بازی کن هایی مثل (دروگبا یا تورس .) رو میارم میرم کلیه مواردشون رو از جمله
( خصوصیات هجومی ، دفاعی ، میانی و...) رو یادداشت کردم بعد از روی اونها به بازیکن ایجاد شده خودم تاثیر میزارم..
مثلا Finisher تورس روی 88 هستش...ماله مهاجم ایجاد شده خودم رو 90 می کنم...
یا مثلا برای دفاع جان تری یا پویول رو میارم از رو اونها با کمی افزایش یا کاهش میزارم واسه خصوصیات افراد دفاعیی خودم
چثه هم که با هیکل و اورال های Stamina و Streng رابطه مستقیمی داره..که اگر بی مورد زیادشون کنم احتمال زیاد اون کارایی لازم رو در بازی نخواهند داشت...البته این موضوع رو تو کل پستهای بازیکنان ایجاد شده ترتیب دادم.
البته خودم مهاجم نوک هستم با شماره 10 و اورالم هست 88......اما خودم دیگه نهایتشو دارم باقی بین 80 تا 86 هستش..
100 درصد.....اما به نظر من بازی خیلی خوبیه، تمام حرکات بازیکنا طبیعیه
به سبک امروزی طراحی شده یعنی مثل fifa های قبلی نیست که از تو زمین خودت توپ برداری بری جلو و گل بزنی!
برای بازی کردن نیاز به پاس کاریهای مداوم هستش که این باعث شده بازی کردن جذاب تر بشه.