تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 311 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از کارای من می کنیا... در مورد شبیه سازی فک و فامیل منم توی 06 این کارو کرده بودم... ولی کلا اخیرا با دستکاریه چیزهای پیشفرض مخالفم یعنی از نظر من تیم بلکبورن تو دیگه بلبورن نیست چون بازیکنانش تغییر پیدا کردن... ولی حالا سوالم اینه...
    اورال های فک و فامیل در چه حده نکنه همه اش رو گذاشتی 99 با قد و جثه ماکسیمم؟
    یادش بخیر فیفا 06 یکی از پر خاطره ترین بازی هام بود..عالی بود..
    در مورد اورال های فک و فامیل ها....مثلا بازی کن هایی مثل (دروگبا یا تورس .) رو میارم میرم کلیه مواردشون رو از جمله
    ( خصوصیات هجومی ، دفاعی ، میانی و...) رو یادداشت کردم بعد از روی اونها به بازیکن ایجاد شده خودم تاثیر میزارم..
    مثلا Finisher تورس روی 88 هستش...ماله مهاجم ایجاد شده خودم رو 90 می کنم...
    یا مثلا برای دفاع جان تری یا پویول رو میارم از رو اونها با کمی افزایش یا کاهش میزارم واسه خصوصیات افراد دفاعیی خودم
    چثه هم که با هیکل و اورال های Stamina و Streng رابطه مستقیمی داره..که اگر بی مورد زیادشون کنم احتمال زیاد اون کارایی لازم رو در بازی نخواهند داشت...البته این موضوع رو تو کل پستهای بازیکنان ایجاد شده ترتیب دادم.
    البته خودم مهاجم نوک هستم با شماره 10 و اورالم هست 88...... اما خودم دیگه نهایتشو دارم باقی بین 80 تا 86 هستش..

اما به نظر من بازی خیلی خوبیه، تمام حرکات بازیکنا طبیعیه
    به سبک امروزی طراحی شده یعنی مثل fifa های قبلی نیست که از تو زمین خودت توپ برداری بری جلو و گل بزنی!
    برای بازی کردن نیاز به پاس کاریهای مداوم هستش که این باعث شده بازی کردن جذاب تر بشه.
    100 درصد.....
    Last edited by Layken; 03-01-2011 at 18:31.

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من کلا دو فصلم مونده اگه اونم تموم بشه من قصد دارم لیستی از بازیکنانی رو که خوب پیشرفت می کنن رو معرفی کنم و بگم که در چه سالی متولد میشن و شما می تونید اونها رو بخرید.

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آرمین توی لایو به غیر از اولتیمیت تیم که توضیح دادی دیگه چه مودهایی داره؟ من تابحال لایو نرفتم

بعد برای نقل و انتقالات زمستانی و اسکواد جدید و کفش و..... آپدیت جدید نیومده؟ آخرین آپدیت کی عرضه شد؟ شامل چه مواردی بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو قسمت ایجاد بازیکنان...
    من می خوام که در پست هافبک یا میانی...از CM به کار بگیرم وی یا CAm میشه یا CDM چطور میشه این مورد رو درست کنم که CM باشن..؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین توی لایو به غیر از اولتیمیت تیم که توضیح دادی دیگه چه مودهایی داره؟ من تابحال لایو نرفتم

بعد برای نقل و انتقالات زمستانی و اسکواد جدید و کفش و..... آپدیت جدید نیومده؟ آخرین آپدیت کی عرضه شد؟ شامل چه مواردی بود؟
    امین جان وقتی میری لایو یه تایتل اپدیت داره یکی دو مگ هست که اون رو خودش میریزه بعد می تونی بری به اشکواد و اون رو اپدیت کنی کاملا به روز میشه اسکواد ها فعلا که آخرینش همینه احتمالا بعد پنجره زمستانی اپدیت جدید اسکواد بیاد در مورد Fifa Store هم دو مورد رایگان واسه دانلود هست یکی لایو سیزن هست که دانلودش رایگانه ولی بازی کردنش پولی تنها موردی که هم دانلود و هم بازی کردنش با اکانت رایگان امکان پذیره همین اولتیمات تیم هست... من نه اکانتم گولد هست و نه پوینت داره کلا از امکانات رایگان لایو استفاده می کنم...

تو قسمت ایجاد بازیکنان...
    من می خوام که در پست هافبک یا میانی...از CM به کار بگیرم وی یا CAm میشه یا CDM چطور میشه این مورد رو درست کنم که CM باشن..؟
    وقتی هافبک وسط میسازی CM رو خودش اضافه میکنه وقتی CAM یا CDM میذاری علاوه بر این CM رو در هر دو حالت میده بهت حالا اگه CAM بذاری و خصوصیات تدافعیت رو افزایش بدی با تغییر دادن جثه CM بهینه تر از CAM میشه گرچه تخصصیش CAM هست... و بدین ترتیب اگر روی CDM بذاری پستت رو و خصوصیات تهاجمی تر رو افزایش بدی با تغییر جثه CM بهینه تر میشه تا CDM.

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فینال رو با بشیکتاش ترکیه افتادم...
    ------
    بدونه بازیکن میانی و یدونه از مهاجمانم...زود میافتن زمین تو اولین برخورد دراز روی زمن هستند..
    مشکل کجاست..از لحاظ قدرت و جثه همه جور امتحان کردم ولی باز له میشن.؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

فینال رو با بشیکتاش ترکیه افتادم...
    ------
    بدونه بازیکن میانی و یدونه از مهاجمانم...زود میافتن زمین تو اولین برخورد دراز روی زمن هستند..
    مشکل کجاست..از لحاظ قدرت و جثه همه جور امتحان کردم ولی باز له میشن.؟
    سلام دوست عزيز.مشكل اينجاس كه فيفا خيلي طبيعي شده.حالا چرا؟! چون هر بازيكن يه Personality خاص خودش رو داره.كه اين مصدوم شدن پياپي هم يكي از همين ويژگي ها براي بعضي از بازيكن ها است.مثلا من دو فصل كريستين رونالدو رو داشتم و اين بازيكن حتي يك بار هم مصدوم نشد! اما در عوض 2 فصل رابين فن پرسي رو داشتم اصلا نفهميدم اين برا ما بازي ميكرد يا نقش مصدوم رو به عهده داشت.
    و دليلش هم اصلا به جثه وئ قدرت بدني نيست.يك سري بازيكن ها ذاتا زياد مصدوم ميشن.مثلا شما ژاوي رو در نظر بگير جثه ي كوچيكي داره اما به ندرت مصدوم ميشه اما برعكس رابين فن پرسي 185 سانت قد داره و هيكل گنده اي هم داره اما زود مصدوم ميشه چون اين شاخصه تو ذاتش هست.
    اين Personality هم موردي هست كه فيفا تو همون دموي اول بهش تاكيد ميكنه.

11. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ای وای خدا دیشب بشیکتاش ترکیه برئ..وای نه کاپ اروپا رو از دست دادم.
    یک بر یک مساوی بودیم که روی یک کرنر ضد حمله زد لامصب از پشت تکل رو رفتم توپ از پای مهاجمش جدا شد ولی دارو اوانتاژ داد
    رفت تک به تک شد زد تو مرکز دروازه...نه اصلا نمی تونم باور کنم.

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کلا این دارو ها خوب قضاوت نمی کنن...اعصابمو ریختن بهم.

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

................

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

کلا این دارو ها خوب قضاوت نمی کنن...اعصابمو ریختن بهم.
    آره يه وقتايي ميرن رو اعصاب به اين صورت كه روي تو خطا ميكنن شديد نميگيره اما تو توپ رو از حريف ميگيري الكي خطا ميگيره... اما خيلي بازم از PES 2010 بهتره اون كه نابود بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •