داش علیرضا حدود 1ماهه که دیگه نیازی به اپدیت افلاین توی اویرا نسخه 10 نیست . خودش حدود روزی 3 مگ از سرور بدون هیچ دردسری دانلود میکنه. کارش هم درسته . من یکی که واقعا راضیم رم کم . سرعت بالا . لینکشو از خود سایت میزارم . فقط دفعه اول باید خدود 40 مگ اپدیت بگیری بعد دیگه میشه 3 مگ که من لینک 40 مگی افلاین رو میدم شاید یکی خواست بره روی یک سیستم دیگه هم ول کنه . برای فعالسازیش هم باید یک key که خود سایت بصورت 3 ماهه و مجانی میده بهتون رو بهش بدید تا برنامه کار کنه .
این لینک برنامه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک اپدیت افلاین تا امروز
لینک برای ویندوز 64 بیت هست من خودم نصب کردم مشکلی نیست به اسمش توجه نکنید ..
کد:
اینم لینک key فعالسازی قبلش تاریخ سیستم رو درست کنید.
کد:
من خودم یک مدت پیش ویروسی گرفته بودم که سیستم رو مدام رستارت میکرد حتی ویندوز رو عوض کردم درست نشد . بیت دفندر هم حتی اپدیت شدش نتونست پیداش کنه! جالبته که با نصب انتی ویروس بدون گشتن تو درایورا سریع مچشو گرفت و خفت گیرش کرد.
روزی نیست که سه بار کمتر اپدیت بده واقعا کارشون درسته و بعضی روزا که هتریک میکنن و دقیقه ای اپدیت میکنن تا خودت نبینی باور نمیکین من چی میگم .درسته شما بدترین انتی ویروسو بیار اپدیتش کن از اون انتی ویروسی که خیلی شاخه و اپدیت نیست بهتر عمل میکنه نظر شخصی من اینه که این انتی ویروسها همشون در یک حدن و چیزی که اونارو از هم تمیز میده همون نحوه اپدیت کردن و سرعت هست . از نود 32 اصلا خاطره خوبی ندارم 2 بار ویندوزمو داغون کرد . !