شاید شاید شاید روی High یکم فریز داشته باشی!
شاید شاید شاید روی High یکم فریز داشته باشی!
خدا از دهنت بشنوه!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نگووووووو دلم میخواد تا تهش باشه.![]()
میتونی راحت روی حالت High بازی کنی
شاد باشی![]()
لینک دانلد برای xbox 360 pal با زبان ایتالیایی و یونانی( اینو فقط میزنم بدونین لینکها داره میاد و گرنه میدونم کسی این زبان ها رو دانلد نمیکنه)
محتوای مخفی: Fileserve
محتوای مخفی: filesonic
منبع لینکهاتون کجاس؟
سایت های مختلف وارز![]()
از خبرت ممنون انگلیش کی مییاد ...... xbox دارم بیهوش می شم\
![]()
PES
شما احساس نمی کنی از یک گرافیک 50-60 تومنی یک مقدار انتظارات زیادی داری ؟ پیش فرض طراحی اون کارت گرافیک اصلا برای بازی کردن به صورت حرفه ای نیست .. برای بازیهای arcade , casual در نظر گرفته شده .. اصلی ترین هدف ساخته شدن 9400 برای پردازش فیلم های bluray و عکس ها و ارائه کاربری سریع محیط ویندوز (مخصوصا قابلیت های Aero ویندوزهای vista , seven) هست ...
حالا دوستان در ایران فکر می کنن که اگر یه کارتی Geforce 9400GT باشه ولی رمش 1GB باشه حتما کارت خوبی هست ! بعد معلوم نیست چرا Geforce GTX 460 هم که 1GB هست اونقدر گرونتر فروخته میشه !
CPU و رمت خوبن برای این بازی ولی گرافیکت خیلی ضعیفه ! مخصوصا اگه بخوای تو رزولوشنای بالا بازی کنی !
البته من روی ATHLON 250 و رم 4 گیگ و 5750 اجرا کردم موقعی که میخواست صحنه آهسته نشون بده اون موقعی که لوگوی PES میاد میره گیر داشت رو HIGHCPU و رمت خوبن برای این بازی ولی گرافیکت خیلی ضعیفه !
ولی تو بازی خیلی خوب و روون بود احتمالآ ایشون هم مشکلی نداشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)