تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 634 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام

Android System Info provides a lot of technical infos(Hardware, System, Telephony…), Task Manager and more. Latest version: 1.14.0 (for all Android versions)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشید جناب من زیاد مطلع نیستم ...این نرم افزار رو باید از مارکت دانلود کنیم؟؟؟ فقط واسه گالاکسیه؟؟

2. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

ببخشید جناب من زیاد مطلع نیستم ...این نرم افزار رو باید از مارکت دانلود کنیم؟؟؟ فقط واسه گالاکسیه؟؟
    سلام

بله این نرم افزار در اندروید مارکت موجود هست و مربوط به همه ورژنهای اندروید هست برای همه گوشیهای اندرویدی.

4. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال!

این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟

گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟

6. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گوشی هایی که مثل دیزایر و نکسوس صفحشون مثل گالاسکی نمیدونم چی چی gloss ! (اسمش یادم رفت!) نیست ضد خش نیستن؟؟ تا چه حد ضعف دارن؟

این که میگن صفحه ی این گوشی کاملا ضد خش هست واقعیت داره؟؟ سابقه داشته خلافش ثابت شه؟؟
    تو ضد خش بودن صفحش شک نکن....در برابر برخورد های نسبتا شدید مقاوت میکنه و با افتادن در فواصل معمولی کاملا سالم میمونه.....
    گوشی هایی مثل دیزایر هم ضد خش هستن ولی نه ضد خشی که ایکس پریا و بعدش گلکسی هستش....مخصوصا نکسوس که دقیقا مثل دخترا میمونه....با اینکه خیلی خوشکله،ولی خیلی ضریفه!! تا بهش بگی پخ سریع یه جایی خراب میشه و بعدش باید بیوفتی به گ ه خوری که درست بشه ولی......!!!!

8. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من قبل از خريد گلكسي از خيلي دوستان درباره صداي فيلمبرداري پرسيده بودم و همه گفتن خوبه و مشكل i8910 رو نداره
    امروز كنار اب رودخونه 1 دقيقه فيلم گرفتم اب بيچاره سرعت چنداني نداشت اما صدا بقدري وحشتناك ظبط شده كه اصلا نميشه يه ذره هم ولوم رو زياد كرد پيش خودم گفتم نكنه اينم مثله اومنيا اچ دي باشه رفتم خونه در حالتي كه خيلي ناراحت بودم صداي اسپيكر رو زياد كردم فيلم گرفتم فقط خر خر ضبط ميكنه صدا هاي بلند رو با همين صدا با n73 فيلم گرفتم صدا خيييييلي شفاف بود واقعا جاي تاسف داره i8910 رو ميگفتن cpu توان پردازش صدا و تصوير همزمان خوب رو نداره اما اين چشه? g810 /i8510 /i8910/ حالا هم i9000 چرا تو صدا هاي بلند خرخر ظبط ميكنن??

از برنامه audioboost استفاده كردم حجم صدا رو كم ميكنه اما با همون خرخر

دوستان رامي هست كه اين مشكل توش كمتر باشه??
    لطفا كمك كنيد رفته رو خط اعصابم

10. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اين رام رسمي فرويو 2.2 كي قراره منتشر بشه

12. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم بد نیست این خبر رو بزارم بیربط به گالاکسی نیست... و همینطور گفته میشه آندروید 2.2 رسمی برای گالاکسی همزمان با ایم گوشی ارائه میشه

سامسونگ صبح امروز به وقت ایران به صورت رسمی گوشی samsung continuum را که از خانواده galaxy s می باشد به جهانیان معرفی کرد.

این گوشی با قرارداد 2 ساله verizon با قیمت 200 دلار در 11 نوامبر عرضه خواهد شد.
    تنها تفاوت این گوشی که آن را از سایر گوشی های خانواده خود متمایز می کند داشتن دو صفحه نمایش می باشد.
    در زیر امکانات اصلی و تصاویر این گوشی را می بینید.

اندروید 2.1 که بزودی آن را به 2.2 آپدیت خواهد کرد
    صفحه نمایش 3.4 اینچی با رزولوشن 800*480 و از نوع super amoled
    صفحه نمایش 1.8 اینچ که استفاده آن در اطلاعات هواشناسی-اخبار-مکالمه و کنترل موزیک می باشد.
    پردازنده همان است که در galaxy s می باشد1GHz Hummingbird processor .
    512MB ROM/384MB RAM
    دوربین 5 مگاپیکسل با فلش LED به همراه فیلمبرداری HD

14. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من قبل از خريد گلكسي از خيلي دوستان درباره صداي فيلمبرداري پرسيده بودم و همه گفتن خوبه و مشكل i8910 رو نداره
    امروز كنار اب رودخونه 1 دقيقه فيلم گرفتم اب بيچاره سرعت چنداني نداشت اما صدا بقدري وحشتناك ظبط شده كه اصلا نميشه يه ذره هم ولوم رو زياد كرد پيش خودم گفتم نكنه اينم مثله اومنيا اچ دي باشه رفتم خونه در حالتي كه خيلي ناراحت بودم صداي اسپيكر رو زياد كردم فيلم گرفتم فقط خر خر ضبط ميكنه صدا هاي بلند رو با همين صدا با n73 فيلم گرفتم صدا خيييييلي شفاف بود واقعا جاي تاسف داره i8910 رو ميگفتن cpu توان پردازش صدا و تصوير همزمان خوب رو نداره اما اين چشه? g810 /i8510 /i8910/ حالا هم i9000 چرا تو صدا هاي بلند خرخر ظبط ميكنن??

از برنامه audioboost استفاده كردم حجم صدا رو كم ميكنه اما با همون خرخر

دوستان رامي هست كه اين مشكل توش كمتر باشه??
    لطفا كمك كنيد رفته رو خط اعصابم
    دوست من
    مطمئنيد در مورد گالكسي حرف ميزنيم
    من كه مشكلي ندارم
    صداي فيلمبرداري خيلي معموليه
    ميشه ورژن آندرويدتون رو بگيد
    شما هم زبان فارسي روي گوشيتون بود

16. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من
    مطمئنيد در مورد گالكسي حرف ميزنيم
    من كه مشكلي ندارم
    صداي فيلمبرداري خيلي معموليه
    ميشه ورژن آندرويدتون رو بگيد
    شما هم زبان فارسي روي گوشيتون بود

اره درباره خودش ميگم وقتي گوشيمو خريدم نه فارسي روش نبود همون رامه بود كه همه مشكل سه دكمه داشتن حالا رامم 2.2 jpjpa هستش تو 2.1 با اينكه با فرمت 3gp فيلم ميگرفت صدا بهتر بود مثلا وقتي ولوم اسپيكر ميرفت رو 30 ضبط صداي خرخر شروع ميشد حالا روي 24 هم خرخر ضبط ميكنه حالا وقتي ولوم ميزارم رو 50 اينقدر صدا بلنده فكر ميكنم خونه ميخواد بتركه ولي با n73 n85 n86 n95 با ولوم 50 كه فيلم ميگيرم صدا رو خيلي خوب ضبط ميكنن خيلي خوب حالا فكرشو كن بريم تو جشني بخواييم يه تيكه فيلم بگيريم تصوير فوق العاده صدا فقط خرخر حالا شما ضبط خونه ماشين يا... رو زياد كنيد مخصوصا وقتي باس سيستم زياد باشه كه ديگه افتضاح ضبط ميكنه بعد در همون حالت با يه نوكيا قديمي فيلم بگيريد و صدا ها رو مقايسه كنيد

18. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل از رامه احتمال زیاد!!...شما فقط برای اطمینان یه کاری انجام بده و بیا با voice recorder گوشی یه صدا تو محیط شلوغ ضبط کن !...اگه مشکل نداشته باشه 100 % مشکل از رامه ...اگه خواستین رام رو عوض کنین قبلش یه فکتوری ریست بکنین ...شاید درست شد! رو ویندوز موبایل ها 6.5 این مشکل پیش میومد ولی با فکتوری ریست حل میشد!...انشاالله درست میشه نگران نباش..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •