خدایی ت خط ها تخلیه کنید بچه ها تا یه فکری کنن بابا گندش در اوردن چند وقت این مخابرات
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدایی ت خط ها تخلیه کنید بچه ها تا یه فکری کنن بابا گندش در اوردن چند وقت این مخابرات
اونایی که طرح کلاه برداری یکسانه اینا رو گرفتن میتونن تخلیه کنن؟ یا پول یه سالو میگیرن؟
نه تنها پولی بهت نمیدن تازه باید یه چیزی دستی بهشون بدی
از آقا امین بپرس که پیش از این 50 تومن سلفیده بود![]()
اما من خیلی خر شدم خط گذرگاهم رو تخلیه کردم، تا آخر روزگی با همین آشغالی سر میکنم درست شد که شد نشد میرم داد و بیداد میکنم بعدش تخلیه و آخرش گذرگاه![]()
طبق قرارداد نصف مبلغ باقیمانده به عنوان جریمه را پس نمی دن.
دوستان اینجا کسی 512 نامحدود نداره؟ سرعتش چنده؟
دوستان تا رسیدنه ...... به پاستور صبر پیشه کنن ، اگر تغییری نکرد ، خودم نفر اول میرم تخلیه میکنم
پی نوشت :
یادش بخیر چه دورانی بود :
![]()
jaleb bood
![]()
یعنی یه سایت ساده میخوان طراحی کنن جون میکنن الان 6 روز از مرداد رفته این ترافیک استفاده شدش صفر نشده که از نو شروع شه همشو رو هم میندازه عجب بابا
من که این دوسه روز درست نشه تخلیه کردم
بی شرف یه ماهه قطعه
ممنون
درنهایت درست شد.زنگ زدم 2020 درستش کردن
مشکلی که ppoe داره اینه که برای تغییر آی پی با مودم را خاموش و روشن بکنی.حالا شاید راه حل دیگه ای هم داشته باشه
یه مشکل دیگه هم اینه که مثل bridge نمیتونی propertis کانکشن را بگیری نگاه کنی هر چند الان NetWorx را نصب کردم
وصل که کرد فکر میکردم مثل حالت bridge باید آیکون اون دوتا کامپیوتر بیاد کنار نوار وظیفه،و فکر میکردم وصل نیست.بعد گفتش اینجوری نیست و اینا...
تا مرورگر را باز کردم دیدم میتونم صفحه باز بشه.
الان یه پی سی با usb و اون یکی با lan از پشت خود مودم همزمان وصله.
میخواستم برم آسیا تک بگیرم گفتش 15000 تومن برای رانژه میگیره
برای 6گیگ-256- شبانه رایگان-19400 میگرفت،گفتش سرعتش در روز تا 230 کیلوبایت میره ولی شبانه عادی میشه!و منم منصرف شدم
ترافیکم را هم الان به 512 -4 گیگ-15500-تغییردادم.الان هم سرعت 40 تا 70 هست حالا باید دید شبانش چطوره!!
هرچند گفتش تا چند روزه دیگه درست میشه.حالا دیگه خدا میدونه!!!
Last edited by javan01; 28-07-2013 at 23:05.
بچه ها الآن وضعیت کدوم شرکت خوبه ازش سرویس بگیرم ..... یه راهنمایی کنید ممنون میشم ، این مخابرات مثل این که قصد درست شدن نداره... سرعتای مخابرات هیچ فرقی نکرده..
نمیدونم چند نفر از بچه های اینجا از شرکتی به جز مخابرات سرویس میگیرن ولی اونایی که مخابرات ندارن یه نمونه از سرعتشون بزارن ببینیم از کجا سرویس بگیریم خوبه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)