تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 1049 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این RS33 که مشخصاتش تو سایت pioneer نبود !!
    رویو ازش اومده ؟؟ از کجا بخونیم؟؟
    احتمالا شما سایت آمریکای پایونیر رو دیدی که خوب قاعدتا نمی تونی اونجا پیداش کنی شما باید به سایت مالزی پایونیر سر بزنی ... در هر حال من برایت لینکشو می گذارم :

نقدی هم در حال حاضر از این مدل منتشر نشده حداقل در سایت های معتبر رویت نشده به قول خارجی ها می تونی Google it کنی! تا هر وقت منتشر شد مطلع بشی.

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستاني كه تشريف مي برند جمهوري پاساژ شركا لطف كنند شماره تلفن اون فروشگاه سمت راستي !! رو بگيرند
    (من 2 هفته هست گير همين موردم )

با تشكر
    احتمالاً فروشگاه ارمغان
    66709588
    66718588

4. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

می تونی یک rs33 پایونیر بدون پلیر بر داری منتها بجای پلیرش یک بلوری پلیر برداری فکر کنم حول و هوش 900 تومان برات در بیاد
    یا فقط خود اسپیکر و آمپلی شو برداری و یک بلوری پلیر ارزون تر از برند هایی مثل ال جی و یا ساوسونگ بخری
    کلا فعلا خرید اینجور پخش کنند بعلت داشتن قیمت بالا و نبودن دیسک های بلوری و قیمت بالای آنها نیز پیشنهاد نمی شود
    حالا نظر با خودتونه
    ممنون
    فقط خودش پلیر نداره 3 بعدی ساپورت کنه ؟! فکر کنم قبلا گفتین ساپورت میکنه!

ویرایش:
    گویا ساپورت میکنه! قیمتش با همه ی دمو دستگاهش چه قدره؟!
    Last edited by pandora tomorro; 20-11-2010 at 23:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

alirafaat جان اقلا یه آدرس دقیق تر بده شرکا سمت راستش از این اولش تا اون تهش همش مغازست آخه ! شما دقیق تر بگو کدومو میخوای هرکدوم از بچه ها که رفتن اونجا برات شمارشو میگیرند . راستش یک دوستی بود که از من شماره پایونییر رو خواسته بود اسمشونو یادم نمیاد متاسفانه ! شمارشو پیدا کردم براتون پ خ بدید من براتون بفرستم

سلام

اوني كه شماره پايونير رو خواسته بود هم من بودم عزيز

والا من شركا نرفتم يكي از دوستان تو همين تاپيك گفته بود (( الان فقط دو فروشگاه بزرگ باقي مونده فروشگاه سمت راست كه انكيو و جامو 606 داره و سمت چپ كه بيشتر پايونير كار مي كنه )) --نقل به مضمون --

شماره اون سمت چپي رو گير اوردم جواب درست و حسابي نداد ( بهش گفتم شماره و يا حداقل اسم فروشگاه صوتي تصويري روبه رو رو بگو !! يه جوري دو دره كرد و جواب نداد )

حالا دوست خوبمون اقا پژمان شماره دادند انشالله خودش باشه

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

ممنون
    فقط خودش پلیر نداره 3 بعدی ساپورت کنه ؟! فکر کنم قبلا گفتین ساپورت میکنه!

ویرایش:
    گویا ساپورت میکنه! قیمتش با همه ی دمو دستگاهش چه قدره؟!
    نه پلیرش ساپورت نمی کنه آمپلی فایرش ساپورت میکنه
    کلا سه بعدی رو پلیر های بلوری با پهنای باند فوق العاده بالا ساپورت می کنند که ورژن خوجی hdmi 1.4 هست

با پلیر خودش 680

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب شما همین لینکی که صفحه ی قبل دوستمون داد رو ببینین...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا زده که
    HDMI (V1.4a with 3D)

- With Pioneer's new A/V receivers featuring HDMI ver. 1.4a with 3D technology, you can enjoy the latest 3D video content.
    - All you need is a 3D compatible Blu-ray Disc player and 3D compatible display. The A/V receivers also support Deep Colour and x.v Colour for vibrant, lifelike colours with smooth gradation transitions.

فکر کنم ساپورت میکنه ها ! درست میگم؟!
    راستی تو همین لینک زده
    VSX-520 – Multi-Channel AV Receiver یعنی رسیورم هست ؟! ----- HD ?!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب شما همین لینکی که صفحه ی قبل دوستمون داد رو ببینین...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا زده که
    HDMI (V1.4a with 3D)

- With Pioneer's new A/V receivers featuring HDMI ver. 1.4a with 3D technology, you can enjoy the latest 3D video content.
    - All you need is a 3D compatible Blu-ray Disc player and 3D compatible display. The A/V receivers also support Deep Colour and x.v Colour for vibrant, lifelike colours with smooth gradation transitions.

فکر کنم ساپورت میکنه ها ! درست میگم؟!
    راستی تو همین لینک زده
    VSX-520 – Multi-Channel AV Receiver یعنی رسیورم هست ؟! ----- HD ?!

این ----- با اون ----- فرق میکنه . اینجا منظور از A/V Reciever یعنی دریافت کننده صدا و تصویر . و ----- یا همون آمپلی فایرش قابلیت 3D و ساپورت HDMI 1.4 رو داره . یعنی شما میتونی مثلا یک بلوری پلیر 3D بخری و وصل کنی به این آمپ و از آمپ وصل کنی به یک تلویزیون که اونم قابلیت 3D رو داشته باشه . تو همین توضیحات انگلیسی هم که شما گذاشتی نوشته که تنها چیزی که شما احتیاج دارید یک بلوری پلیر 3D و تلویزیون 3D هستش (قسمت قرمز رنگ)

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

سلام

اوني كه شماره پايونير رو خواسته بود هم من بودم عزيز

والا من شركا نرفتم يكي از دوستان تو همين تاپيك گفته بود (( الان فقط دو فروشگاه بزرگ باقي مونده فروشگاه سمت راست كه انكيو و جامو 606 داره و سمت چپ كه بيشتر پايونير كار مي كنه )) --نقل به مضمون --

شماره اون سمت چپي رو گير اوردم جواب درست و حسابي نداد ( بهش گفتم شماره و يا حداقل اسم فروشگاه صوتي تصويري روبه رو رو بگو !! يه جوري دو دره كرد و جواب نداد )

حالا دوست خوبمون اقا پژمان شماره دادند انشالله خودش باشه

با تشكر
    دوست عزیز شماره رو براتون پ خ کردم .

10. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

----T Echolink EL290 چطوره؟
    قیمت حدود 70

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درسته! من اون کلمه ی پلیر بعد دیسک رو ندیدم فکر کردم منظورش اینه دیسک بلوری داشته باشین!
    ممنون
    ولی فکر کنم مدل های دیگه ی پایونیر سه بعدی ساپورت کنه همین چند صفحه پیش فکر کنم دوستان گفتن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض خرید سینمای خانگی jvc

سلام
    من قصد خرید سیستم سینمای خانگی با اسپیکر 5.1 در حدود350 تومن را دارم پس از گشتن بین مارکهای مختلف چشم به یک مدل JVC TH - G41 خورد
    یکی از دلایل انتخاب من داشتن ورودی hdmi دراین مدل بود بخاطر اینکه من یک xbox با با خروجی hdmi و optical و یک ریسیور hd با خروجی hdmi و optical دارم برای همین می خو ام یکی از ورودی صدا با optical ویکی دیگر رو با hdmi بدم تا از صدای دالبی دستگاه استفاده کنم می خواستم ببینم این مدل که معرفی کردم خوبه یا مدل های بهتری دیگی هم هست (اگه مدلی که دو ورودی optical
    داشته باشه با اسپیکر 5.1 چه بهتر) ؟ خیلی از کمک شما دوستان ارجمند به من در این زمینه خوشحال میشوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •