تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 323 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 سال 2011 میلادی مبارک

سلام.
    نمیتونی مستقیم گوشی رو بفرستی دفتر دبی؟.
    راسی وقتی میفرستی تهران به کدام یک از شعبه ها میفرستی؟.
    با سلام و تشکر از شما برای پاسخ به سوال من

و الان میگه دفتر دبی و تهران هم می تونیم گوشی خودت رو قابش رو عوض کنیم بفرستیم و هم می تونیم یک گوشی آک ولی بدون کارتن که از دبی واسط فرستادن رو بهت بدیم ولی کارتن نداره ولی دارای گارانتی هست و نامه از دبی ولی فکر کنم دیگه قابل فروش نباشه و ولی گوشی خودم اسپیکرهای غیر اصلی روش نصب شده و صداش افتضاح شده و کلید قفل و پاورش شکسته شده و تعمیری هست متآسفانه گاهی داغ میکرد شدید که میگزاشتمش تو یخچال خنک بشه و روی بردش هم دفتر تهران کار کرده بود و باطریش هم عوض شده بود با این وضع به نظرتون بهتر نیست گوشی آک بگیرم ولی بدون کارتن و کارتن گوشی خرابم رو دارم
    در هر صورت گوشی اگه قصد فروش داشته باشم بالای 100 هزار نمیره چون قیمتش بزودی کم میشه تو بازار و افت قیمت زیاد داره و اگه مال خودم رفع اشکال بشه درسته کارتن داره و سریالش با کارتن هم خونی داره ولی تعمیری هست و قیمتش بالای 100 نیست و اگه آک بگیرم از دفتر تهران درسته کارتن قبلی هست اما سریالش با کارتن هم خونی نداره و فکر میکنند دزدی هست و فروش نمیره با اینکه نامه از دفتر دبی همراه داره کسی قبول نمیکنه در هر دو صورت ضرره پس آک بگیرم بهتر نیست ؟
    Last edited by t2download; 28-12-2010 at 20:00. دليل: افزودن متن

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

و الان میگه دفتر دبی و تهران هم می تونیم گوشی خودت رو قابش رو عوض کنیم بفرستیم و هم می تونیم یک گوشی آک ولی بدون کارتن که از دبی واسط فرستادن رو بهت بدیم ولی کارتن نداره ولی دارای گارانتی هست و نامه از دبی ولی فکر کنم دیگه قابل فروش نباشه و ولی گوشی خودم اسپیکرهای غیر اصلی روش نصب شده و صداش افتضاح شده و کلید قفل و پاورش شکسته شده و تعمیری هست متآسفانه گاهی داغ میکرد شدید که میگزاشتمش تو یخچال خنک بشه و روی بردش هم دفتر تهران کار کرده بود و باطریش هم عوض شده بود با این وضع به نظرتون بهتر نیست گوشی آک بگیرم ولی بدون کارتن و کارتن گوشی خرابم رو دارم
    در هر صورت گوشی اگه قصد فروش داشته باشم بالای 100 هزار نمیره چون قیمتش بزودی کم میشه تو بازار و افت قیمت زیاد داره و اگه مال خودم رفع اشکال بشه درسته کارتن داره و سریالش با کارتن هم خونی داره ولی تعمیری هست و قیمتش بالای 100 نیست و اگه آک بگیرم از دفتر تهران درسته کارتن قبلی هست اما سریالش با کارتن هم خونی نداره و فکر میکنند دزدی هست و فروش نمیره با اینکه نامه از دفتر دبی همراه داره کسی قبول نمیکنه در هر دو صورت ضرره پس آک بگیرم بهتر نیست ؟
    سلام
    ببین دوست عزیز شما گوشیه نورو بگیر!
    اگرم یروز خیلی نیاز شد بفروشیش مشتونی یه لیبل با سریال گوشی جدید چاپ کنی و بزنی جایه برچسب قبلی رو کارتنی که داری!
    جاهایی هم که لیبل چاپ کنن پیدا میشه!
    در ضمن همونیم که به اسم آک میخوان بهت بدن احتمالا دروغی بیش نیست! تعمیری چیزی هست که نو شده! در هر صورت بهتر از ماله خودته!

3. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام نو رو بگیر بهتر به هر حال دیگه این گوشی دیگه گوشی نمیشه.
    ولی یک چیزی یک شماره بت میدم این نمایندگی جمهوری نوکیاست. شخصی اونجاست به نام علی رضا نمی دونم من رو یادش بیاد یا نه ولی با اون مشورت کن اگر خاسی بگو من رو از طرف علی قاضی هستم همونی که x6 رو فلش کردی و قرار بود باش ساز بزنی و خودشم 3 تار میزد و نظم آباد زندگی میکنه.
    من دفع قبل که پیشش رفتم سر حرف رو بازکردم وباش دوست شدم ولی نمی دونم من رو یادش میاد یا نه.(انسان ها زود فراموش میکنند)ازش راهنمای بخواه بالاخره اون از ما بیشتر میتونه کمکت کنه. شماره 02166729846
    مارو بی خبرنزار موفق باشی.

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

دوباره بعد از 20 روز سلام.
    یک سوال داشتم : من وقتی برای کانتکم عکس میگذارم وبعد اسم و یا محل عکس رو عوض می کنم عکس کوچک میشه!!!. آیا راهی داره که عکس داخل خود کانتک سیو بشه مثل 5220 و یا 6300 ویا 5310 که عکس داخل کنتکش سیو میشه و با عوض کردن نام عکس و یا محل آن کوچک نمی شه.

راسی کسی جواب این سوالم رو نمیدونه؟؟؟؟؟؟.

5. این کاربر از ali_hitler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در مورد جواب سوالی که دوستمون آقای هیتلر در مورد تفویذ تصاویر برای لیست دفتر تلن فرمودند باید عرض کنم که بنده طریقی رو پیشنهاد می دم که اینجوری نباشه
    شما از طریق وصل کردن گوشین به کامیوتر و نرم ازفا رOVI SUITE می تونی این مشکل رو توسط سویت حل کنی به طوری که توسط نرم ازفار و عکسهای موجود تو کامپیوترت برای هر نفر عکسی رو انتخاب کن و لیستت رو آپ دیت کن دیگه به عکسهای تو گوشیت هم کاری نخواهی داشت

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها وقتی این قست بالا سمت چپ گوشی ( هم تاج و هم بخش میکروفون و دوربین دوم ) فشار می دم یه ذره میره تو . مثل اینکه پشتش خالیه . مال شما هم اینجوره ؟
    در ضمن این قیمت برای این ضد خش ارزشش رو داره ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه m_mab2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به تمام دوستان پی سی وردی
    جی پی اس گوشی من قاط زده
    تو یه محدوده ای همش یک جا رو نشون میده(اون نقطه قرمزه میگم)
    در کل در تمام این سطح شهر فقط 4 نقطه نشون میده
    فکر کنم از وقتی که فریم ورشو آپدیت کردم(به نسخه 30.0....)اینجوری شد
    مشکل از برنامه OVI یا گوشی؟تا چند روز پیش خیلی خوب کار میکرد

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 سال 2011 میلادی مبارک

بچه ها وقتی این قست بالا سمت چپ گوشی ( هم تاج و هم بخش میکروفون و دوربین دوم ) فشار می دم یه ذره میره تو . مثل اینکه پشتش خالیه . مال شما هم اینجوره ؟
    کد:
    بله دوست عزیز میره تو گود نمیره یکم طراحیش مشکل داره اون قسمت کیپ نمیشه و اون لبه برجسته میمونه و واسه همینه فشار میدی میره سر جای خودش تو و باز میاد بیرون بله نرماله عزیزم نگران نباش
    متآسفانه خیلی حساس و ظریفه گوشی

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

سلام به تمام دوستان پی سی وردی
    جی پی اس گوشی من قاط زده
    تو یه محدوده ای همش یک جا رو نشون میده(اون نقطه قرمزه میگم)
    در کل در تمام این سطح شهر فقط 4 نقطه نشون میده
    فکر کنم از وقتی که فریم ورشو آپدیت کردم(به نسخه 30.0....)اینجوری شد
    مشکل از برنامه OVI یا گوشی؟تا چند روز پیش خیلی خوب کار میکرد
    با سلام منظورت اینه مثلآ توی ماشینی فقط جاده رو نشون میده که نقطه قرمز شما هستید رو دوست من نقشه شهر خودتون رو توش نصب کن .موفق باشید .

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام
    بازی و نرم افزار به درد بخور رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ دنبال بازی angri birds میگردم

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    سلام نه برای من این طوری نیست.
    خیلی گرونه.
    Last edited by ali_hitler; 29-12-2010 at 23:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کد:
    با این شدت و حدتی که فرمودی هم نیست ولی یه ذره لقی داره یه اپسیلون. کلا گوشی یکدستی نیست قاب پشتشم لق داره. قاب فلزی لبه های ال سی دی هم یه جوری شل و ولند! نوکیا دیگه گندشو بالا آورده. ان8 هم تحفه ای نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •