امروز زنگ زدم استادم اب پاکی رو ریخت رو دستم: (
البته دانشگاه ازاد
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
امروز زنگ زدم استادم اب پاکی رو ریخت رو دستم: (
البته دانشگاه ازاد
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن![]()
ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن![]()
۱۲ نمره نمیتونن بهت بدن!! باید خیلی رو مخشون کار کنی!! ما دیدیم که رفیقمون سفید تحویل داده و پاس شده، ولی هم مانتوش خیلی کوتاه بوده، هم بوم نقاشیش ببخشید صورتش خیلی .... اوممممممدوستان من تا الان 3 تا امتحان دادم 3تاشونم تقریبا سفید برگه هامو تحویل دادم(ریاضی و فیزیک) به نظرتون اگه شماره ای چیزی از استادا گیر بیارم بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟
خلاصه خوشکل بود! و هم اینکه شمارهی استاد رو گرفت که باش کلاس خصوص برداره.... جلوی ما هم نشسته بود هرچی بهش گفتیم زنیکهی خر! دارم برات میخونم بنویس دیگه ننوشت که ننوشت! اخرش جفتمون ۱۲ شدیم اون امتحان رو....
خلاصه اینکه افتادی! به فکر اعتراض و اینا باش!![]()
سلام
سه سوال مهم داشتم
1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
هم بره دانشگاه ، کدوم دانشگاه پذيرش ميکنه؟
2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدین
نداریم چنین رشتهای لااقل برا کاردانی....1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
ولی بله میتونه و مشکلی نیست!
بله میشه....2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
دوست عزیز، یه مهندس تو روستای ما هست که یه علمی کاربردی زده.... بعد ماه پیش تعطیلش کردن چون بدون استثنا دانشجوهاش ۲۰ میگرفتن!!!!!3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟
خلاصه اینکه دانشگاه داره تا دانشگاه..... اینو باید تحقیق کنین.....
بعدشم با کاردانی میخواید بورس بگیرید؟! ملت از دانشگاههای شاخی مثل شریف برا رشتههای شاخی مثل برق! برا سطح شاخی مثل ارشد با هزار بدبختی بورس میگیرن.... اونوقت از علمی کاربردی، برای کارشناسی، اونم برای بورس گرفتن از رشته ی نرمافزار از ایران، کمی دست نیافتنیه...
رشتهی نرم افزار زیاد تحویل گرفته نمیشه از طرف اون کشورا...
----------------------------
دوستان من حساب کردم شهریهی حدودی برای دانشگاهم میشه حدود ۵۰۰-۶۰۰!
میشه دوستان کمی از خروجی داده پردازی برام بگن که چی بدست میارم؟!! مثلا معمولا افرادی که اونجا درس خوندن چیکاره شدن؟! کارهای شدن؟! کس خاصی هست که اونجا درس خونده باشه و الان تو این مملکت کارهای باشه؟!
من از ایلام باید پاشم برم تهران هزینهی خونه گرفتن و..... میشه ماهی ۴۰۰-۵۰۰ برام تقریبا!!(حالا اصلا میشه با ماهی ۴۰۰-۵۰۰ تا اونجا زندگی کرد؟! چون بیشتر از این نمیتونم واقعا.... تازه اگر همین رو هم بتونم....
ایا اونجا این امکان برام فراهم هست که بتونم کار بکنم؟! یه کار سبک مثلا کنار دست یه تاپیستی چیزی بشینم مقاله اینا ترجمه کنم و از این حرفا؟ یا برنامه نویسی ساده و اینا گیر بیارم که فرصت کنم درس هم بخونم و اینا.....؟
اوضاع چطوریه الان تهران؟!چون الان تو شهر کوچولو موچولوی خودم زندگی خیلی سخته واقعا! چه برسه به ....
Last edited by senaps; 23-01-2013 at 22:57.
با توجه به خرج بالای زندگی در تهران ، به نظر من همون پول اجاره خونه و خورد و خوراک و غیره رو بزار روی پول شهریت برو دانشگاه آزاد شهر خودتون که الان بدون کنکور هم شده.
اگه دولتی بود یه چیزی ولی با این وضع و اوضاع قیمتها اونم توی پایتخت!! به نظرم نمیصرفه.
کسی جواب این سوال من رو نمیدونه ؟
سلام
سه سوال مهم داشتم
1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدین
ممنون میشم اگر پست های بعد از پست خودتون رو بخونین.... چون بهشون پاسخ دادم!ممنون میشم اگه جواب من رو بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)