تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 432 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

امروز زنگ زدم استادم اب پاکی رو ریخت رو دستم: (
    البته دانشگاه ازاد

Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه این فرق داره
    من که دانشگامون پرسیدم گفتن بعد از امتحان بیا(امتحان نده) تا حذف اموزشی کنیم
    ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه این فرق داره
    من که دانشگامون پرسیدم گفتن بعد از امتحان بیا(امتحان نده) تا حذف اموزشی کنیم
    ممنون.برم آموزش ببینم چی میگن

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من تا الان 3 تا امتحان دادم 3تاشونم تقریبا سفید برگه هامو تحویل دادم (ریاضی و فیزیک) به نظرتون اگه شماره ای چیزی از استادا گیر بیارم بهشون زنگ بزنم تاثیری داره؟
    ۱۲ نمره نمی‌تونن بهت بدن!! باید خیلی رو مخشون کار کنی!! ما دیدیم که رفیقمون سفید تحویل داده و پاس شده، ولی هم مانتوش خیلی کوتاه بوده، هم بوم نقاشیش ببخشید صورتش خیلی .... اومممممم خلاصه خوشکل بود! و هم اینکه شماره‌ی استاد رو گرفت که باش کلاس خصوص برداره.... جلوی ما هم نشسته بود هرچی بهش گفتیم زنیکه‌ی خر! دارم برات میخونم بنویس دیگه ننوشت که ننوشت! اخرش جفتمون ۱۲ شدیم اون امتحان رو....

خلاصه اینکه افتادی! به فکر اعتراض و اینا باش!‌

5. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    سه سوال مهم داشتم

1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
    هم بره دانشگاه ، کدوم دانشگاه پذيرش ميکنه؟

2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري

3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟

ممنون میشم اگه جواب من رو بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
    نداریم چنین رشته‌ای لااقل برا کاردانی....

ولی بله میتونه و مشکلی نیست!

2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
    بله میشه....

دوست عزیز، یه مهندس تو روستای ما هست که یه علمی کاربردی زده.... بعد ماه پیش تعطیلش کردن چون بدون استثنا دانشجو‌هاش ۲۰ میگرفتن!!!!!
    خلاصه اینکه دانشگاه داره تا دانشگاه..... اینو باید تحقیق کنین.....
    بعدشم با کاردانی میخواید بورس بگیرید؟! ملت از دانشگاه‌های شاخی مثل شریف برا رشته‌های شاخی مثل برق! برا سطح شاخی مثل ارشد با هزار بدبختی بورس میگیرن.... اونوقت از علمی کاربردی، برای کارشناسی، اونم برای بورس گرفتن از رشته ی نرم‌افزار از ایران، کمی دست نیافتنیه...
    رشته‌ی نرم افزار زیاد تحویل گرفته نمیشه از طرف اون کشورا...

----------------------------
    دوستان من حساب کردم شهریه‌ی حدودی برای دانشگاهم میشه حدود ۵۰۰-۶۰۰!

میشه دوستان کمی از خروجی داده پردازی برام بگن که چی بدست میارم؟!! مثلا معمولا افرادی که اونجا درس خوندن چیکاره شدن؟! کاره‌ای شدن؟! کس خاصی هست که اونجا درس خونده باشه و الان تو این مملکت کاره‌ای باشه؟!

من از ایلام باید پاشم برم تهران هزینه‌ی خونه گرفتن و..... میشه ماهی ۴۰۰-۵۰۰ برام تقریبا!!‌ (حالا اصلا میشه با ماهی ۴۰۰-۵۰۰ تا اونجا زندگی کرد؟! چون بیشتر از این نمی‌تونم واقعا.... تازه اگر همین رو هم بتونم....

ایا اونجا این امکان برام فراهم هست که بتونم کار بکنم؟! یه کار سبک مثلا کنار دست یه تاپیستی چیزی بشینم مقاله‌ اینا ترجمه کنم و از این حرفا؟ یا برنامه نویسی ساده و اینا گیر بیارم که فرصت کنم درس هم بخونم و اینا.....؟

اوضاع چطوریه الان تهران؟!‌چون الان تو شهر کوچولو موچولوی خودم زندگی خیلی سخته واقعا! چه برسه به ....
    Last edited by senaps; 23-01-2013 at 22:57.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با توجه به خرج بالای زندگی در تهران ، به نظر من همون پول اجاره خونه و خورد و خوراک و غیره رو بزار روی پول شهریت برو دانشگاه آزاد شهر خودتون که الان بدون کنکور هم شده.
    اگه دولتی بود یه چیزی ولی با این وضع و اوضاع قیمتها اونم توی پایتخت!! به نظرم نمیصرفه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

2. 3. بازهم برای آزمون تخصصی زده :[مطابق جدول 3 . این آزمون به عنوان یک درس با ضریب 10 ]؟ یعنی چی ؟ ( مثلا من که میخوام حسابداری شرکت کنم و مواد آزمون (حسابداری صنعتی - اصول حسابداری - حسابرسی- علم اقتصاد ) هست فقط یکی از این درس ها رو باید جواب بدم ؟
    .
    کسی جواب این سوال من رو نمیدونه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    سه سوال مهم داشتم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون میشم اگر پست های بعد از پست خودتون رو بخونین.... چون بهشون پاسخ دادم!‌

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •