تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 416 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

رفتار سونی و مایکروسافت به کنار،یه چیزی تویه دنیا حکمرانی میکنه و اونم تجربه است و چیز مهمتر از اون استفاده درست از تجربه است...................
    مایکروسافت تجربه زیادی تویه شبکه داره به همین دلیل قدرتمند تره ولی سونی از تجربه هاش بد استفاده کرد و نتونست اونطور که باید و شاید تویه این نسل خوب عمل کنه بر عکس نسل قبلی...............
    منم به خاطر هیمن قسمتی که بالا Bold کردم میگم که سیاست سونی در مورد بازیهای انحصاری غلطه............
    انتخاب های سونی غلطه..............
    احسنت و افرین دوست من........ .

واقعا پیدا کردن آدمی مثه شما واسه بحث خیلی سخته گیر نمیادبنده هم منظورم همین که 100 تا پست دادم تا دوستان بفهمن....... .
    سونی خیلی خیلی بهتر میتونس از این نسل استفاده کنه..مخصوصا با اون همه سابقه و طرفدار بیشتر فروشش اصولا باید تضمین میبود که خب نشد....... .

+

soniax جان تا حدودی قبول دارم حرفاتو.....
    ولی بازم psn plus معادل کارت گلد نیس و یه جورایی بین گلد و پوینت هس در نتیجه نمیدونم چقدر سود داره واسه سونی...اگه سونی درامدشو اعلام می کرد از فروش این کارتا میشد فهمید که این استفاده های psn چقدر واسش سود داره و به اندازه انجام همه بازیها با کارت گلد هس یا نه
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 13-08-2011 at 19:08.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من این ps3 که مدل 160 هست و کلا 1 هفته هست کار کرده با 10 تا بازی بدم 420 خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام من یه ps3 دارم و دارم با تلوزیون معمولی بازی میکنم میخواستم بگم اگه برم یه مانیتور full hd بگیرم با HDMI بازی کنم تو گرافیک بازی ها چقدر تاثیر داره؟ اصلا میارزه من حدود 400 تومن خرج کنم برای اینکه فول اچدی بازی کنم؟؟؟
    اگه اره چه مانیتوری بگیرم فقط برای بازی میخوام با بودجه 400 تا 450؟؟؟ راستی تی وی فول اچ دی چطوره؟؟
    تورو خدا کمک کنین اونقدر گرافیک فرق میکنه که بخوام 450 خرج کنم؟؟؟
    سلام

نه خیلی تفاوتی نداره!!

چون بازی هاش FULL HD نیستن اکثرشون 720p هستن.

من این ps3 که مدل 160 هست و کلا 1 هفته هست کار کرده با 10 تا بازی بدم 420 خوبه؟
    بله قیمتش خوبه!

یعنی بیشتر ازین بعیده کسی برداره!
    Last edited by shab_2008; 13-08-2011 at 21:02.

5. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

انقد دوست دارم یکی بیاد بگه شما از گیم و دنیای بازی هیچی نمیدونی
    یاد خاطرات خوبم میوفتم در کل اونایی که من و میشناسن و با من رابطه داشتن تایید میکنن که من هیچ وقت طرفدار و فن هیچ کنسول و هیچ بازی نبودم و سعی کردم حتی الامکان طرف حق رو بگیرم..............
    فکر نمیکنم حداقل تویه این ایران ما کسی کنسولی رو به خاطر یه ستاره بخره.............
    منم دوست دارم چون یه ساعتی بهش می خندم
    شما ظاهرا اصلا توی ایران نیستی
    بیا اصفهان
    معروفترین خیابونش چهارباغ هست(به اضافه 2 خیابون موازی شیخ صدوق و حکیم نظامی) من چندتا گیم نت و سیتی گیم می برمت چند ده نفر که سالهاست پلی دارن کلن گیم نتشون هستن نشونت میدم باهاشون کل کنسول بزار
    اکثرا به انحصاری ها پلی مانور میدن درضمن اگه ازشون بپرسی می خوای پلی 3 بخری مهم ترین برتریش نسبت به ایکس باکس چیه که مدنظر بگیری همه بهت می گن بازی انحصاری
    Last edited by ehsan_; 13-08-2011 at 21:13.

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یه ایکس باکس ارکید بسیار تمیز و تک برگ سند هست ...ساختش هم 10/2009 هست و جاسپره ... جدیدترین داشبورد و فیرم ور هم واسش ریخته شده .. مال دوستمه

به همراه دسته اضافی اصلی + 15 بازی + کابل اچ دی ام ای + کابل مانیتور به همراه لوازم خودش و جعبه بسیار تمیزش

چند میرزه بخرم ؟ یعنی از چه قیمت تا چه قیمتی خوبه اینا رو همه با هم بگیرم ؟
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟! مردیم تو کف

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده ؟! مردیم تو کف
    والا یه چیزی بین 350 تا 360 میشه گفت قیمت داره!

9. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام یه ایکس باکس ارکید بسیار تمیز و تک برگ سند هست ...ساختش هم 10/2009 هست و جاسپره ... جدیدترین داشبورد و فیرم ور هم واسش ریخته شده .. مال دوستمه

به همراه دسته اضافی اصلی + 15 بازی + کابل اچ دی ام ای + کابل مانیتور به همراه لوازم خودش و جعبه بسیار تمیزش

چند میرزه بخرم ؟ یعنی از چه قیمت تا چه قیمتی خوبه اینا رو همه با هم بگیرم ؟
    سلام
    من یه ارکید جاسپر 2009/8 تک برگ سند زاپاس نخورده و کف افتاب نخورده با یه دسته و 5 تا بازی بدون داشبورد جدید و فیرم ور جدید
    گرفتم 300

حالا خود دانی اگه مثل من تو کف باشی حالا 20 - 30 تومن گرونتر هم مشکلی نیست فقط سعی کن تمیز باشه

11. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

soniax جان تا حدودی قبول دارم حرفاتو.....
    ولی بازم psn plus معادل کارت گلد نیس و یه جورایی بین گلد و پوینت هس در نتیجه نمیدونم چقدر سود داره واسه سونی...اگه سونی درامدشو اعلام می کرد از فروش این کارتا میشد فهمید که این استفاده های psn چقدر واسش سود داره و به اندازه انجام همه بازیها با کارت گلد هس یا نه
    .
    .
    .
    میلاد هستم .
    آره مثل هم نیستند و درآمد های هم رو هم ندارند و اصولا PSN انگشت کوچیکه ی Live هم نمیشه ، این رو من هم قبول دارم .

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

وقتی رایگان باشه کیفیت شبکه و امنیتش پائینه و این خیلی عادیه چون درآمد خاصی نداره که کمپانی بیاد برای شبکه مجانی پول خرج کنه ولی از اون ور xbl چون پولی هست سرور های بسیار قوی ای داره و واقعا آدم تفاوت رو حس میکنه

کلا هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری : دی
    آره خب از این جهت بررسی کنی xbl بهتره .

یه قیمت کلی از همه ی انواع کنسول های خانگی میدید ؟

PS3
    Xbox 360 slim

داره خودمونی میشه moozmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من براي يكي از آشنايان ميخواستم يه ايكس باكس بگيرم
    يه سري مطلب خوندم در مورد كپي خور كردن ايكس باكس اسليم و پريدنش بعد از آپديت و اينجور مسايل
    الان خواستم بدونم كدوم مدل ايكس باكس، بدون دردسر كپي خور ميشه؟ و حدودا چه قيمتيه؟ هنوزم بحث مادربورد جاسپر يا فالكون مطرحه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين

خودم ٢ سال پيش يه الايت گرفتم حدود ٣٥٠ تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •