میاری ارمین جان من هر وقت یاد این میوفتم که پارسال ریاضی منفی زدم فیزیک شیمی هم 20% ترازم 5000 شد کلی به امسال امیدوار میشم![]()
میاری ارمین جان من هر وقت یاد این میوفتم که پارسال ریاضی منفی زدم فیزیک شیمی هم 20% ترازم 5000 شد کلی به امسال امیدوار میشم![]()
دوستان شما از کجا می فهمید چه ترازی واسه فلان رشته لازمه ؟ از کجا درصد ها رو حساب می کنید(کلید های آزمون رو از کجا پیدا کنم؟) تراز رو چجوری حساب می کنید ... ؟؟
اینجا می تونی تراز ها رو ببینی :
کلید ها که فکر نکنم باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبی می گن درصد هاشونو
با توجه به امتحانی که دادیم
از روی درصد های تقریبیمون و با مقایسه با کارنامه های پارسال می گیم ترازمون چی می شه
البته همش حدسه ها
![]()
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان
میخاستم یه سوال بکنم
بنده وضعیتم اینه:
الآن ترم ششم دانشگاه آزاد رشته برق در مقطع کارشناسی هستم
ترم اول معدل حدود 14
در ترم دوم مشروط با معدل 11.94 !!!!!
ترم تابستانه بین ترم دوم و سوم معدل 16
ترم سوم مشروط با معدل 11.67
ترم چهارم و پنجم هم مشروط نشدم
ترم ششم : تا الآن معدلم 10 شده یه نمره مونده بیاد که رو مرزه یا 10 میده یا خدایی ناکرده میندازه که 9 میده (3واحدی)
اگر زبونم لال بیفتم معدلم میره زیر 10
معدل کلم هم بدون احتساب درس 3 واحدی که هنوز نمرش نیومده 12.64 هستش
میخاستم شرایطمو بررسی کنید ببینید چه به سرم میاد؟
الآن تو وضعیت تحصیلیم زده 2 ترم مشروطی متناوب میخام بدونم اگر خدایی ناکرده معدل این ترمم تک بشه مشروط علمی حساب میشه؟ این ترم اخراجم میکنند؟ چه بر سرم میارن؟
Last edited by k3mx; 09-07-2010 at 15:16.
دوستان با درصد ها كه صفحه قبل كذاشتم اعلام كنيد تراز تقريبي جند ميشم؟
اره 5500 هستی
چی زده و کجا انتخاب اول>؟
من اي تي برند زدم؛ ؛با درصدهاي صفحه قبل دادم جند درصد احتمال قبولي دارم؟
5600 میخواد
انشالله قبول شی و شما هم شاد شی
شانس هم دخیله
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
6000![]()
دانيال جان معلومه اين كاره اي؛ ؛راستي براي اي تي برند ميدونم سال قبل كه 150 نفر ميخواست 5397 بود ؛ ؛امسال 200 نفر زده؛ ؛با اين وضعيت تغيير در تراز ميشه؟احتمال قبولي من بيشتر ميشه يا كمتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)