خب چرا این سری رو به بازی از ابتدا اضافه نمیکنه ؟نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خب چرا این سری رو به بازی از ابتدا اضافه نمیکنه ؟نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اساتید اگه میشه راهنمایی کنن :
من توی منیجر مود یه مشکل دارم . اغلب بازی ها رو میبرم ولی Team Chemistry از 60 یا 62 بالاتر نمیره در صورتیکه Fan Support و Job Security هردو 99 هستند . تمرین های هفتگی رو هم معمولا برنامه ریزی میکنم .
ولی بازیکن های ذخیره رو همشون رو بازی نمیدم ( تو 3 تا تعویض معمولا تکراری عمل میکنم)
کسی میدونه علت چیه ؟![]()
سلام؛
خوب حتما میخواد در آمد زایی داشته باشه.
سلام؛
تاپیک نسخه Ultimate Team فیفا 10:
از این به بعد اخبار مربوط به این بازی در تاپیک مخصوصش پیگیری می شوند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
این EA هم که حال منو بهم زد با این طمعی که نسبت به پول داره.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً یک توضیحی در مورد این نسخه بده !
کدوم شرکت دنبال پول نیست؟!!این EA هم که حال منو بهم زد با این طمعی که نسبت به پول داره.
یکی از علت های نفرت شرکت ها از PC هم همین DLC ایه. تو PC این DLC ها رو کاربران می سازند و رایگان در اختیار هم قرار می دند، ولی در کنسول DLC ها رو شرکت های بازی سازی می سازند و اغلب هم پولی اند.
منم میدونم که همشون دنبال پول هستند ولی EA دیگه شورشو درآورده !
مظورت از DLC چیه ؟
بالا رفتن اون کمی مشکله ولی سعی کن که از ترکیب شناور در روند مسابقاتت استفاده کنی...زیاد تکراری نزار توی بازی.اساتید اگه میشه راهنمایی کنن :
من توی منیجر مود یه مشکل دارم . اغلب بازی ها رو میبرم ولی Team Chemistry از 60 یا 62 بالاتر نمیره در صورتیکه Fan Support و Job Security هردو 99 هستند . تمرین های هفتگی رو هم معمولا برنامه ریزی میکنم .
ولی بازیکن های ذخیره رو همشون رو بازی نمیدم ( تو 3 تا تعویض معمولا تکراری عمل میکنم)
کسی میدونه علت چیه ؟![]()
یه کاری هم کن قرارداد هاشون رو تمدید کن تا ناراضی نباشن
سلام؛
این نسخه تقریبا یک منیجر مود کامل هست که امسال سال دومشه. تو اون میتونید تیمو به صورت کاملا حرفه ای مدیریت کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)