سلام
در مورد پاناسونيك lcd l42u20 كيفيت تصوير و ساير موارد راهنمايي ميخواستم انتخاب خوبي است؟
لطفا پاسخ دهيد
منتظرم
ممنون
سلام
در مورد پاناسونيك lcd l42u20 كيفيت تصوير و ساير موارد راهنمايي ميخواستم انتخاب خوبي است؟
لطفا پاسخ دهيد
منتظرم
ممنون
سلام.احتمال کاهش قیمت ال ای دی در ماههای آینده با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و صفر وجود دارد؟تا چه حدودی کاهش خواهد داشت؟زمان مناسب برای خرید ال ای دی را بگید؟ممنون میشم
خواهش ميكنم والا من فكر نميكنم شايد g10 بتونه گزينه بعدي باشه در پلاسماها كه ديگه توصيه نميشه با وجود v20 چون ارزش اين اختلاف رو داره واقعاشرمنده که من زیاد سوال تکراری میکنم .. میخوام برم تصویراشو از نزدیک ببینم ... تو این دو هفته خرید بگیرم ...
تو این محدوده قیمت من حدود 1300 من هم پلاسما دیدم هم ال ای دی هم ال سی دی ... حالا میخوام مطمئن بشم بهترین تصویر و کدوم مدل میده بهم ... آیا تو پلاسما گزینه ای هست مثل همین v20 که اینقدر ازش تعریف میشه؟؟؟
بسیار ممنونم از لطفتون ...
-توي اين رنج قيمت توصيه من lcdهست به شما
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
همونطور كه افشين خان فرمودند همين هست اسمش
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
مسلم جان فكر ميكنم در خود تاپيك هاي سايت ماديران بگردين حتما جواب ميگيرين
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
-والا توي برند سوني وسامي كاهش قيمت هاي خوبي داشته در lcd ها و led ها
منتها در اينچ هاي بالاي led هاي سامي هنوز كاهش قيمت نداشته كه احتمال زياد كاهش پيدا ميكنه
-هيچ چيزي معلوم نيست اينجا اشفته بازار![]()
سلام
دوستان بین دو مدل پاناسونیک G10 و X20 نمی تونم تصمیم بگیرم.
G10 ال سی دی هست و 37 اینچ و Full HD اما X20 پلاسما و 42 اینچ و HD قیمت G10 هم اینجا 1.430 و X20 1.050
خودم علاقه خاصی به پلاسما دارم و با توجه به اینکه الان سونی EX 500 هم داریم اما نمی دونم قید Full HD رو بزنم و پلاسما HD رو بگیرم یا نه. اهل فیلم Full HD دیدن و اینا نیستم و کاربرد در حد کانالهای ماهواره است.اینکه G10 از رو مموری AVCHD و... پخش میکنه هم زیاد به کارم نمیاد.
فقط موندم که Full HD رو فدای سایز بزرگتر X20 و پلاسما بودنش بکنم یا نه؟!
ممنون
-چرا سراغ پلاسماي G10 نميرين ؟
راستش توی تنها نمایندگی مشهد همین دو تا مدل رو دیدم و نظرم رو جلب کرد. پلاسمای G10 همین حدود قیمته؟ (نمیتونم بیشتر هزینه کنم اگه نه قطعاً V20 میگرفتم)
سلام دوست عزيز
من هم موقع خريد به اين موضوع فكر كردم كه اهل ديدن فيلم Full HD نيستم و اصلا هم فعلا قصد خريد دستگاه مربوطه را ندارم و با اين تفكر رفتم و پلاسماي پانا HD خريدم ....ولي الان كه لپ تاب رو به TV وصل ميكنم بايد رزوليشن را به پايين ترين حد برسونم تا تصوير از TV پخش بشه و اين خيلي من رو آزار ميده و از خريدم سخت پشيمان هستم...
پس دوستان مد نظر داشته باشند كه رزوليشن بالا منحصرا در ديدن فيلم Full HD كاربرد ندارد ...
Last edited by vafa1353; 06-12-2010 at 00:39.
-حول وحوش 1400 هست قيمتش هم فول وهم neopdp هست
گناه دارم جوابم رو ندادید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)