خبر خوب و غافلگیر کننده ایی بود.تنها نکته ایی که منو نگران کرده اینه که کونامی چند در صد کدها رو در بازی تخصیص داده.چون بعضی ها میگن این همون دموی مربوط به نمایشگاه gc هستش (july code)![]()
خبر خوب و غافلگیر کننده ایی بود.تنها نکته ایی که منو نگران کرده اینه که کونامی چند در صد کدها رو در بازی تخصیص داده.چون بعضی ها میگن این همون دموی مربوط به نمایشگاه gc هستش (july code)![]()
نه یقینا خود کد GC نیست چون توی اون کد فقط تیمهای بارسا , لیورپول , فرانسه و آلمان وجود داشت .
بله حسين جان لطف کردن ولی اگه نگاه کنيد ساعت پست من و حسين يکيه
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من مقایسه PES 2010 با فیفا نکست بود. در اینکه FIFA PC حرفی برای گفتن نداره که شکی نیست![]()
خبر خیلی خیلی غافلگیر کننده ای بود.
حالا حجمش چقده؟
فردا معلوم ميشه
در انتظار دمو....................................
Last edited by alex-sina; 16-09-2009 at 15:03.
خیلی خیلی ممنون حسین جان واقعا سایه شما از این تاپیک کم نشه خیلی ممنون...
راستی نمیدونستم شمام مشهد هستین ؛ من که اینترنتم داغون احتمالا حجم دموشم که بالاست کافینتا دان نمیکنن ؛ خواهشن حسین جان ودوستانی که مشهد هستن اگه جایی پیدا کردن که دموشو بفروشه آدرسشو بگین مام بخریم ...
البته ببخشن به تاپیک ربطی نداشت....
من به احتمال زیاد دانلود میکنم.هر کی که توی مشهده آدرس بده براش میفرستم. یا اینکه یک قرار ملاقات بکس مشهد راه بندازیم شرکت کنیم و تبادل PES رو انجام بدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)