درود و سلام بر دوستان رنواری
آقا دلم واسه همه تنگیده بود
.gif)
از مقداد که اولین رنوار رو گرفت و بعدش من
.gif)
از دارک فیر و گوموش و حسین کچل
.gif)
تا این پسره چی بود !؟
.gif)
آهان پوریا
و اون یارو بسیجیه که باهاش دعوام شد .gif)
ما همون .::Farshad::. بیدیم
.gif)
تغییر کاربری دادم فقط الان
یادش بخیر اون زمونا. ولی خداییش عجب گوشی خوفی بود.
.gif)
راستی نبودم؛ بذار یه داستان بگم اکشن
.gif)
همتون میدونید که من نشستم تم گوشی رو عوض کردم. خداییش تم قشنگی روش نصب کرده بودم. فقط از یه طرف خسته شده بودم و از طرف دیگه هم فهمیدم آپدیت فارسی اومده براش؛ اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه 10g بود فکر کنم.
خلاصه من دیگه تم جدید نداشتم که بنصبم؛ گفتم یه آپدیت بزنم. ما زدیم واسه آپدیت؛ مرحله دانلود که تموم شد، بعدش رفت واسه نصب کردن. لپ تاپ دوستم که باهاش آپدیت میکردم هنگ کرد
.gif)
بدبختی واسه ما جایی شروع شد که این الجی آپدیتور هنگ کرد و نمیشد کاریش کرد. ما هم که دیگه همه کارا رو کرده بودم؛ کاری نمیشد کرد. گوشی رو کشیدم بیرون از یو اس بی
.gif)
چشمتون روز بد نبینه
.gif)
چون نصب آپدیت تا نیمه رفته بود، گوشی رو روشن میکردی روی همون آرم الجی میموند و بالا نمیومد و خاک به سر این نرم افزار اخمخ
.gif)
چون وقتی میزدی واسه آپدیت؛ میگفت که گوشی شما آخرین ورژن رو داره و هیچ کاریش نمیشد کرد
.gif)
پدر سگ آپدیته نصفه نصب شده نه گوشی رو بالا می آورد
.gif)
و از یه طرف میگفت من آخرین ورژن ام
.gif)
نمیشه نصب کنی دیگه
.gif)
خلاصه چشمتون نبینه اینجا رو، چون میدونستم کامتل کاری نمیکنه
.gif)
از طریق همون سایت فارسی الجی بهشون میل زدم [که تازه اونم کلی وقت بعد ج دادند] و دری وری گفته بودند.
رنوار مبارک بریک شده بود
.gif)
شب رو با عصبانیت و ناراحتی همش تو فکر بودم تا آخرش فرداش نت رو زیر و رو کردم و یه جا تونستم یه فریمور 10d پیدا کنم. مال این بلاد کفر خارجکیا بود
.gif)
ولی لامصب خوب رامی بود. منم که کار با الجی ادیتور رو توی نصب تم بلد بودم؛ رفتم رام رو دان کردم با نرم افزاری که خودش واسه نصب کاستوم میخواست؛ بعد شروع کردم به ور رفتن و خداییش خیلی راحت شد این کاستوم رامه رو بنصبم و گوشی عزیزم اومد بالا
.gif)
یه مدت داشتم و باهاش حال میکردم اما چون توی پیامک فارسی مشکل داشتم باهاش، منم دوباره با این الجی آپدیتور بردم به ورژن جدید.
وایی چقدر وراجی کردم
.gif)
اندازه این 2 سال غیبت رو یه جا پست زدم
-----------------------------------------------
پوریا داشتم تاپیک فن آوا رو میخوندم؛ دیدم از اونجا نت داری. من هم اصفهان یه دونه از این نامحدود PG2 اشون (3 ماهه) رو سفارش دادم؛ فقط لامصب این مرکز مخابراتیمون حالا حالا ها رانژه نمیکنه
.gif)
الان آخرین ورژن رام فارسی واسه ایشون تا چند اومده؟ آخه گوشیمو دادم به بابام و خودم یه گلکسی اس خریدم ( خیانت به عخش
.gif)
) . آخرین ورژن رو بگو تا بابام وقتی از عسلویه اومد ( نت منم تا اون موقع وصل میشه) وایسم بنصبم واسش
.gif)
----------------------------------------------
آقا غلط املاییشا به بزرگی خودتون ببخشید. آخه زیاده، حسش نیست برگردم از نو بخونم
.gif)
برای ویژگی های صمعی بصری و راحتی این همه دری وریامو! خوندن هم تا دلتون بخواد شکلک گذاشتم
شاد و پیروز و سربلند باشید
.gif)
در پناه یزدان.