سلام
من میخوام تا چند روز آینده کوکی بخرم البته اگه پاپ تو بازار باشه اونو میخرم.
دوستان کسی میدونه تو مشهد نمایندگی ال جی کجاست؟ و آیا در صورت نیاز به گارانتی ساپورتشون خوبه یا نه؟
مرسی
سلام
من میخوام تا چند روز آینده کوکی بخرم البته اگه پاپ تو بازار باشه اونو میخرم.
دوستان کسی میدونه تو مشهد نمایندگی ال جی کجاست؟ و آیا در صورت نیاز به گارانتی ساپورتشون خوبه یا نه؟
مرسی
یه سوال دیگه کوکی فایل های آفیس و pdf رو راحت باز میکنه؟ من باید چند نوع دیکشنری رو گوشیم داشته باشم. دیکشنری های مختلف راحت روش نصب و اجرا میشه؟
مرسی![]()
من از نمایندگیش(گاجره خریدم) همه چیز هم کامل بود داخل جعبه و پول اضافی هم برای نرم افزار و.. نمیگرفتن.
نماینگیش هم تو احمد آباد . پاساژ روبری وبیمارستان قائم. بازارچه احمد آباد. طبقه -1. تلفن 8455000
اره هر دو رو میخونه و من یک رمان 300 صفحه ای رو باهاش خوندم. فقط باید بهش عادت کنی
دیکشنری هم من سارا دیک رو روش نصب کردم با حجم 9 مگ و راحت و خوبه![]()
منم کوکی خریدم.
احتمالا تا چند روز آینده از دست سوالات من کچل میشین![]()
مبارکه
یک توضیح هم بدید.
از کجا گرفتید؟ قیمت؟ لوازم جانبی داخل گوشی؟
در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
اینا رو گفتم که دیگه در مورد کیفیت هندزفری و دوام شارژ بهونه نگیری( مثل خودم و بقیه)
آقا قالب برای این گوشی موجوده؟ در ضمن کیف فابریک باکلاس و معمولی برای این گوشی هست؟ یعنی فقط برای این گوشی زده باشن؟
با این باتری 100 میلی آمپری، چند روز شارژ میشه گرفت ازش؟!در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
اول رفتم گاجره یکی شون گفت 148 یه فروشنده دیگش گفت 152. از اطلس تو قصر موبایل 144 گرفتم.
شارژر. هندز فری. محافظ صفحه. کابل usb. دفترچه راهنمای فارسی(کاش انگلیسی هم داشت معمولا اونا کاملترن) و کارت ضمانت(دو سال گارانتی پارس کامتل) تو جعبه بود.
مموری توشیبا 4 گیگ 15 تومن با کیف 3500 کلا با تخفیف 160 تومن شد. رنگش هم مشکیه.
گوشی خوش دستیه من که خوشم اومده.![]()
آقا من دارم ولی قابش silver هست ولی میخوام مشکی باغشه. کسی میدونه قالب براش پیدا میشه یا نه؟ قیمتش چقده؟
قاب هم براش هست ولی قابشو عوض کنی از گارانتی خارج میشه،کیفی که تو جعبش هست مال خود گوشیه دیگه: دی
نمیدونم فک کنم یک روز بیشتر نگه داره
شما از همون گاجره میخریدی بهتر بود
اونی که گفته 152 با نرم افزار و بازی گفته که باید میگفتی نمیخوام.
من از گاجره خریدم 154 اونم چند ماه پیش همه چیز هم توش هست حتی کیف فابریکش
در ضمن مجتمع قصر رو خیلی ازش بد میگن. بنداز بندازه
در این حد که میگن مثلا میری گوشی رو میفروشی یک ساعت بعد میگن بیا گوشیتو ببر نمیخوایم.
ولی این گوشی دیگه اون گوشی اول نیست.( البته شنیدم ها از دوتا پاساژ اونورتر) البته از همین کیف ورداشتناشون معلومه.
میگم کیف اصلیشو فروخت دیگه درسته؟ من یک کیف دیگه میخوام برم همونجا بهم میدن؟ یا باید حتما گوشی که کیفش رو دارن رو هم بخرم تا کیف مخصوصش رو هم بهم بدن؟
برو جاهاییی که مخلفات داخل جعبه رو ورمیدان حتما دارن
راستی یک ماه پیش با رفیقم رفتیم موبایل فروشی هندزفری بلوتوث میخواستم.
کلی با یارو حرف زدیم. بعد گفت ما که گوشی میخریم چند تا هندزفری هم اشانتیون میزارن داخل محموله و میارن برامون: دی بعد مغازه دارها هرچی عشقشونه میفروشن![]()
Last edited by majid_sd2009; 12-04-2010 at 00:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)