تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 314 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

در آغاز فعالیت ab_rang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من میخوام تا چند روز آینده کوکی بخرم البته اگه پاپ تو بازار باشه اونو میخرم.
    دوستان کسی میدونه تو مشهد نمایندگی ال جی کجاست؟ و آیا در صورت نیاز به گارانتی ساپورتشون خوبه یا نه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال دیگه کوکی فایل های آفیس و pdf رو راحت باز میکنه؟ من باید چند نوع دیکشنری رو گوشیم داشته باشم. دیکشنری های مختلف راحت روش نصب و اجرا میشه؟
    مرسی

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام
    من میخوام تا چند روز آینده کوکی بخرم البته اگه پاپ تو بازار باشه اونو میخرم.
    دوستان کسی میدونه تو مشهد نمایندگی ال جی کجاست؟ و آیا در صورت نیاز به گارانتی ساپورتشون خوبه یا نه؟
    مرسی
    من از نمایندگیش(گاجره خریدم) همه چیز هم کامل بود داخل جعبه و پول اضافی هم برای نرم افزار و.. نمیگرفتن.
    نماینگیش هم تو احمد آباد . پاساژ روبری وبیمارستان قائم. بازارچه احمد آباد. طبقه -1. تلفن 8455000

یه سوال دیگه کوکی فایل های آفیس و pdf رو راحت باز میکنه؟ من باید چند نوع دیکشنری رو گوشیم داشته باشم. دیکشنری های مختلف راحت روش نصب و اجرا میشه؟
    مرسی
    اره هر دو رو میخونه و من یک رمان 300 صفحه ای رو باهاش خوندم. فقط باید بهش عادت کنی
    دیکشنری هم من سارا دیک رو روش نصب کردم با حجم 9 مگ و راحت و خوبه

4. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم کوکی خریدم.
    احتمالا تا چند روز آینده از دست سوالات من کچل میشین

6. این کاربر از ab_rang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

مبارکه
    یک توضیح هم بدید.
    از کجا گرفتید؟ قیمت؟ لوازم جانبی داخل گوشی؟
    در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
    اینا رو گفتم که دیگه در مورد کیفیت هندزفری و دوام شارژ بهونه نگیری( مثل خودم و بقیه)

8. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

آقا قالب برای این گوشی موجوده؟ در ضمن کیف فابریک باکلاس و معمولی برای این گوشی هست؟ یعنی فقط برای این گوشی زده باشن؟

10. 2 کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در ضمن اینم بگم که شما میتونی بری مجتمع پارت(بین پاستور و قائم هست) سوار آسانسور شی و بری طبقه 3 آخر سالن دست چپ واحد 6.5 و هندزفری دو تیکه ولوم دار به قیمت 8500 خریداری کنی و اینکه باتری 1000 آمپر هم داره که به این گوشی باید بخوره، بخر بزار روش بیشتر شارژ نگه داره
    با این باتری 100 میلی آمپری، چند روز شارژ میشه گرفت ازش؟!

12. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول رفتم گاجره یکی شون گفت 148 یه فروشنده دیگش گفت 152. از اطلس تو قصر موبایل 144 گرفتم.
    شارژر. هندز فری. محافظ صفحه. کابل usb. دفترچه راهنمای فارسی(کاش انگلیسی هم داشت معمولا اونا کاملترن) و کارت ضمانت(دو سال گارانتی پارس کامتل) تو جعبه بود.
    مموری توشیبا 4 گیگ 15 تومن با کیف 3500 کلا با تخفیف 160 تومن شد. رنگش هم مشکیه.
    گوشی خوش دستیه من که خوشم اومده.

14. 2 کاربر از ab_rang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

آقا من دارم ولی قابش silver هست ولی میخوام مشکی باغشه. کسی میدونه قالب براش پیدا میشه یا نه؟ قیمتش چقده؟

16. 2 کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

آقا قالب برای این گوشی موجوده؟ در ضمن کیف فابریک باکلاس و معمولی برای این گوشی هست؟ یعنی فقط برای این گوشی زده باشن؟
    قاب هم براش هست ولی قابشو عوض کنی از گارانتی خارج میشه،کیفی که تو جعبش هست مال خود گوشیه دیگه: دی
    با این باتری 100 میلی آمپری، چند روز شارژ میشه گرفت ازش؟!
    نمیدونم فک کنم یک روز بیشتر نگه داره
    اول رفتم گاجره یکی شون گفت 148 یه فروشنده دیگش گفت 152. از اطلس تو قصر موبایل 144 گرفتم.
    شارژر. هندز فری. محافظ صفحه. کابل usb. دفترچه راهنمای فارسی(کاش انگلیسی هم داشت معمولا اونا کاملترن) و کارت ضمانت(دو سال گارانتی پارس کامتل) تو جعبه بود.
    مموری توشیبا 4 گیگ 15 تومن با کیف 3500 کلا با تخفیف 160 تومن شد. رنگش هم مشکیه.
    گوشی خوش دستیه من که خوشم اومده.
    شما از همون گاجره میخریدی بهتر بود
    اونی که گفته 152 با نرم افزار و بازی گفته که باید میگفتی نمیخوام.
    من از گاجره خریدم 154 اونم چند ماه پیش همه چیز هم توش هست حتی کیف فابریکش
    در ضمن مجتمع قصر رو خیلی ازش بد میگن. بنداز بندازه
    در این حد که میگن مثلا میری گوشی رو میفروشی یک ساعت بعد میگن بیا گوشیتو ببر نمیخوایم.
    ولی این گوشی دیگه اون گوشی اول نیست.( البته شنیدم ها از دوتا پاساژ اونورتر) البته از همین کیف ورداشتناشون معلومه.
    میگم کیف اصلیشو فروخت دیگه درسته؟ من یک کیف دیگه میخوام برم همونجا بهم میدن؟ یا باید حتما گوشی که کیفش رو دارن رو هم بخرم تا کیف مخصوصش رو هم بهم بدن؟
    آقا من دارم ولی قابش silver هست ولی میخوام مشکی باغشه. کسی میدونه قالب براش پیدا میشه یا نه؟ قیمتش چقده؟
    برو جاهاییی که مخلفات داخل جعبه رو ورمیدان حتما دارن
    راستی یک ماه پیش با رفیقم رفتیم موبایل فروشی هندزفری بلوتوث میخواستم.
    کلی با یارو حرف زدیم. بعد گفت ما که گوشی میخریم چند تا هندزفری هم اشانتیون میزارن داخل محموله و میارن برامون: دی بعد مغازه دارها هرچی عشقشونه میفروشن
    Last edited by majid_sd2009; 12-04-2010 at 00:23.

18. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •