تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 258 از 1135 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان شاید بی ربط باشه، چون چیزهایی که می گم بیشتر مربوط به وایرلس همیار هست . اما لازم می دونم حتما اطلاع رسانی کنم.
    مدتی هست ( حدود 4 ماه) که از شرکت همیار وایرلس گرفتم چون خط تلفنم جوریه که نمی شد adsl بگیرم. به جرات می تونم بگم بدترین شرکت از نظر ارتباط با مشتری، سایت، سرعت و هر چیزی که بخواهید فکرشو کنید همین همیار هست.

من توی 5 سال اخیر از صبا ، شاتل، فن آوا و پارس آنلاین adsl داشتم پس چیزی که می گم بی ربط نیست. اما فقط شاتل رو مثال می زنم که دقیقا قبل از همیار داشتمش.

قبل از این، یعنی زمانی که adsl از شاتل داشتم. چند باری قطع های طولانی به سرم اومد مثلا مرکز معالی آباد کابل برگردون کرد و خط ما 22 روز قطع بود و شاتل هم جوابگو نبود اما عوضش زمان های دیگه سرعتم خوب بود، قیمتش خوب بود، هر از چند گاهی هم چند گیگ اضافه می کردند.

اما همیار، بی کلاس ترین شرکتی هست که میشه تصور کرد. سرویس هاشون به هیچ وجه اونی که می گن نیست. با هر جور تستی و از هر سایتی که بخواهید امتحان کنید جوابی رو که می خواهید نمی گیرید. یعنی سرعت بسیار پایین تره. تقریبا توی 12 ساعت روز سرعت روی 1 تا 20 کیلو بایت می چرخه. در حالی که باید 1 مگ باشه. یعنی 128کیلوبایت رو بده.
    می گن سرویس شبانه رایگان اما بعضی شبا از ترافیک کم می کنه. خودشون هم قبول دارن اما ترافیک به کسی اضافه نمی کنند.
    سرویس پرداختشون قدیمی و غیر قابل اطمینان هست. باید بعد از پرداخت زنگ بزنید التماس کنید که ترافیک بدن یا تمدید کنن چون ظاهرا سیستم ها جداست.

قیمت هایی که برای مودم ، آنتن و کابل توی سایت زدن بسیار بالاتر از متوسط و بازار هست. و البته با این قیمت ها با مشتری ها محاسبه می کنند مگر اینکه یکی مثل من پا پی بشه.
    قطع شدن های کوتاه اما مرتب از دیگر ویژگی های فراموش نشدنی همیار هست. در 24 ساعت شبانه روز ممکنه اتفاق بیافته.
    این نارضایتی فقط مختص اینترنت نیست اگر کارت تلفن خارج کشور هم بگیرید وضع بهتر از این نیست. روی کارت ها و توی سایت نوشته دقیقه ای 45 بعد دقیقه ای 85 کم می کنند. بعد که زنگ می زنم میگه کارت ها چاپ قدیمه سایت هم نرسیدیم اپدیت کنیم! البته این اتفاق هم برای چند نفر در یک بازه 5 ماهه افتاد. که باز دلیلشو نمی فهمم.

خلاصه اینکه همیار را دوست ندارم و به هیچ کس هم توصیه نمی کنم. امیدوارم مراکز وایرلس بیشتری راه بیافته که من از شر این شرکت بی خود راحت شم.

2. 3 کاربر از pooyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...

منم از مرکز امیرکبیر شاتل هستم و شدید این دو روز مشکل دارم ! می خواستم تماس بگیرم پشتیبانی که دیدم مشکل کلی هست ! امیدوارم زودتر درست بشه .

4. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاتل كه هر روز مشكل داره رو چكار كنيم با اين همه ادعا ؟

C:\Users\Farzad>ping 85.15.1.10

Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
    Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=214ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=212ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=207ms TTL=60
    Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=203ms TTL=60

Ping statistics for 85.15.1.10:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 203ms, Maximum = 214ms, Average = 209ms

بچه ها هيچ كس سمت شاتل نره
    من كه مجبورم

داره خودمونی میشه cross_road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که از مرکز امیرکبیر هستند لطف کنند اعلام وضعیت کنند. آیا هنوز دچار مشکلند؟ برای من که همچنان مشکل برقراره. قرار بود تا ظهر رفع بشه، که ظاهراً هنوز نشده.

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

من صبانت دارم از امیرکبیر. هنوز خرابه. اما انگار مشکل همه جا هست. نه فقط شیراز و اونم امیرکبیر.
    ما به کجا داریم میریم؟؟!!

8. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cross_road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من صبانت دارم از امیرکبیر. هنوز خرابه. اما انگار مشکل همه جا هست. نه فقط شیراز و اونم امیرکبیر.
    ممنون دوست عزیز. البته فکرنکنم سراسری باشه. ظاهراً دو مرکز امیرکبیر و سلمان دچار این مشکل تایم اوت و قطعی های مکرر، که از پنجشنبه شروع شده، هستند.
    به کجا هم که مشخصه، به قطعی کامل اینترنت و انزوای بیشتر از دنیا.

10. این کاربر از cross_road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان مرکز سلمان همچنان تا این لحظه قطعی داره هی،(صبانت)
    کی میخواد این اوضاع درست شود،بابا تا با چیز چیز چیز پی ان وصل میشم میپره بیرون،ای بابا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ...

منم از مرکز امیرکبیر شاتل هستم و شدید این دو روز مشکل دارم ! می خواستم تماس بگیرم پشتیبانی که دیدم مشکل کلی هست ! امیدوارم زودتر درست بشه .
    ظاهرا مشکل از سخت افزار های مخابراته. ضمنا مراکز دیگه ای هم هستند که مشکل دارند مثل فیاض بخش و حضرتی. احتمالا بعضی شهرستانها هم تحت تاثیرن. اوضاع بی ریختیه... خدا به داد ما برسه با این مخابرات فارس که الحق بی مسئولیت ترین مخابرات کشوره!

13. 4 کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میشه لطف کنین شرکت و مرکزی که مشکل داره رو اسم ببرین اگه غیر از امیرکبیره؟ عمق فاجعه رو درک کنیم

15. این کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

میشه لطف کنین شرکت و مرکزی که مشکل داره رو اسم ببرین اگه غیر از امیرکبیره؟ عمق فاجعه رو درک کنیم
    تو تاپیک صبانت که همه دارن غرغر میکنن. دوستم هم در تهران از داتک سرویس داره که واسه اونم از پنجشنبه صبح مشکل بوجود اومده .

17. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •