سلام به همگی ... من زیاد تو سامسونگ و windows mobile سر رشته ندارم ... قیمت این گوشی تو سایت های خرید و بازار چه قدره ؟
سلام به همگی ... من زیاد تو سامسونگ و windows mobile سر رشته ندارم ... قیمت این گوشی تو سایت های خرید و بازار چه قدره ؟
بين 430 تا 450 توي بازار هست
سلام.
کل LCD رو میخوای یا تاچش رو بهتره بگم چی شده LCD ؟اگر تاچش باشه حدود 30 تومن اصلیش و اگر هم کل ال سی دی رو بخوای فکر کنم اصلیش حدود 130 تومن و متفرقه هم حدود 60 تومن.
Last edited by AryanLand; 30-05-2009 at 22:55.
سلام.
اون کانکشنی رو که ساختی پاک کن غیر فعال میشه.ضمنا" اونکه هر وقت بخوای باید کار کنه منظورتون دقیقا" چیه؟
سلام
خوب میدونید من اصلا کانکشنی نساختم خودش کانکت میشه خودکار از اول هم همینطور بوده،خوب مثلآ مثل بولوتوث که میشه غیر فعالش کرد غیر فعال کنی هر وقتم خواستی فعال،یا دیزیبل کنی بعدش فعال!
حالا این کانکشنی که میگین کجاش هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
برید کل کانکشنهای دیفالت دستگاه رو پاک کنید درست میشه.
برای این کار به Setting برید و اونجا به Connection و بعد دوباره به Connection برید و در قست بالا که نوشته My ISP زیرش 3 تا نوشته داره که فکر می کنم آخری باشه که توش عبارت Edit هم داره ، وفتی اون رو زدید به یک صفحه جدید میرید ، اونجا سربرگ رو عوض کنید ( منظورم پایین صفحه هستش ) و به سربرگ اول برید و Connection رو پاک کنید .
یکی از دوستان گفت این کارو بکنم ولی اصلآ چیزی نیست که بخواد ادیت بشه!
من در حالت کانکت دیدم که به ایرانسل کانکت نشد به sigle کانکت شد!
در اون قسمتم گزینه های ادد هست اگه چیزه جدیدی هم باشه که ساخته شده باشه باید ادیت یا دیلت بشه که نیست،این کانکشن های دیفالت کجا هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
برای این کار به Setting برید و اونجا به Connection و بعد دوباره به Connection برید و در قست بالا که نوشته My ISP زیرش 3 تا نوشته داره که فکر می کنم آخری باشه که توش عبارت Edit هم داره ، وفتی اون رو زدید به یک صفحه جدید میرید ، اونجا سربرگ رو عوض کنید ( منظورم پایین صفحه هستش ) و به سربرگ اول برید و Connection رو پاک کنید .
یکی از دوستان گفت این کارو بکنم ولی اصلآ چیزی نیست که بخواد ادیت بشه!
من در حالت کانکت دیدم که به ایرانسل کانکت نشد به sigle کانکت شد!
در اون قسمتم گزینه های ادد هست اگه چیزه جدیدی هم باشه که ساخته شده باشه باید ادیت یا دیلت بشه که نیست،این کانکشن های دیفالت کجا هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
یکی بگه این spb backup رو ازش دقیق چجوری استفاده کنم.. نمیدونم باید از چه چیزایی بک آپ بگیرم... مثلا از فایل های ویندوز هم بگیرم یا نه؟ یا از اون فولدر ویمدوز که تو my storage هست چطور؟؟؟ اون setup اصلی ویندوز موبایل که هروقت هارد ریست میکنیم ویندوز از روش نصب میشه کجا قرار داره... لطفا جواب همه سوالاتمو هرکی میدونه کامل بگه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)