بتمن عزیز منظورم اینه که از آپدیت های فعلیم بکاپ بگیرم میتونم تو این ورژن جدید استفاده کنم یا نه ؟
بتمن عزیز منظورم اینه که از آپدیت های فعلیم بکاپ بگیرم میتونم تو این ورژن جدید استفاده کنم یا نه ؟
سلام دوستان بنده روی لپتاپ Norton Online Family رو نصب کردم ولی سرعت بوت سیستم خیلی پایین اومده . این عادی هست ؟
اگر نه راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
بله میتونید از آپدیتها تو ورژن جدید هم استفاده کنید.
حتی میتونید آپدیتهای دیتابیس NAV ، NIS و N360 رو به همدیگه منتقل کنید.
شما اگر توی خونه بچه یا ادم کم سن و سالی با سیستم شما به نت وصل نمیشه نیازی به این نداری میتونی راحت پاکش کنی مشکلی هم پیش نمیاد
بله میدونم بیدلیل که نصب نکردم این برنامه رو ادم کم سنو سال باهاش به نت وصل میشه .
حالا دلیل طولانی شدن بوت ویندوز بخاطر همین برنامه هست ؟ راه حلی برای حل این مشکل نیست ؟
Boot timeprotection روچک کنید که روی نرمال باشه اگر از نورتون اینترنت سیکیوریتی استفاده میکنید.اما اگر این نرم افزار رو جدا نصب کردید بهتره سیستم رو دفراگ کنید اما اگر با اینترنت سیکیوریتی نورتون کار میکنید از توی اینترفیس روی دکمه performance کلیک کنید و گزینه optimize رو انتخاب کنید اینجوری سرعت بیشتری میگریه ویندوز شما و این مشکل 95% حل میشه
سلام ممنون
برای 120 روز دیگه فعال شد .![]()
optimize کردم ولی مشکل همچنان ادامه داره . سیستم هم دیفرگ شده . boot timeprotection رو چطوری چک کنم ؟
Setting>Computer>RealTimeProtection>EnableBoot TimeProtection>Normal
سلام.
اگر مشکل حل نشد و مجبور به پاک کردن این برنامه شدید، سری به بخش Norton DNS بزنید و DNS مناسب رو انتخاب کنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)