من جواب قطعی نمی دم ولی به نظراين عتوان رو اگه ممكنه ترجمه كنيد.
Algebraic code excited linear prediction
با تشكر
پیشگویی رمز(قانون) جبری خط محرک (من تو این مورد شک دارم!!!)
من جواب قطعی نمی دم ولی به نظراين عتوان رو اگه ممكنه ترجمه كنيد.
با تشكر
پیشگویی رمز(قانون) جبری خط محرک (من تو این مورد شک دارم!!!)
منم مطمئن نیستماين عتوان رو اگه ممكنه ترجمه كنيد.
با تشكر
رمز جبری پیشگویی خطی را برانگیخت؟؟؟؟؟!!!!
varies greatly across orgnaizations
و ترتیب قرار گیری صفات به فارسی ممنون
فکر کنم متن تخصصی مخابرات یا کنترل باش با این معنی :
پیش بینی خطی مولد کد(رمز) جبری
کدهای تولید شد توسطمولد رمز جبری ، بصورت خطی پیش بینی میشوند
hاگه امكانش هست اينو برام ترجمه كنيد ....
Ticket no: 56475600545 188
Serial No:5388/02
Cash on file:
Dear Email owner,
Your email address on Ticket no: 56475600545 188 has won a total cash prize of
(Eight hundred and fifty Thousand Pounds Sterling) and other consolation prizes
in Our New Year Email random selection. Please contact the claims officer for more information
Claims Officer: Mark White
Claims Requirements:1.full name: 2.Home Address: 3.Age: 4.---: 5.Telephone: 6.Occupation:
Email: Uknlinfo.result@uknlhome.org"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/EMAIL]
Tel: + 4 703 595 6312
Nele De Munter
THE PROMOTION COORDINATOR
all mail should go to Uknlinfo.result@uknlhome.org"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/EMAIL]
Last edited by behnam_tr; 22-04-2009 at 22:54.
سلام
اگه این براتون ایمیل شده احتیاجی به ترجمه دوستان نیست
این یه کلاهبرداریه که میگه ایمیل شما قرعه کشی شده و شما برنده شدید
همش الکیه .چند بار جواب میدن تا اعتماد شما رو جلب کنن بعدش میگن باید براتون وکیل بگیریم باید پول بفرستید
من اینباکسم پر از ایناست و دیگه توجهی نمیکنم
شرکت های معتبر برای جایزه دادن از ایمیل استفاده نمیکنن
تازه مگه چه سنمی با ما دارن که بخوان بلیط به قول خودشون رایگان رو تو مسابقه برامون شرکت بدن
من گول اینا رو خوردم ولی خوشبختانه زود فهمیدم
اون شخص ادعا میکرد استرالیایی هست من باهاش تماس گرفتم
اصلا نمیتونست انگلیسی حرف بزنه...فقط هم از این ایمیلای کلیشه ای میفرستن ایمیلای بعدیش که جواب سوالای من بود پر از غلط بود...واسه همین مشکوک شدم.....در آخر من به یه سایت برخوردم که ایمیلای بعدی که قرار بود واسه من فرستاده بشه رو گذاشته بود تو سایتش ........اینجا بود که دستشون برام رو شد
بله من هم همين فكرو ميكردم به هر حال مرسي
سلام دوست عزیز این هم جواب شما
affection to those who do not deserve instead of making love with greater embarrassment s
اگر یک کمپانی فقط یک نوع از سهام را داشته باشد ، این سهام ، سهام عادی هستند . بعضی از کمپانی ها سهام ممتاز هم دارند که دارندگان این سهام سود ثابتی دریافت می کنند ( برای مثال 5% از مبلغ اسمی سهم ها ) که باید قبل از اینکه دارندگان سهام عادی سود خود را دریافت کنند پرداخته شود [ دارندگان سهام ممتاز در دریافت سود اولویت دارند ] دارندگان سهام ممتاز در صورتی که کمپانی ورشکست شود شانس بیشتری برای گرفتن مقداری از سرمایه خود دارند - تجارت را متوقف می کند زیرا قادر به پرداخت بدهی ها نیست. اگر کمپانی نابود شود - مجبور است که تمام دارایی اش را بفروشد تا بخشی از بدهی هایش را پس بدهد - دارندگان سهام ممتاز قبل از دارندگان دیگر سهام طلب خود را می گیرند ، هرچند ، آنها معمولا سهام عادی را به سهام ممتاز ترجیح می دهند ، زیرا احتمال دارد سود آنها بصورت فوق العاده* سود آنها افزایش یابد .if a company has only one type of share these are ordinary shares. Some companies also have preference shares whose holders receive a fixed dividend (e.g. 5% of the shares' nominal value) that must be paid before holders of ordinary shares receive a dividend. Holders of preference shares have more chance of getting some of their capital back if a company goes bankrupt - stops trading because it is unable to pay its debts. If the company goes into liguidation - has to sell all its assets to repay part of its debts - holders of preference shares are repaid before other shareholders, but after owners of bonds and other debts. If shareholders expect a company to grow, however, they generally prefer ordinary shares to preference shares, because the dividend is likely to increase over time.
* در اینجا منظور از فوق العاده ، نشان دادن خیلی زیاد بودن نیست .... منظور بیشتر از حالت عادی است .
ترجمه:
من وقتی وارد سایتم می شوم آنتی ویروس شما پیغام زیر رو نشون میده و اجازه اجازه وارد شدن به سایت رو نمیده. میشه دقیقا به من نشون بدین قدام قسمت از سایت من مشکل داره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)