یه منبع خفن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه منبع خفن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام. ببخشید 1سوال یادم رفته بود. برای پشت ipod چه چیزی بگیرم که علاوه بر حفاظت زیبایی و ظرافت پشت ipodرو حفظ کنه؟ در ضمن بودجه ام برای خرید هدفون (in ear) در حدود 40 تومنه.
برای کاور پشت آیپاد فعلا دو گزینه موجود در بازار هست :
- Invisible Shield که یه ورق بیرنگ که پشت آیپاد میچسبه و از خط و خش جلوگیری میکنه
- کاورهای فانتزی که به شکلها، جنسها و رنگهای مختلف در بازار موجود هستن و عیب اصلیشون بیشتر شدن ضخامت دستگاه هست
اولش که خریدیم، چقدر باید بذاریم شارژ؟
با USB چقدر طول میکشه فول شارژ بشه؟
باطری چقدر جواب میده؟
••پست 1/111 من••
Last edited by P A R S A; 16-06-2010 at 16:05.
30 ساعت موسیقی ...
16 ساعت فیلم ...
حدود 2 ساعت بذارید با یو اس بی حدود 80% پر میشه و حدود 3 ساعت فول میشه ... علامت فول که یه کابل هست وقتی رو باتری اومد حتما از یو اس بی جداش کنید ...
اولش که خریدید بذارید فول بشه کافیه ..
در مورد اون یکی دوستمون هم Invisible Shield بهترین گزینه ممکن هست هم زیبایی ایپاد رو از بین نمیبره و علاوه بر پشت تمام صفحه نمایش هم میپوشونه ! ...
قیمت این Invisible Shield چجوریاست؟
و قیمت شارژر اصلی؟ (احمد گفت همش 10 تومن! جدی اینقدر ارزونه؟)
حدود 28 تومن من تو پایتخت قیمت دارم ...
شارژر اصلی توصیه میشه که Adapter گریفین بگیرید که یکی از برند های معتبر در تولید لوازم جانبی برای ایپاد هست خودمم 2 هست دارم ازش استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی ! ... قیمت این زیر 20 تومن نیست ! ...
شارژر اصلی اینه؟ نوشته بود 11.000 تومان!
این همونی هست که دوستم خریده بود و قطعا" اصلی نیست ...شارژر اصلی اینه؟ نوشته بود 11.000 تومان!
چون همون موقع هم که خرید ، گفت توی سایت اپل از این گرون تر بوده ...
البته آیپادش هم هنوز چیزیش نشده ....
به نظرم تو هم زیا سخت نگیر...
من اگه یه دونه از این شارژر چینی ها هم گیرم میومد که برای موتورولا ساختن ، ولی همون ولتاژ و شدت جریان عبوری که شارژری که دوستم خریده بود رو داشت ، تا حالا گرفته بودم ...
توی این 9 ماه هنوز دارم با PC شارژش میکنم و کمتر جایی احساس کمبود شارژر کردم ...![]()
به هر حال من پیشنهاد میکنم شارژر گریفین بگیرید مشکی رنگ هم هست تقلبیش هم نیست اگرم باشه خیلی کمه البته من هم با پی سی و هم با اداپتر شارژ میکنم ولی به نظرم 100% نیاز هست به وقتش نیاز میشه ! ...
تو پایتخت به راحتی گیر میاد حالا اگه قم نداشته باشه باز بگردی بد نیست ! ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)