این قوانینمثه اینکه واقعا پدر در اوره هاااا...
من که می زارمش واسه تابستون...
این قوانینمثه اینکه واقعا پدر در اوره هاااا...
من که می زارمش واسه تابستون...
نه واقعا اینا چی فکر کردند؟؟! آخه این رشته ها تجهیزات میخواد از کجا میخوان بیارن؟ ساختمون فنی مهندسی تهران الانشم جانداره تو سلف مثل آدم غذا بخوری. حالا واحدای دیگه رو نمیدونم ..جو گرفته شون
البته صحبتش بود که قراره ظرفیت کارشناسی دانشگاههای مادر بیاد پایین ،واگذار بشه به دانشگاههای نوپا () که ظرفیت ارشد اونارو ببرن بالا..حالا نمیدونم برق شریف و برق پیام نور (چه ربطی داره؟!)
آخه سخته مثلا چطوری خود خوان بردارن؟؟ ؟
اگه هوس کنن پزشکی و دندان و دارو هم یزنن چی؟الانش دکترا بعد7-8-10 سال تازه میشن دکتر کامل..اون موقع فک کنم هر کدوم بعد40-50 سال مدرک می گیرن
جل الخالـــــق!!!![]()
Last edited by Dokhtar_Bache; 31-12-2010 at 11:32.
help me............!!!!!!!!من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!
آقایون دفترچه فراگیر نوبت 22 هم اومد :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلود کردم ولی باز نمیشه ارور میده!!!!!!http://pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=cb8e9da4-9601-4e09-9269-2f11647d9ce0
امروز امتحان ساختمان گسسته داشتیم ؛ مزخرف ترین امتحانی که تو پیام نور دادم . سوالات بسیار سخت بود ، خدا رحم کنه این ترم دانشگاه شمشیر رو از رو بسته با این نحوه طراحی...
کسی دیگه ای امتحان داشته این درس رو؟
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنید![]()
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنید
دقیقا مشکلت چیه؟ چی میزنه وقتی گزارش میگیری؟
اطلاعاتی جهت چاپ و یا نمایش موجود نیست !دقیقا مشکلت چیه؟ چی میزنه وقتی گزارش میگیری؟
برو دانشگاه بگو!!!
مشکل حاد تر از این حرفاست گویا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)