شک که نداره بجز کارهای گرافیکی اگه هر کاربرد دیگه ای داری فقط 6880 این 10000000 بار
دوستان خدا نگهدار تا 1 هفته.
موفق...![]()
شک که نداره بجز کارهای گرافیکی اگه هر کاربرد دیگه ای داری فقط 6880 این 10000000 بار
دوستان خدا نگهدار تا 1 هفته.
موفق...![]()
چون هیچ لپ تاپی نیست که وزن و قیافه و امکانات و ال سی دی و ..... همه و همه باب میلت باشه .
اگه بخوای اینقدر گیر بدی هیچ لپ تاپی نمیخری تازه اعصابتم خورد میشه .
موفق...![]()
رفقا این جواب سوال من چی شد؟
کسی لپ تاپ دسته دو با نهایت قیمت 250 هزار سراغ داره یا نه؟
سلام درسته كه 6880 بهتره و بلو ري داره ولي از يه طرف گرافيكش هم ضعيف تره.از اون طرف XPS از نظر قيافه جلو 6880 كم مياره.با اين وجود من با XPS راضي شدم ولي آيا اختلاف 200 تومني XPS با 6880 به خاطر گرافيك بالاتر و عدم بلو ري مي ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز بي خيال شي بهتره.راستش با اين قيمت با لبتاپ فقط آهنگ مي شه گوش داد.يه مدل هست قيمتش 490 تومنه.البته مدل هي دست دوم هستن كه خيلي ضعيفن و بيشترشون رو از دبي ميارن كه به نظرم ارزش خريد ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 1520inspiron dell توي بازار كم ياب شده كسي ميدونه علت چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اينكه از توي بازار جمعش كردن چون اكثر نمايندگي ها موجود ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی = game نمیکنم، منظور "اینترنت بازی" = net surfing بود
برند رو هم که نمیشه سلیقه ای باهاش برخورد کرد، میشه؟ شاخ های سایت notebookreview شامل dell و hp و IBM میشه و شاید سونی.
درمورد وزن هم همینطور، ایده آل وجود نداره. حمل لپتاپ برای همه از جمله دخترها بدون ماشین مشکله. برای همین با محدودیت اینچ LCD وزن رو محدود کردم: ماکزیمم 14
ولی اکثر مدل های hp شبیه هم هستند.
مبارکه ... البته این سری imprint هست نه special ... عجیبه که اینجا کسی SP نمیاره خیلی مشتری بیشتری داره ...
اون کنترلش رو جا زدی ؟ باتری شو جا بنداز و راحت جا بزنش توی PC express ... تمام HP یه طرف ... ریموتش یه سمت
البته موقع عکس گرفتن یکم روشنایی میدادی بد نبود
کاربر ebi66_boukan ... حواست بود که لینک دادی ؟ وای وای ... واقعا باید گفت ؟ بهتره قبل از راپورت من به مدیر بخش ادیتش کنی
تشکر لطفا رعایت کنید !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)